Pereiti prie turinio
kicule

Naminukas

Rekomenduojami pranešimai

Ar tikite Jus kad yra naminukai? :o

Gal turite kokia savo istorija? :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mano vyro giminej viena mergaite vis kalbedavosi su ka?kuo kai mama paklausdavo su kuo tai vis sakydavo naminukas. ir kad jis geras. pasakodavo apie ka kalba ka jai pasakoja ko mokina. po to viena karta rado mama ja apsiverkusia tai ji sake kad naminukas atsisveikino ir i?ejo pas kitus vaikueius, nes ji jau didele ir viska i?moko ko mokino naminukas. tai vat ir ne?inom tiketi ar ne. mama sake kad viskas labai tikrovi?ka. ir mergaite labai maloni, mandagi. sa?ininga. Ji vienturte ir mama sake tikrai taip grie?tai neauklejusi. Mama tiki kad eia naminuko nuopelnas. :hm:

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazkada vaikystei tikejau. Dabar net nezinau :hm: Vis niekaip negaliu paaiskint kur kartais be pecako dingsta daiktai :)

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mano vyro giminej viena mergaite vis kalbedavosi su ka?kuo kai mama paklausdavo su kuo tai vis sakydavo naminukas. ir kad jis geras. pasakodavo apie ka kalba ka jai pasakoja ko mokina. po to viena karta rado mama ja apsiverkusia tai ji sake kad naminukas atsisveikino ir i?ejo pas kitus vaikueius, nes ji jau didele ir viska i?moko ko mokino naminukas. tai vat ir ne?inom tiketi ar ne. mama sake kad viskas labai tikrovi?ka. ir mergaite labai maloni, mandagi. sa?ininga. Ji vienturte ir mama sake tikrai taip grie?tai neauklejusi. Mama tiki kad eia naminuko nuopelnas.  :)

wow :)

kaip idomiai, pirma kart girdziu :)

cia gal kokia mirusi geroji vele? :hm: bent jau man buvo tokia mintis kilo beskaitant cia istorija :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikiu, bet labiau tikejau vaikysteje, kaip ziuredavau multika apie NAFANIA. Geras, ash tada irgi norejau, kad pas mane toks gyventu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tikiu, bet labiau tikejau vaikysteje, kaip ziuredavau multika apie NAFANIA. Geras, ash tada irgi norejau, kad pas mane toks gyventu.

:laugh: , po to multiko man iki dabar yra jau kaip instinktas, nuejus a tualeta, pa?iuret a ventiliacijos anga, ar nemirksi ten dvi akytes :laugh:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai, kai randi, nes as tai dar nesu radus :doh

Gimusi būti laisva...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na bet negi tai naminuko darbas? kazkaip nesitiki... :hm:

gal pasimirstat tiesiog?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra sakoma, kad kai kurie naminukai megsta pasiimti daiktus, kai kada grazina, kai kada ne

Gimusi būti laisva...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Yra sakoma, kad kai kurie naminukai megsta pasiimti daiktus, kai kada grazina, kai kada ne

o kaip jus ta naminuka suprantat? :grin:

ta prasme cia mistine butybe ar isties kazkas egzistuoja?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
barabaska,barabaska,pazaisk ir atiduok

:grin:

nu vaikų darželis :) gal čia jum kaip per dviračio žynias, tiesiog pamirštat, kur pasidėjot...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:grin:

nu vaiko dar?elis :laugh: gal eia jum kaip per dviraeio ?ynias, tiesiog pamir?tat, kur pasidejot...

niu man ir kazkaip sviecias kad galbut pamirsta, bet neprisipazista :laugh: sako naminukas ir viskas :laugh:

todel man lb smalsu pasidare, gal ir pas mane tokiu yr :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.