Pereiti prie turinio
zmonike

Jūsų vardas

Rekomenduojami pranešimai

Na man tai varda isrinko tetis, o varda gavau tai ju pirslienes. Bet dabar pasirodo kad netik varda paveldejau bet ir charakteri :doh:

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
o mano mama kai laukesi manes tai susitare su teciu kad jei dukra gims tetis isrinks varda o jei sunus-tai mama.Na gimiau as tai tetis is bibliotekos atsinese labai didele pasaulio vardu knyga ir isrinko. :( :geda:

tarp mano tevu buvo lygaii toks pas susitarimas , bet be knygos isrinko mna varda :flowers:

o siaip mama man norejo Modestos varda deti :flowers::D:D

kaip modesta -DOMESTA :flowers:

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man vardą Benita davė tėvai, nes jie pažinojo labai gražią panelę tokiu vardu :(

AS PIRMA KARTA GIRDZIU TOKI VARDA BET ISTIES LABAI GRAZUS :geda:

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
mano tevai ilgai man vardo nebuvo isrinke...tai viena vakara tetis jau atsigules pasake sau,koki varda is ryto pirma isgirsiu toks ir bus...aciu dievui kad isgirdo Neringa,o jei butu koki onute ir t.t.

O NUTE TAI DAR NIEKO , BET gENUTE :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O mano mama norejo, kad buciau Ingrida, bet tevas grieztai nusprende, jog busiu Ilona, nes jo darbe buvo labai grazi sekretore. O va, vargseliui gavosi visai atvirksciai :sird: Iki pauglyste save vadinau Laura, net draugems rasydama laiskus juo pasirasynejau:) O va dabar man mano vardas tikrai patinka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Idomu :sird: Tau labai patiko vardas Laura?

Ar siaip budama vaiku taip sumastei?

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man vardą davė pusseserė :D Aiškino mano nėščiai mamai, kad jei berniukas - bus Andrius, jei mergaitė - Andželika. O kas su vaiku ginčysis :(

o šiaip mane dar norėjo pavadinti Violeta, kažkuo ten dar, bet man gerai ir mano vardas labai :)

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man varda galima sakyti,kad isrinko vyresnis brolis,nes abu tevai surase ant lapuku savo graziausius vardus,kad nebutu nesutarimu tarp ju,tai jie dave istraukti mano vyresniam broliui tai taip ir gavau Egles varda :hihihi::mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man varda isrinko mama,aciu dievui ne tetis, nes jis norejo mane pavadint Rosita,nepatinka man sis vardas .dar kai buvau mamos pilvelyje,jau tada ji buvo nusprendusi,kad pavadins mane Jolanta,nes jai sis vardas visad buvo labai grazus. O apie berniukiska varda net negalvojo,nes jaute,kad gims mergaite :flowers:

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.