Pereiti prie turinio
oksana

oksana85, mano laimingiausios dienos :)

Rekomenduojami pranešimai

Ne del grozio turejau omeny..as matai truputi padukus buvau mokykloje  :geda tai man ji labai nepatogi budavo, o kiek kartu ja suplesius ar sugadinus su kramtomaja guma  :hm:  :geda o paskui turedavau vaikscioti su tokia, nes jau mamai pabodo nuajas pirkineti..Gerai, kad nuo 6 ar 7 klases ju nebereikejo nesioti  :)

TIKIU KAIP NEPATOGU,O JEIGU DAR TRUMPA-KAIP PAS MANE BUVO-TAI KOSMARAS,BET MAN PATIKDAVO LABAI.AISKU VISKO BUDAVO IR KRAMTOMOS PRILIPDAVO IR KITI PRILIPDYDAVO,BET TAME IR IDOMUMAS MOKIKLINIS.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

siaunios nuotraukytes :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu bambyna :rolleyes:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

4431413c48dcc.jpg

o stai ir as.pasikeiciau plauku saplva,tai nutariau pasirodyti. :geda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
4431413c48dcc.jpg

Zinai, kai pirma karta pasiziurejau i sia nuotrauka, tai labai didelio skirtumo nepamaciau :geda , bet paskui paziurejau i ankstesnes, tai si spalvyte tikrai labai faina :pack2_thumbup[1]: ..Kuo toliau ziuri, tuo labiau pamatai, kaip ji paryskina tavo akis ir veido linijas :pack2_thumbup[1]: Tikrai labai grazu, tikiuosi butent tokia spalvyte ir norejai gauti :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Zinai, kai pirma karta pasiziurejau i sia nuotrauka, tai labai didelio skirtumo nepamaciau  :geda , bet paskui paziurejau i ankstesnes, tai si spalvyte tikrai labai faina  :pack2_thumbup[1]: ..Kuo toliau ziuri, tuo labiau pamatai, kaip ji paryskina tavo akis ir veido linijas  :pack2_thumbup[1]: Tikrai labai grazu, tikiuosi butent tokia spalvyte ir norejai gauti  :rolleyes:

aciu nocole.man tikrai reikejo palaikimo,nes niekad nesidaziau taip ryskiai ir tamsiai.todel pati esu net pasimetusi. aciu :pack2_thumbup[1]: :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

STAI MES IR VEL CIA :rolleyes:

443173f72c342.jpg

443174636e01f.jpg

443174ae65240.jpg

443174fd1abf8.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
4431727f41f2f.jpg

STAI MES IR VEL CIA  :rolleyes:

443173f72c342.jpg

443174636e01f.jpg

443174ae65240.jpg

443174fd1abf8.jpg

Nu sakes, koks grazumas :pack2_thumbup[1]: :sird :sird :sird dar tokios fainulkos niekur nemaciau :wub

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
4431413c48dcc.jpg

nepergivenk Oksana tikrai grazi plauku spalva. :pack2_thumbup[1]:

Papildyta:

4431727f41f2f.jpg

STAI MES IR VEL CIA  :rolleyes:

443173f72c342.jpg

443174636e01f.jpg

443174ae65240.jpg

443174fd1abf8.jpg

na tavo mazule begalo grazi :pack2_thumbup[1]:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nu sakes, koks grazumas  :pack2_thumbup[1]:  :sird  :sird  :sird dar tokios fainulkos niekur nemaciau  :wub

aciu nicole uz tokius zodelius. :rolleyes:

Papildyta:

nepergivenk Oksana tikrai grazi plauku spalva. :pack2_thumbup[1]:

Papildyta:

na  tavo mazule begalo grazi :pack2_thumbup[1]:

nepergyvenu jau-tik neiprasta. o del mazules aciu. :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Jezau, kur gi cia taip  :) Labai graziai atrodai  :pack2_thumbup[1]: , bet man tos rusiskos uniformos  :rolleyes:

O as jauciu rusiskoms uniformoms nostalgija....geri laikai buvo.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

44326c824d99d.jpg

44326cc43b820.jpg

44326d3a29c50.jpg

44326d97e41f9.jpg

va kaip mes pozuojam su suknele :laugh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.