Pereiti prie turinio
Svečias kicule

Lietuviai užsienyje

Rekomenduojami pranešimai

Mergaites, o as ne uz ka negrizciau i Lietuva, net jei maniskis ir butu lietuvis..Grazi salis, bet dar oi kiek daug permainu turetu ivykti ivairiose sferose, kad butu malonu ir imanoma normaliai gyventi Lietuvoje :) Smagu, kad atsiranda daugiau bendraminciu siuo klausimu :)

Vikuliaa, tik dabar perskaiciau, kad gyveni Carrickmacross miestelyje, as ne taip ir toli nuo jusu Ballyjamesduff miestelyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Is tikruju apmaudu,kai zmogus tiek laiko nugyvenes cia,turi keliauti visai i svetima sali :) Bet kaip tavo mama,jurk,tokiu metu nebijojo taip kardinaliai keisti gyvenimo? Maniske tai nei pro kur-geriau vargtu cia...

šiaip ji labai stipri moteris ir drąsi, kartais tikrai pavydžiu jai jos ryžto. Baimių buvo ir dabar dar pergyvena (nors paskambinusi pasakė, kad kol kas, ačiū dievui, viskas gerai), ji gi net anglų k. nemoka visiškai, tik kol kas jos darbe nereikia, o su laiku išmoks. Gerai, kad po poros savaičių ir brolis pabaigęs mokyklą išvažiuoja pas ją, bus lengviau. O aš iš visos šeimos viena likau LT, nes sesė irgi užsienyje, nelabai planuoja grįžti, visi išsibarstė po platų pasaulį :) Bet geriau jau taip, kai bent žinai, kad artimiems žmonėms gerai sekasi :) Man tik pikta, kad LT taip nuvertinamos žmogaus žinios ir sugebėjimai, su tokiu požiūriu tikrai dar negreit susikursim čia tikrą gerovę.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Vikuliaa, tik dabar perskaiciau, kad gyveni Carrickmacross miestelyje, as ne taip ir toli nuo jusu Ballyjamesduff miestelyje :)

nu tu duodi :D :doh: as tau juk ir ankscaiu rasiua kad gyvenu netoli taves ir kad tavo mietselyje esu buvusi 1 karta :( :)

o i lietuva ir as negryscaiu :) nors mansikis ir nori ir gal net zada gryzti , as jokiu budu neseksiu jo pedomis , nes gyvenimO LT jau nebeisivaizduoju :) kadangi cia jau per daug metu esu prabuvusi ir nuo pat mazumes

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano mama irgi viską metusi išskrido į JAV būdama 51 metų, tik galvojo kad pusmečiui, o jau septinti metai eina kaip ji ten. Sunkiau gal tokiam žmogui prisitaikyti, nes vis dėl to ir kalbos barjeras daro savo, bet kaip aš žinau savo mama, tai jai daug lengviau buvo negu man, ji daug stipresnė. Aišku praėjo tuos vargo kelius kaip ir visi, dabar gyvena savo malonumui, bet likti ten visam net nemasto, planuoją jau už kokių poros metelių persikelti gyventi į lietuvą su visam. Nors tuoj ir gaus pilietybe, na bent jau turėtų gauti, bet sakė neis, nereik jai jos.

O mano sesuo irgi JAV gyvena, turi jau keleri metai pilietybę, apie gryžimą tik visai nesenai pradėjo kalbėti, bet tai dar maždaug tik už 1-8 metų ne anksčiau kaip ji sako, gal ir tas gyvenimas pasikeistų.

O nenori dabar į lietuvą dėl to, kad jos dukra eina ten į mokyklą, lengviau jau dabar kalbėti angliškai, tai sako palauksiu kol baiks mokyklą, pradės eit į koledžą ir galės išgyventi viena, o va tada ir pamastysim. Aišku tai nereiškia kad ji ims ir griš, po dar tiek metų bus dar sunkiau.

Pvz. mano vyrui su darbai dabar striuka pasidarė, tai jeigu ne duok dieve, būtų taip kad jau tektų egzistuoti, mautume iš čia net neatsisukdami, ar į anglija, airija, o gal ir į amerika bus lengviau jam įvažiuot :)

Jurk, aš netaikiau tau asmeniškai, gink dieve, tik neįsižeisk, tik šiaip pamasčiau. Nes man vis juokingi tie žmonės kurie verkia o nieko nedaro, kad ir paprasčiausias pvz mūsų abiejų mamos, na ar gi jos ne šaunuolės? Jom dar daug daug sukniau turėjo būti negu kad mūm jauniem palikti šalį, ir prisitaikyti prie naujos :)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kaip sakei Indrute tavo mama tokiu metu isvaziavo i JAV , mano mociute irgi kazkur tokiu metu isvaziavo veina pati kaip pirstas i Airija , zadejo irgi tik truputuka pabuti , o bnuvo ilgai , ir jai cia patiko , ,ir kol neuzpuole baisi liga ...

kazkaip nesitikejau to is jos , kaip pasake nei veinas netikejom , nes mama is mano mamaos tai butu tas pats kas ir orus isgirst bet ne is jos

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute:

Pvz. mano vyrui su darbai dabar striuka pasidarė, tai jeigu ne duok dieve, būtų taip kad jau tektų egzistuoti, mautume iš čia net neatsisukdami, ar į anglija, airija, o gal ir į amerika bus lengviau jam įvažiuot :)

cia airijoj darbu nebera , ypac vyram sunku rat , nes stroikem jau irgi chana , o ir vyksta dideli etatu mazinimai ..maniskis kur diurba tam fabrike pries kelias savaites ismete 60 zmoniu , ir dar zada mest tiek pat , taip kad i airija nevaziuok :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Jurk, aš netaikiau tau asmeniškai, gink dieve, tik neįsižeisk, tik šiaip pamasčiau. Nes man vis juokingi tie žmonės kurie verkia o nieko nedaro, kad ir paprasčiausias pvz mūsų abiejų mamos, na ar gi jos ne šaunuolės? Jom dar daug daug sukniau turėjo būti negu kad mūm jauniem palikti šalį, ir prisitaikyti prie naujos :)

baik tu, Indrute, aš visai neįsižeidžiau, kad tikrai nebuvo dėl ko :) Pati labai nemėgstu verksnių, kurie tik dejuoja, bet nieko nedaro. Tačiau šiuo metu tikrai negalėčiau pasakyti, kad gyvendama LT jaučiuosi tikrai laiminga. Bėga tas gyvenimas, vaikai auga, dirbam, bet kažkas vis kirba viduj, negaliu nurimti. Gal čia visų šaulių nenuoramų toks bruožas :)

Nicole, ačiū tau už gražius žodžius :D Esi tas žmogeliukas, kuris visada randa ką gražaus kitiems pasakyti, šaunuolė esi :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.