Pereiti prie turinio
Snapė

Vyro anketa pa?in?ių saitę

Rekomenduojami pranešimai

Deimante, o kodel draugo jus neie?kot forumuose? kodel a pa?ineio svetaines lendat, juk ten da?niausiai tikslas yra susipa?inti porom..

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tuo metu kai u?siregistravom nelabai buvo populiaru forumai, o be to ten kur a? esu yra gal kokia 30 mano pazystamu, su kuriais susisiekt tel negaliu... vieni jo u?siena kiti kituose miestuose.. taip yra lengviausia..

Protingiausias vyras tampa kvailiu, kai myli, tu??iausia mergina pamilusi tampa protinga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tuo metu kai u?siregistravom nelabai buvo populiaru forumai, o be to ten kur a? esu yra gal kokia 30 mano pazystamu, su kuriais susisiekt tel negaliu... vieni jo u?siena kiti kituose miestuose.. taip yra lengviausia..

Na gerai bet tam yra SKYPE , visokie messenger'iai, e'mail galo gale.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na gerai bet tam yra SKYPE , visokie messenger'iai, e'mail galo gale.

jau minejau, kad tuo metu ?ios programos nebuvo populiarios... na o be to ir naujos pa?intys.. papildomoj info gali para?yt kas tave domina, arba tarkim, kad nori bendravimo tik netu...

Protingiausias vyras tampa kvailiu, kai myli, tu??iausia mergina pamilusi tampa protinga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
jau minejau, kad tuo metu ?ios programos nebuvo populiarios... na o be to ir naujos pa?intys.. papildomoj info gali para?yt kas tave domina, arba tarkim, kad nori bendravimo tik netu...

na o prie? kiek eia meto tada buvo?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pries 2 ar 3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
pries 2 ar 3

Oi a? jau prie? 5 metus mesengeriais naudojausi. Taigi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pries 5m. tai tikrai dar nebuvau apie juos girdejus...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na pries 5m. tai tikrai dar nebuvau apie juos girdejus...

Prie? penkis metus a? ir su kompu elgtis nemokejau, bet su drauge per mesengera bernus kabindavom, ji turejo :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule
Nu ka tu ten anketoj pasirinksi nesvarbu, bet esme kad jau ka?ko ie?ko. Man tai tikrai ne minties nera u?siregistruoti pa?ineio websaituose, a? juk turiu antraja pus?, o tai i?eito kad nepagarba buto antrajai pusei. Ir tai reik?to kad ka?kas jau negerai tarpusavio santykiuose...

As tokios pacios nuomones :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau kad tikrai labai neapsidziaugciau :hm: greiciausiai uzsiregistruociau ir as ir pabandyciau jam parasius issiaiskint kokiu tikslu jis ten uzsiregistraves, juk gali but kad tikrai tik siaip, nebutinai ieskosi antros puses :)

P.S tarkim as ir buvau seniau uzsiregistraves ir tikrai taip sakai "ant durniaus kabinau" kitus, turbut is neturejimo ka veikt :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man atrodo,kad daznai kasnors uzsiregistruoja tokiuose saituose is neturejimo ka VEIKT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.