Pereiti prie turinio
Svečias kicule

Lietuviai užsienyje

Rekomenduojami pranešimai

Ledi_x o kam tu ji parsivezei,negerai jau ten?ka daba veiks tavo vyras?

Ne dabar ji jį parsivežė, anksčiau, dar prieš Ledi_x vestuves, kiek žinau :flower:

čia aš kaip cekavan zosė įsikišau llaime:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

aaaaaaaaaaaaaaaa

aisku Indrute.....tai ji parsiveze ir susituoke....saunuole..... :lux:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
aaaaaaaaaaaaaaaa

aisku Indrute.....tai ji parsiveze ir susituoke....saunuole..... :lux:

oj prajuokinai tu mane :flower:llaime::super:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:flower: aha, pletkinate apie mane llaime: ieka kaip koks prokuroras - aiskiai tiesiai issake savo pastebejimus :super: :super:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:super: aha, pletkinate apie mane :D ieka kaip koks prokuroras - aiskiai tiesiai issake savo pastebejimus :D :D

As tikrai nenorejau..... soriukas.....

erika1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Niu ka Zmonike ir Ledi_x Jums papasakoti.....pradesiu pasakoti tai sisrdele is skausmo krauju pasruvs....nu gal ne taip baisiai,bet labai jau pasiilgau tu saliu.....

Ispradziu gyvenau anglijoje apie 3metus....Londone....o po to Dubline apie 2....ir svajojau kad ten ir liksiu arba ten arba ten....bet grizau i Lietuva ir mane pagavo mano vyras....ir jau nebepaleido niekur....net po dvieju savaiteliu pazinties isikraustem kartu gyventi :D vat taip ir baigesi mano svajones.....o jis nenori niekur vaziuoti,bent jau kolkas..... :D

Nu bet siuo metu esu pati laimingiauia ir kolkas cia gerai,nors kaip isgirstu taip ir noriu nulekti pagyventi i sia salis :D

ot slapuke niekad ir neuzsiminiai kad gyvenai svetur :D ,noriu taves paklausti pasakyk jei gali o kas tave pvz i tas salis traukia,na jei negali tai neatsakyk,bet tikrai idomu suzinoti :super: papasakok daugiau :D

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ot slapuke niekad ir neuzsiminiai kad gyvenai svetur :( ,noriu taves paklausti pasakyk jei gali o kas tave pvz i tas salis traukia,na jei negali tai neatsakyk,bet tikrai idomu suzinoti :ogo: papasakok daugiau :D

As tikrai neslapuke,tik nebuvo nei kaip nei ka pasisisalyti kad ten buvau.... :santa: o kas mane i ten traukia,tai net realiai pati gal nesuvokiu....visa ta aplinka,laisvumas zmoniu,pragyvenimo lygis nu viskas viskas visai kitaip .....nereikejo skaiciuoti pigineliu....ten galejai GYVENTI......o cia as manau kad Egzistuojam,bet ne gyvenam..... Nors tikrai zinau kad nuvaziavusi dabar i tas salis nusivilciau,nes tikria nieko neliko kaip buvao tada,taciau gal man tik to ir reikai kad apsikarpytu sparnai ir nutupciau sau su vism cia Lietuvelej.... :D Tai stai tokia istorija... :D

erika1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
gal man tik to ir reikai kad apsikarpytu sparnai ir nutupciau sau su vism cia Lietuvelej.... :( Tai stai tokia istorija... :santa:

Nebus taip niekada, aš kievieną kartą skrisdama į ameriką taip galvoju, o išskrendant visada verkiu...ir dėl šeimos ten paliekamas ir dėl pačios šalies, ir dėl miesto... nu vien žo, supranti tu manau ką turiu aš galvoje :ogo:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
,nes tikria nieko neliko kaip buvao tada,

o kas tada buvo ??

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nebus taip niekada, aš kievieną kartą skrisdama į ameriką taip galvoju, o išskrendant visada verkiu...ir dėl šeimos ten paliekamas ir dėl pačios šalies, ir dėl miesto... nu vien žo, supranti tu manau ką turiu aš galvoje :cray:

Puikiai Tave Indrute suprantu..............

Kaip jau ir rasiau vikuliaa: :brunette:

visa ta aplinka,laisvumas zmoniu,pragyvenimo lygis nu viskas viskas visai kitaip .....nereikejo skaiciuoti pigineliu....ten galejai GYVENTI......o cia as manau kad Egzistuojam,bet ne gyvenam....

erika1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Puikiai Tave Indrute suprantu..............

Kaip jau ir rasiau vikuliaa: :brunette:

visa ta aplinka,laisvumas zmoniu,pragyvenimo lygis nu viskas viskas visai kitaip .....nereikejo skaiciuoti pigineliu....ten galejai GYVENTI......o cia as manau kad Egzistuojam,bet ne gyvenam....

vat butent del to bijau grizti i Lietuva, nors kartais taip norisi,kad net sirdele plysta is skausmo, norisi pas tevus.....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
vat butent del to bijau grizti i Lietuva, nors kartais taip norisi,kad net sirdele plysta is skausmo, norisi pas tevus.....

ir tai suprantu,bet tik atostogu,nes jeigu ten turi kur gyventi ka dirbti ir siaip gerai sekasi tai cia tikrai nera ko gristi...suprantu pasiilgsti,bet siais laikais tai bele kada sedai ir parskridai,ne taip kaip anksciau isvaziavai ir neaisku kada jau grisi,nes po to i anglija neileis.... man irgi taip buvo... :brunette:

erika1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.