Pereiti prie turinio
Bambyna

Virtualus romanas -

Rekomenduojami pranešimai

o man patinka pablevyzgoti virtualiai. kartais gal perdaug asijauti bet ka?kaip tikui, kad viskas virtualiai ir pasibaigs. :geda

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na tai ir ?aunu, tu gi ir sakai, kad pablevyzgoji.. jei ka?ka imtum jausti ko neturetum jausti budama i?tekejusi (asimyletum pvz), tada jau buto dvasine nei?tikimybe, o visa kita tik ?aidimai..

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Eitvyde parašė:
Na tai ir ?aunu, tu gi ir sakai, kad pablevyzgoji.. jei ka?ka imtum jausti ko neturetum jausti budama i?tekejusi (asimyletum pvz), tada jau buto dvasine nei?tikimybe, o visa kita tik ?aidimai..

na bet kaip galima asimyleti nematant? juk ne?inai ka pamatysi, be to kelis kartus buvau susitikusi su virtualiais vaikinais. dar studientka buvau. tai ?inai nebuvo et apie ka kalbeti. juokas ima. kavilystes. nebent tu tikrai ie?kai antros puses. bet vistiek ka tu gali ?inoti kas ten. juk ir pati nesakau tiesos. blevyzgoju. todel manau kad ir kiti pana?us. retas kuris atviras. :grin:

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neturejau virtualiu romanu ir net neisivaizduoju kas tai yra ir kaip viskas vyksta.bet nenoreciau uzsiimti tokiom kvailystem,nes manau tai jau neistikimybe.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niekada neesu turejusi tokio romano, todel net nezinau kaip tai pavadynti?

Gal zaidimas? :super: Aisku ziurint ka ir kaip paskui pati apie tai galvosi, o jei daeis iki to realaus? ;) :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neskaitau to neistikimybe,nes tai tik pokalbiai kuriuose dazniausiai dauk melo,nebent tu su tuo zmogum susitinki ir kaskas tarp jusu uzsimezga bet kol yra pokalbiai tik nete as nieko blogo nematau

1_14_6_956088000_6d65732076656465.png

1_10_134_967147200_4a555354554b4153.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Indrute parašė:
Sena meilė atgyja???

Čia Indrutė kažką painioja :hm: Čia nei senos ir pakolkas nei naujos meilės dar nėra, bet tikiuosi bus :P

85973d24eb7ab491f933b83223486c56.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Eitvydė parašė:
:hm:

Manai galima įsimylėti vien niką? :lol:

O virtualus seksas? :geda: :lol: :lol:

O kodėl gi ne? Pradžioj niką (aš dar nieko neįsimylėjau :hm: ), o paskui kap dievas duos ...

Virtualią meilę dar galiu suprast, nes meilė ir virtuali erdvė tai beveik tas pats.

A vot į virtualų seksą niekaip neįsikertu. KAIP VISA TAI DAROMA :D Gausi išsamiau paaiškinti :P .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o aš paaiškint negalėsiu, netikiu tokiu seksu, žiūrėk į šypsiukus esančius tekste :P

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va, netikiu ir aš. Bet, kad girdėjau JIS egzistuoja.

Tai kas mane pamokys virtualaus :P . :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tu nete paeškok atydžiai, manau rasi :P

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  oksana85 parašė:
neturejau virtualiu romanu ir net neisivaizduoju kas tai yra ir kaip viskas vyksta.bet nenoreciau uzsiimti tokiom kvailystem,nes manau tai jau neistikimybe.

Neištikimybė ? Kažin, tai juk tik pirštų miklinimas ant klaviatūros. Greičiau - saviraiškos forma (eilėraščiai, erot. fantazijos ir pan.) . Pagal tave išeina, kad ir erotiniai sapnai - neištikimybė ? :flower: O ką pasakytum apie seksą telefonu - irgi neištikimybė? TAIGI, daug klaustukų ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.