Pereiti prie turinio
TeaMan

Islamas ir musulmonai

Rekomenduojami pranešimai

Man visi tie musulmonai niekad pvz netrukde...Iki kol nebuvau su jais bendram vasaros baseine...

Mes jo moteris, apsiviniojusias galvas savo skudurais, ir tom ilgom suknem vadinam Almom.

Taigi, vasara kar?ta, vie?as lauko baseins. Mum neleid?ia su kedais toj teritorijoj vaikseiot, tik su tapkem. Maudimukai turi but be jokio rai?telio ir t.t. kad neprovokuot vyro(eia irgi debili?ki amerikos astatymai), taip kaip pvz vyrai negali nei ple?e, nei baseine buti su trumpikem, tik su ?ortais. Na ir ka ateina almu?kos, su sutrinais kedais, su savo ilgom suknem, ir prakaituotais snukeis, ir sugriuna a baseina, su visais rubais, kedais, ir viskuom kitu kas po tais skudurais. Vanduo i?kart aplink jas pasidare rudas :bloga , na ir kaip galima tada maudytis tam paeiam basein?. Tuo labiau kaip ?iaip a baseina nealeid?ia nenusiprausus po du?u.

Taigi jo religijos asitikinimai neleid?ia ka?ko ir mes del to turim kenteti, net ir amerikos astatymai bejiegiai...

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Pagal Islama jie negali valgyt kitatikio papjauto gyvulio mesos, tad jei nori mesos turi patys pasipjauti..o ka rei?kia 'vos ne vie?oj vietoj'? juk nepjove visiems matant  ?

Na kad jie negali valgyti kitatikio mesos, man tai nusisvilp, bet pas mus Lietuvoj yra ir gyvunam istaymai. Del vieso papjovimo, as dar ginciciausi, nes buvo prisiburiave vaiku :) :doh O ir Rukla tokia didele, kad galima paskyti, kad ji visa centras

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kad ir ?iaip pvz mokyklose vaikam. Kadangi jie nevalgo kiaulienos, jiem buna atskiras meniu. Bet kodel pvz lietuviukam nepadaro irgi atskiro meniu su cepelinais daleiskim :hm: Tuo a? noru pasakyt kokia tai stipri religija, kad viskas yra u?metama diskriminacijai, bet taip jie i?sikovoja savo...

Arba pvz mano duktereeia turi almu?ka draug?(klasiok?), ji pvz negali liest kates :) ir t.t. dar galeeiau privardint milijona

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indres atveju ?iauri nepagarba i? jo puses, bet kokia joms i?eitis, kai jos negali nusirengti hid?abo? o del purvino drabu?io, prakaito ir t.t. tai eia jau jo apsileidimas, nes musulmanes privalo buti ?varios...

o tu Indre tai irgi i?sirei?kiai :)

ir prakaituotais snukeis

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tu Indre tai irgi i?sirei?kiai :)

Nu o kas man? Juk jos man?s irgi negerbia? Tuo tarpu kaip mes turim but kvepiantys, neprakaituoti, skustom kojom ir pa?astim, nes kitaip ir a baseina nealeistu, o jos tiesiogine ta ?od?io prasme prakaituotais snukiais. Pvz mane ir i? darbo gali atleist, jeigu pamatyto kad kojos neskustos pvz tris dienas :doh , arba baseine pamatyto plaukuotas pa?astis, visi vaikseioto kaip aplink raupsuota...

O jas irgi suprantu, gi kar?ta su savo skudurais, bet nu vistiek man ?lyk?tu ?iauriai buvo :bloga

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na kad ir ?iaip pvz mokyklose vaikam. Kadangi jie nevalgo kiaulienos, jiem buna atskiras meniu. Bet kodel pvz lietuviukam nepadaro irgi atskiro meniu su cepelinais daleiskim 

Musulmonas - religija, lietuvis - tautybe, ?ydams irgi manau maista kitoka tiekia (tik jie i?vis i?skirtiniai egzemplioriai)... ?iaip girdejau, kad JAV yra gerbiamos visos religijos ir jei ka?kam ka?kas negalima, tai mokykloj, dar?elyje tai ?ino ir stengiasi pasirupinti, kad nepatogumo nebuto ir asmeni?kai a? esu U?.

Arba pvz mano duktereeia turi almu?ka draug?(klasiok?), ji pvz negali liest kates

ji ne?vari... nesamone, bet taip jiems yra...

O jas irgi suprantu, gi kar?ta su savo skudurais, bet nu vistiek man ?lyk?tu ?iauriai buvo

tikiu a ta baseina a? ilgai nelipeiau...

Del vieso papjovimo, as dar ginciciausi, nes buvo prisiburiave vaiku

:) nori pasakyt, kad net ne patalpoj skerde?

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lietuvaieiai irgi ne visi kvepia...Teko va?iuoti autobusu, kuriuo va?iavo moteri?ke, gyvenanti savartyne.Turejau i?lipti,kad neapsivemeiau... Paskui mane i?lipo dar keletas nei?tverusio...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Lietuvaieiai irgi ne visi kvepia...Teko va?iuoti autobusu, kuriuo va?iavo moteri?ke, gyvenanti savartyne.Turejau i?lipti,kad neapsivemeiau... Paskui mane i?lipo dar keletas nei?tverusio...

Bet gi eia niekas nesako kad visi jie toki, tik pasisakom su kokiais yra teke susidurt.

Apie ta paeia duktereeios klasiok?, buvau a? ir pas juos namie. Mama be galo gra?i moteris, namie nedevi to savo ?kurlio, nei ant galvos nei ?iaip. Plaukai ry?kiai raudonos spalvos, pasida?ius labai eleganti?kai. O ir ?iaip labai maloni moteris.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nori pasakyt, kad net ne patalpoj skerde?

Apie ka as ir kalbu :doh Likusio proceso neziurejau isejau, paskui paklausiau pas savo klasioka, apsimetus slanga. Tai jis patvirtino, kad jos paskerde :this[1]:

Gimusi būti laisva...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:unsure: o i? kitos puses, tai juk ir pas mus pana?iai elgiasi...kad ir pas moeiut? an kiemo kai kiaul? ar teliuka yra pjov?, tai jei tik buto norej? galejo vaiko prilekt..negi ka?kur slepsies? Kiaules skerdimas, jau jokio emocijo kaimyno vaikams nesukelia, nes patys da?nai pjauna, o va kai teliuka pjove, tai tam momentui vaikus namuose u?dare... a? nebuvus Rukloj neasivaizduoju miestuko dyd?io..o jei dar neturi jokio patalpo skerdimui, tai ir skerd?ia kur randa vietos... ai?ku mums tai gali buti ir nemalonu, bet ka darysi yra kaip yra..valgyt tai norisi, o prekybcentrio maistas netinka..i?eities jiems nelabai ir yra...

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaimas yra kaimas, o Rukla tai miestelis, nors ir nedidelis. Tad man tai buvo tolygu papjaut kiaule viduri miesto :piktas Tad galetu su savo ritualais, kaip biski ramiau, todel ir pikta :mad:

Gimusi būti laisva...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ir a? gi ne kaime gyvenu :unsure: , tiesiog yra nuosavos valdos, kad ir ne dideles, bet nuosavos, ?mones nusiperka kiaul?, teliuka turguj ir pasipjauna, susitvarko ir mesos turi..taip pigiau nei pirkt mesa prakybcentra...

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.