Pereiti prie turinio
haski

Tingiu tingėt

Rekomenduojami pranešimai

oj buna,dabar tokia busena bet kas blogiausia as tos busenos keist nenoriu,man gerai kaip yra :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nekenčiu tinginių, bet pati tingiu :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ojeja kaip daznai uzeina man tie tinginejimai ale ner kada tinget su maziuke :rolleyes:

line_vaik10-01A79B.gif_beg_unim1-slank.gif_time_1184014800_text_Burbulei%20jau%20.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oi as sende tingiu visa diena lovoj prasmirinejau apsoliucei........ :flowers: jau net ir sonus skauda :flowers:

GYVENIMAS GRAZUS TIEM KURIE PASTOVEI SYPSOSI......

TAD SYPSOKIMES IR DZIAUKIMES GYVENIMU...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip visiems ir man tingulys kartais užeina :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va Jeeeezau man taip kiekviena diena :P amzinai viska pramigu net ir parejus is mokyklos daznai miegu :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kartais labai malonu nieko neveikti

glitteryourwaybdd41112mg9.gif

meter-ru79604.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atrodo, kad pasaulis tai skuba, kad pasens pries laika, o as sustoju ir nieko nedarau ir nesvarbu man kad kojines guli ant grindu ar grindys neisluotos, kad indai rugsta, as noriu patinget ir pasimegaut ta tinginyste pagaliau. :)

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar tau dabar gyvenime juoda linija ar tiesiog susivokei, kad suplauti indai, išluotos grindys ir t.t. nėra jau taip svarbu?

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ar tau dabar gyvenime juoda linija ar tiesiog susivokei, kad suplauti indai, išluotos grindys ir t.t. nėra jau taip svarbu?

deje supratau, kad viskas yra trapu ir laikina ir tai nera taip svarbu tos sluotos ar indai, o juoda ar balta linija cia niekuo detos, tiesiog poziuris pasikeite.

Svarbiausia, kad kiekviena diena gali buti paskutine ir nesvarbu kas tu esi, ir ka moki, tai tiesiog nesvarbu. :mirksiukas:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.