Pereiti prie turinio
kicule

Kaip kovojate su vaiko "ragiukais"

Rekomenduojami pranešimai

Manau, kad kiekviena mama ir tetis susidure su ?ia problemele :grin:

Kaip kovojate su vaiko "ragiukais" :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Leid?iu i?sirekti. Mano kantrybe- gele?ine.

?tai vis reikalaudavo, kad i? dar?elio parne?eiau. Jai, matai, ?alta eiti. Vienakart nene?iau. Ramiu veidu ?viegianeia parsived?iau. Visokios tetos ir dedes klausinejo, ko ?viegia, tai siuliau pane?ti. Kas nores...(Mane labiausiai erzina aplinkinio reakcija.)Dar namie pa?viege. Nekreipiau demesio. Kai i?si?viege, atejo ir sako: jau nusibodo rekti. Ir viskas. Dabar i? dar?elio pareina... :D

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Maniskei ir patinka kai as ja nesu, bet paskutiniu metu man jau :doh (turiu problemu su nugara) sakau davai eik pati... oj,oj,oj kas prasidejo...

Namie aisku kitaip, duodu issirekti,nes kitaip jau neimanoma, ant galvos gatava uzlipti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi nugara skauda... gi jau treeia tampau...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano situacija pana?i a geistes :doh taip pat krenta ant ?emes ir bliauna visa gerkle. ir kaip sako geiste erzina kito ki?imasis, mane taipogi

1_05_140_1117224000_474945445249554b4153.png

Ievute D.gif

1_14_9_973890000_6d6573206b61727475.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A? ir stengiuosi nekreipti demesio a isterija(taip ir knygoje radau).Bet kartais pratrukstu...Nusibosta,kai tai kartojasi diena i? dienos po n karto.Kartais paeiai nebuna nuotaikos,kartais taip norisi tylos,ramybes...I?senka kantrybe ir viskas.

Visokios tetos ir dedes klausinejo, ko ?viegia, tai siuliau pane?ti. Kas nores...(Mane labiausiai erzina aplinkinio reakcija.)

Va va,to a? irgi negaliu pak?sti.Vienakart net aprekiau viena moteri?kait? :geda Pristojo:"Ko tas vaikelis verkia?Paimsiu,pavogsiu.Toks gra?us ir taip rekia..."Kuo daugiau kalbina,tuo daugiau rekia.Tada ir a? pratrukau...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano mazule ir jau pradejo savo rodyti :grin: bet kad jos toks amzius dabar eit ir viska isnagrinet, apziuret, tad labai sunku aukleti, bet jau ismoko i virtuve kojos nekelt, tik nezinia kiek tai tesis :hm: o siaip tai palyginus su kitais vaikais, tai dar ji tikrai gera, as tik tikiuosi, kad taip ir toliau :this[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Stengiuosi leisti viską kas galima, tačiau, jei jau būna negalima, vadinasi negalima. Jei būna ožys, nepatingiu išeit iš kur nors , parsinešt vaiką namo ar nuvaryt į savo kambarį, kol praeis.

e700be267b32.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Maniskiams tada aiskinti beprasmiska...Leidziu issirekti,o paskui paaiskinu,pasisnekam...dazniausiai supranta ir susitaikom,pykciu kaip nebuta.dar vyresnysis ir atsipraso...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vaikai paauga ir ragiukų sumažėja...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Vaikai paauga ir ragiukų sumažėja...

Taip, bet kol matai tuos "ragiukus" kazkaip gi reguoji? Negali gi ignoruoti :lol:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Taip, bet kol matai tuos "ragiukus" kazkaip gi reguoji? Negali gi ignoruoti :lol:

Taip padarau, kad tuoj visus ragiukus užmiršta... Kada vaikai rodo ragiukus? Kada jiems trūksta dėmesio.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.