Pereiti prie turinio
Svečias kicule

Lietuviai užsienyje

Rekomenduojami pranešimai

ir tai suprantu,bet tik atostogu,nes jeigu ten turi kur gyventi ka dirbti ir siaip gerai sekasi tai cia tikrai nera ko gristi...suprantu pasiilgsti,bet siais laikais tai bele kada sedai ir parskridai,ne taip kaip anksciau isvaziavai ir neaisku kada jau grisi,nes po to i anglija neileis.... man irgi taip buvo... :brunette:

jo suprantu viska.....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
As tikrai nenorejau..... soriukas.....

Ko gi dabar atsiprasineji, as juk juokauju :lol:

:lol: Ieka pilnai tave suprantu. Nors ir neteko man tiek ilgai pabuti Anglijoje, bet kiekviena karta kai ten pabunu, mane apima noras isvaziuoti is Lietuvos. Vienintelis kas sulaiko, tai darbas, bet jei jo nebutu, tai net nedvejociau. Manau, kad visur galima atsistoti "ant koju". Man ir be galo patinka ta aplinka, oras, gamta, visai kitoks prgyvenimo lygis ir dar daug kas :lol:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
As tikrai neslapuke,tik nebuvo nei kaip nei ka pasisisalyti kad ten buvau.... :lol: o kas mane i ten traukia,tai net realiai pati gal nesuvokiu....visa ta aplinka,laisvumas zmoniu,pragyvenimo lygis nu viskas viskas visai kitaip .....nereikejo skaiciuoti pigineliu....ten galejai GYVENTI......o cia as manau kad Egzistuojam,bet ne gyvenam..... Nors tikrai zinau kad nuvaziavusi dabar i tas salis nusivilciau,nes tikria nieko neliko kaip buvao tada,taciau gal man tik to ir reikai kad apsikarpytu sparnai ir nutupciau sau su vism cia Lietuvelej.... :lol: Tai stai tokia istorija... :lol:

aciukas kad papasakojai :lol:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as taip pat ten mokiausi pries 7 metus :D :D

nu va, aš ir sakau, kad Lietuvoj tai jau tikrai niekur nepasislėpsi, daugiau ar mažiau pažįstamų nesutikęs :D

As tikrai neslapuke,tik nebuvo nei kaip nei ka pasisisalyti kad ten buvau.... :) o kas mane i ten traukia,tai net realiai pati gal nesuvokiu....visa ta aplinka,laisvumas zmoniu,pragyvenimo lygis nu viskas viskas visai kitaip .....nereikejo skaiciuoti pigineliu....ten galejai GYVENTI......o cia as manau kad Egzistuojam,bet ne gyvenam..... Nors tikrai zinau kad nuvaziavusi dabar i tas salis nusivilciau,nes tikria nieko neliko kaip buvao tada,taciau gal man tik to ir reikai kad apsikarpytu sparnai ir nutupciau sau su vism cia Lietuvelej.... :) Tai stai tokia istorija... :)

Nebus taip niekada, aš kievieną kartą skrisdama į ameriką taip galvoju, o išskrendant visada verkiu...ir dėl šeimos ten paliekamas ir dėl pačios šalies, ir dėl miesto... nu vien žo, supranti tu manau ką turiu aš galvoje :)

vat butent del to bijau grizti i Lietuva, nors kartais taip norisi,kad net sirdele plysta is skausmo, norisi pas tevus.....

mergaitės, jungiuos ir aš prie jūsų, labai gerai suprantu, apie ką kalbat ir kaip jaučiatės. Teko ir man neilgą laiką pagyventi svetur, nors nebuvo planų išvažiuoti visam laikui, bet ten pabuvus taip nesinorėjo grįžti. Bandžiau prikalbinti MB važiuoti ten gyventi (į JAV), sakiau, kad čia LT nėra jokių didesnių perspektyvų. Jis vis mane laikė, sakė, kur tu veržiesi, ką tu ten geriau rasi - gal kad pats niekad nebuvo ilgesniam laikui iškėlęs kojos iš Lietuvos. Aš dar beveik 2 metus taip bruzdėjau, spirgėjau, negalėjau rasti sau vietos, netgi sakyčiau, buvo kažkokia depresija apėmusi. Erzino tas mūsų klimatas, saulės šviesos trūkumas, normalaus žmonių bendravimo stoka ir aišku tai, kad turi žmogus, sunkiai ir atsakingai dirbdamas, gyventi nuo algos iki algos, kaip Ieka sako, tiesiog egzistuoti. Paskui kažkaip aprimau, kaip aš sakau, gal MB kažkiek sparnus pakirpo ir nuleido ant žemės, tačiau didelio kaifo čia gyventi vistiek nejaučiu. Jei pasitaikytų gera proga išvažiuoti, tai taip ir padaryčiau (aišku, prieš tai įtikinusi MB) :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tik uz tai kad MUMS butu gyventi geriau....o jeigu mes cia jauciames nekaip tai kodel gi nepabandzius kitur,bet kaip ir dauguma kaskas cia laiko..... ;(

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jurk o pries kiek metu tu ten mokeisi ?

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jetau- is tikruju cia bendraujanciu nemazai buvo uzsienyje. ir pastebejau,kad traukia visus atgal.....idomu kodel? :D

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Jurk o pries kiek metu tu ten mokeisi ?

vikuliaa, aš nesimokiau, o dirbau (kruiziniuose laivuose), tik 2 kontraktus (beveik 1,5 m susidarė), bet užteko, kad pajusčiau gyvenimo kokybės skirtumą čia ir ten :)

o tu toj foto, kur įdėjai prie mūsų nuotraukų, atrodai visiškai kitaip nei dabar savo avatare :flowers: , pažiūrėjus nelabai pasakyčiau, kad tai tas pats žmogiukas :D

Oksana, manau, kad priežastys, kodėl visus traukia grįžti, yra aiškios. Ten gali jaustis pilnaverčiu žmogumi, pilnai pasitikėti savo sugebėjimais (jei tik nesi koks lodorius) ir juos realizuoti, patenkinti visus ar bent didžiąją dalį savo poreikių, o ne tik egzistencinius :super:

Ieka, mano sesės berniukas irgi Deniukas (Denis) ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir žiūriu visom vyrai sparnus apkarpė :flowers:

Bet merginos, prisipažinkit, juk nėra jau čia taip baisiai blogai. Na jeigu būtų, aišku gal pas jus vaikiukai visa kitą, bet jeigu būtų jau čia taip blogai, kaip piešiat, aš tai maučiau iš čia net neatisukdama. Aš tai nesijaučiu čia egzistuodama :D aš čia gyvenu, aišku kitaip negu gyvenau kažkada, bet gyvenu. Ir tas verkimas kaip yra tokia dabar didelė pasirinkimo laisvė tai mažų mažiausiai juokingas, nu sorry pupos bet rimtai.

Aš pvz myliu Chicago, skrendu visad ten kaip namo, ir skauda širdį iš ten išskristi, BET išskrisdama aš žinau kad grįžtu irgi NAMO. Na tiesiog manau turi susigyventi su tokia situacija, gal lengva man kalbėt, nes ne porą metų ir ne du kartus buvau JAV, o pažiūrėjau savo pasą pasirodo, žiemą jau 6 kartą skridau :)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jurk as turejau omeny apie zemynos vid :D

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ir žiūriu visom vyrai sparnus apkarpė :(

Bet merginos, prisipažinkit, juk nėra jau čia taip baisiai blogai. Na jeigu būtų, aišku gal pas jus vaikiukai visa kitą, bet jeigu būtų jau čia taip blogai, kaip piešiat, aš tai maučiau iš čia net neatisukdama. Aš tai nesijaučiu čia egzistuodama :D aš čia gyvenu, aišku kitaip negu gyvenau kažkada, bet gyvenu. Ir tas verkimas kaip yra tokia dabar didelė pasirinkimo laisvė

Indrute, manęs čia jau nė kvapo nebūtų, jei nebūtų šeimos. Negaliu viena daryti tokių sprendimų, be to, sulaiko čia tai, kad vyresnysis jau lanko mokyklą ir mažajam netruks ateiti tas laikas. Galvoju apie jų išsilavinimą ir kol kas LT matau privalumų daugiau šioje srityje. Bet tai ir viskas. Turiu aš normalų darbą, pragyvenimui užtenka, bet manau, kad esu verta šiek tiek daugiau :) Tik verkt tai aš neverkiu, tiesiog visos čia ėmėm kalbėti apie tai, kad jaučiam nostalgiją tiems laikams, tai ir aš pasisakiau. Kai buvo metas, kad mačiau, jog reikia kažką keisti gyvenime, taip ir padariau, išvažiavau, padirbau. Jei matysiu, kad nebegaliu susitaikyti su tokiu gyvenimu, turbūt pasielgsiu taip pačiai :)

Beje, šįryt išlydėjau mamą į oro uostą, išskrido gyventi į Airiją. Jai jau virš 50, visą gyvenimą dirbo medicinos srityje, turi nerealią darbo patirtį, bet nebegalėjo pakelti varganų gyvenimo sąlygų ir net tokio amžiaus nutarė pradėti viską iš naujo :)

Jurk as turejau omeny apie zemynos vid :)

ot tundra aš :doh: , visai ne taip supratau :D Žemynos vidurinę baigiau 1997 m. :) (ten mokiaus 10 metų)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is tikruju apmaudu,kai zmogus tiek laiko nugyvenes cia,turi keliauti visai i svetima sali :) Bet kaip tavo mama,jurk,tokiu metu nebijojo taip kardinaliai keisti gyvenimo? Maniske tai nei pro kur-geriau vargtu cia...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.