Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Ar padoru auginti tris vaikus?

Rekomenduojami pranešimai

vyras tai vyras, o prie ko eia anyta?

Oooo... :doh Mano anyta :doh Pati u?augusi daugiavaikeje ?eimoje,kurioje nevisada buvo ka apsirengt,ar pavalgyt,tai dabar visiems i? eiles ai?kina kiek GALIMA vaiko tureti :piktas

Nedera elgtis ir kalb?ti it miegantiems...(H?rakleitas)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O mes uzuagom tryse, ir labai dziaugiuosi, tarp musu kas du metai tarpas. Dabar kaip faina visi trys visur kartu, ir i sokius ir i bara. Kartais nei draugu nereikia, mes visi su antrom pusem. Daug kas stebisi, kaip taip galima bendrauti. Is pradziu mano vyrui buvo pavydas kai brolis pas mane atvaziavo i londona, po to sese, pasijuto demesio trukumas. :doh O musu toks bendravimas iprastas :pack2_thumbup[1]:

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip tau pasiseke. O a? labai norejau sesers. Vis tevo pra?ydavau...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar padoru auginti tris vaikus?

Netgi keturis, tik butu noro ir kantrybes. :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vienas vaikas mamai , kitas teeiui o treeias tevynei :hm:

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naujausiam MA?YLYJE ra?oma apie ?eima (ne asocialia), auginaneia 17 vaiko. Vienas vaikas yra mir?s. Jie gyvena kaime, turi ?emes, gyvulio. Visi nuo ryto iki vakaro dirba. Vyresni vaikai augina jaunesnius. Kaip teigia mama, vaikai auga nesirgdami. Vyriausieji vaikai ?iuo metu darbuojasi u?sienyje ir ?eimai siuneia pinigus...

Ne kiekviena tureto sveikatos ?itiek vaiko pagimdyti...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A? ankseiau galvojau, kad pirmo vaiko sulauksiu kai busiu 30 meto. Bet Dievas dave 22 meto pasigimdyti. O dabar labai noreeiau 3 vaikueio :susigedes .

Tikra nesamone, kai visokios anytos reguliuoja gyvenima vaiko at?vilgiu. Kiek kas nori vaiko, tiek tas ir turi :clap: .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žiūrint kaip. Padoru ir dešimt, padoriai auginant

e700be267b32.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano viena bičiulė dabar laukiasi penkto... Labai džiaugiuosi, kad yra mamų, kurių protų nesusuka reklamos ir jos neužmiršta tikrojo savo pašaukimo...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš tai norėčiau kokių 3 ar 4 ;) Ir man tai būtų padoru :lol:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi esu iš didelės šeimos. Esam penkiese: keturios merginos ir vienas vaikinas.Esu vyriausia. Užaugau kaime. Teko ior man prižiūrėti jaunesnius, kol tėvai tvarkydavosi ūkyje. Labai džiaugiuosi, kad mūsų tiek daug, kaip dabar smagu per didžiąsias šventes susėsti visiems kartu pas tėvus.

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man ir vienas butu padoru ir jai nebutu nei vieno taip pat butu padoru :)

nematau cia jokios problemos, bet didele seima istikruju yra smagu :wub1:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.