Pereiti prie turinio
Snapė

Negraži moteris

Rekomenduojami pranešimai

Graži? Drąsi? Kas tai? Ar tai fotomontažas?

0801200602.jpg

Mažai tikėtina, kad toks žmogus, moteris, dar gali pats vaikščioti. Dažniausiai taip atrodanty žmogų jau nešioja ant rankų. O pažiūrėjus - baisu, koktu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Mažai tikėtina, kad toks žmogus, moteris, dar gali pats vaikščioti. Dažniausiai taip atrodanty žmogų jau nešioja ant rankų. O pažiūrėjus - baisu, koktu.

o siaube na ir vaizdelis :mirksiukas:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau, kad gyvi skeletai niekam negrazus. O anoreksija tai liga ir jas reikia gydyti, nesvarstant kalta ji del to ar ne.

Man negrazios per ryskiai, ne pagal amziu issidaziusios arba apsileidusios ir nesvarbu kokia ju isvaizda butu jas sutvarkius.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mergina ar moteris gali būti pati gražiausia pasaulyje, bet jei dvoks prakaitu (toks beliašo kvapas :super: ) ir jai smirdės iš burnos (nes ką tik parūkė :super: ), tai ji man, asmeniškai, ir bus labai negraži boba :flower:

1.gif

1.gif

1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mergina ar moteris gali būti pati gražiausia pasaulyje, bet jei dvoks prakaitu (toks beliašo kvapas :bredis: ) ir jai smirdės iš burnos (nes ką tik parūkė :geda: ), tai ji man, asmeniškai, ir bus labai negraži boba :angry:

Gerai pasakyta :victory:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

negrazi moteris ta .. kuri isore grazi bet sawo elgesiu sukelia sleikstuly.... :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Graži? Drąsi? Kas tai? Ar tai fotomontažas?

cia jau baisiau negu baisu :angry::super::super:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesusitvarkius,prarukytu veidu,iskritusiais dantimis...

18040615.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

negraziu moteru nebuna :bredis: buna tik permazai alkoholio :lol:

O jai rimtai kalbant, moteris negrazi ta, kuri pamirsta apie save, rupintis savimi, prisiziureti :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Šiaip gražu-negražu-sąvoka labai sąlyginė,kažkada seniai žiūrėjau kažkokį grožio konkursą,ir vyrui parodžiau į vieną konkursantę-žiūrėk,kokia graži...Jis man-tu ką,čia gi visiška baidyklė,ir rodo į tą kur man tokia labai pobaisė atrodė-žiūrėk,va šita yra graži.

Jo, labai pritariu. Atsimenu mokykloj buvo merginų, kurios man atrodė tokios dievo nuskriaustos, bet susirasdavo vaikinus, kuriems joms atrodė tiesiog gražuolės, o kitos atrodė labai gražios, o štai vyrų dėmesio nesulaukdavo.

Kartais žmonės, kurių veidai smarkiai nukrypę nuo klasikinio grožio supratimo, taip švyti iš vidaus, kas ima atrodyti gražesni už tuos, kurie laikomi standartiškai gražiais, tačiau amžinai kažkuo nepatenkintais.

Nors buvo prašoma nesakyti, kad negražių nėra, o yra tik neprisižiūrėję, bet manau, kad žmogus žymiai pagražėja sutvarkius dantis, jei jie buvo nelygūs ar išpuvę, pritaikius šukuoseną, nukirpus nušiurusius plaukus, padarius atitinkamą makiažą (merginoms), privertus išsitiesti, jeigu žmogus vaikščiodavo sulinkęs, tinkamai aprengus, tam tikrą laiką pasportavus ir tinkamai maitinantis, jeigu žmogus buvo storas, nesportiškas, iškliuręs. Na, o jeigu nosis ar ausys, karpos ypatingai darko žmogaus grožį, jeigu į jį dėl to nežiūri priešingos lyties atstovai, galima kreiptis ir į plastinę chirurgiją.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
negrazi moteris ta .. kuri isore grazi bet sawo elgesiu sukelia sleikstuly.... ;)

pritariu

šiaip man negražios tos-kurios bjaurios charakteriu savo,būdu,pažįsu tokių...veido bruožų plaukų, lūpų-pavydėtų dažna,bet vat nepakenčiamo charakterio ir elgesio ir iškart feee :wub1:

Kiekvieną sekundę tu gali atgimti. Kiekvieną sekundę galima nauja pradžia. Tai pasirinkimas. Tavo pasirinkimas... a298d7e5a195bbac46e481f1d9cbddb1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.