Pereiti prie turinio
Snapė

Negraži moteris

Rekomenduojami pranešimai

Man asmeniskai nepatinka grubi,virisku bruozu nepraustburne-tikrai negrazi boba :sird:

glitteryourwaybdd41112mg9.gif

meter-ru79604.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nesutinku su nuomone, kad visos moterys yra savaip gražios (kai kalbam būtent apie išorinį grožį). Tokie pasvarstymai, kad pas visas galime atrasti kažką gražaus, man, deja, panašūs į pigią gailesčio formą. Gaila, bet gamta kartais pasityčioja iš žmonių, nesuteikdama jiems išorinio grožio. Gali toks žmogus spinduliuoti šilumą iš vidaus ir su juo tikrai bus malonu bendrauti, bet vistiek neįmanoma pasakyti, kad jis gražus :mirksiukas: Kalbant apie vyrus, toks būtų atlikėjas Antanas (iš Dangus2). Aišku, šiuolaikinės medicinos ir plastinės chirurgijos pagalba galima daug ką pakoreguoti (į abi puses), bet stebuklų nebūna.

Man pavyzdžiui, yra ne tai kad negraži, bet tiesiog baisi ši moteris-liūtė, kuri save taip baisiai subjaurojo (gal šis pavyzdys ir nelabai tinkamas kalbant bendrai apie grožį, nes čia jau mano supratimu patologija, psichinė liga taip save žaloti):

1204259963_1204232838_01.jpg

Dar man negraži Amy Winehouse - gal aš senamadiška, nu bet nesuprantu tokio stiliaus, nors tu ką:

AmyWinehouseBerlin2007.jpg

amy_junkfood.jpg

Apskritai kalbant, labai nepatinka, kai moterys išsitatuiruoja didelę dalį kūno, rengiasi ir dažosi kaip gotės (juodai), gatvėje rūko ir iššaukiančiai elgiasi - tokios man yra pačios negražiausios :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

JURK , sita moteris ir mna baisi , kaztais zurnale kaip pamatau jos foto , tai visai tragiskos atrodo :mirksiukas:

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man asmeniskai nepatinka grubi,virisku bruozu nepraustburne-tikrai negrazi boba :mirksiukas:

Pritariu, man ir tokios negrazios

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
taip teisingai taip atrodydama moteris praranda savo grozi-bet ja sutvarkius ji gal butu nuostabesne uz mus visas!!!!????

taip jus teisios ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o tu tikra kad tai badavimo rezultatas????o gal nuo ligos/juk veziu sergantis zmogus po kurio laiko vienotai pradeda atrodyti!!!!

jusu ideta nuotrauka mane net isgasdino nejau galima save iki tokio lygio marinti tai ne tik baisu bet kur jos artimieji kad zmogus sugeba save iki tiek numarinti ?

modelio karjera gal ir rozem kluotataciau ne visoms pavyksta su sveiku protu likti perzengus ribas ...liudna kad jai kazin ar pavyks vel tapti normaus sudejimo nors gyliai sirdyje ji to troksta kaip be noretu buti lekna ..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o siaube na ir vaizdelis :)

dieve net vidurius sutrauke :geda: :(

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, sakoma, kad nebūna negražių moterų, būna tik degtinės per mažai :D

Mes matome daiktus ne tokius, kokie jie yra iš tikrųjų, bet tokius, kokie jie atrodo mums.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nesutinku su nuomone, kad visos moterys yra savaip gražios (kai kalbam būtent apie išorinį grožį). Tokie pasvarstymai, kad pas visas galime atrasti kažką gražaus, man, deja, panašūs į pigią gailesčio formą. Gaila, bet gamta kartais pasityčioja iš žmonių, nesuteikdama jiems išorinio grožio. Gali toks žmogus spinduliuoti šilumą iš vidaus ir su juo tikrai bus malonu bendrauti, bet vistiek neįmanoma pasakyti, kad jis gražus :) Kalbant apie vyrus, toks būtų atlikėjas Antanas (iš Dangus2). Aišku, šiuolaikinės medicinos ir plastinės chirurgijos pagalba galima daug ką pakoreguoti (į abi puses), bet stebuklų nebūna.

Man pavyzdžiui, yra ne tai kad negraži, bet tiesiog baisi ši moteris-liūtė, kuri save taip baisiai subjaurojo (gal šis pavyzdys ir nelabai tinkamas kalbant bendrai apie grožį, nes čia jau mano supratimu patologija, psichinė liga taip save žaloti):

1204259963_1204232838_01.jpg

Dar man negraži Amy Winehouse - gal aš senamadiška, nu bet nesuprantu tokio stiliaus, nors tu ką:

AmyWinehouseBerlin2007.jpg

amy_junkfood.jpg

Apskritai kalbant, labai nepatinka, kai moterys išsitatuiruoja didelę dalį kūno, rengiasi ir dažosi kaip gotės (juodai), gatvėje rūko ir iššaukiančiai elgiasi - tokios man yra pačios negražiausios :)

baisu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, istikruju kaip kas supranta ta grozi/negrozi :) man jau moteris yra negrazi,jeigu yra neprisiziurejusi- riebaluota ar pleiskanota galva, juodos panages arba nugriauzti nagai :flowers: Va karta dar teko matyt graziai pasidaziusia jauna moteriskaite(25-30metu) juodu kaklu :blink: nu purvas pridziuves tiesiog :blink: kosmaras kazkoks ,suprantu kad zmones siais laikais uzsieme, bet tai blembacki sugebek nusipraust bent,zmogau :blink: :D

Vienintelis būdas atsikratyti pagundos - jai pasiduoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.