Pereiti prie turinio
Svečias kicule

Lietuviai užsienyje

Rekomenduojami pranešimai

Mano mama dabar dirba čikagos lietuvių jaunimo centre, tai neįsivaizduojat kiek renginių vykstą lietuviam, ir rodomi naujausi filmai, spektakliai, parodos, koncertai visokių grupių ir t.t. tik spėk į visus renginius vaikščioti.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

bet labai saunu kad taip yra :mirksiukas:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tikrai labai idomu.,es anglijoje man rodos kad nebuvo kaziuko muges-nors labai norejau kad butu :lol:

apie gydytoju vizitus galiu pasakyti tiek,kad bent jau anglijoje nemokami,ir vaikiukams visi vaistai pagal recepta taip pat nemokamai iki kol jiems sueis 16 metu. :rolleyes:

gal cia ir ne i tema,nes klause apie airija :nestuke:

Oksana85 viskas cia i tema tikrai yra idomu kaip kitur viskas vyksta,manau labai fainai kad vaistukai yra nemokami,zinoma dar geriau butu kad isvis nesirgtu ,bet kad taip salis rupinasi tai tikrai smagu ,nes uz vaistukus kaip vaikiukas suserga tikrai daug pinigeliu manau ne as viena palieku vaistinese. :hm:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Oksana85 viskas cia i tema tikrai yra idomu kaip kitur viskas vyksta,manau labai fainai kad vaistukai yra nemokami,zinoma dar geriau butu kad isvis nesirgtu ,bet kad taip salis rupinasi tai tikrai smagu ,nes uz vaistukus kaip vaikiukas suserga tikrai daug pinigeliu manau ne as viena palieku vaistinese. :lol:

tikrai taip.butu dar geriau jeiguy ir prieziura gydytoju butuy gera,o tai jioe viska praleidzia pro pirstus.kbinete apziura vyksta 10minuciu ir toks jausmas kad kuo greiociau norima ytavim atsikratyti.

isivaizduok-buvom pas gydytoja del mazules kosuliuko,o jis israse antibiotiku ir nuo temperaturos kuriios nera,o nuo kosuiuko nieko-tai ryt vel vaziuosime ir kalbesime,kad kosuliukas nepraejo vis dar.tegul tikrina-ziuri nuo ko-gal alergijqa.gal siaip kas.... vat tokie tie daktarai. :geda:

Mano mama dabar dirba čikagos lietuvių jaunimo centre, tai neįsivaizduojat kiek renginių vykstą lietuviam, ir rodomi naujausi filmai, spektakliai, parodos, koncertai visokių grupių ir t.t. tik spėk į visus renginius vaikščioti.

tikrai nuostabu,kads yra tokiu renginiu ir tokiu organizatoriu. :rolleyes::nestuke::hm:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Šiandien Airijos sostinėje Dubline prasidėjo Kaziuko mugė,kuri truks dvi dienas.Taip siekiama pristatyti airiams lietuvių kultūrą :rolleyes:

Sakes, kaip faina, nu bet lietuviai saunuoliai, kad savo sali taip garsina :hm: O man neteko pabuti, nes sestadieni buvau namie, stengdamasi pasiruosti vakareliui, o vakar puse dienos pramiegojau bandydama pagiriu atsikratyti :lol: , nes sventem iki 6 ryto :geda: O siaip gyvenam kazkur 100 km nuo Dublino, tad tokius dalykus reikia paplanuoti is anksto, gal kitais metais ir vel darys kaziuko muge, tada butu faina apsilankyti :super::mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

INDRUTE tai tu negyveni lietuvoje?mano svajone irgi buvo gyventi uzsienyje bet tik ne lietuvoje kur jokiu sansu mazai uzdirbanciam isgyti savo buta ir panasiai,bet kai isvaziavom i anglija pakliuvom i toki kaima kur net parduotuviu nebuvo,nu tai ten as negaleciau gyvenime gyvent noreciau uzsieni kurios nors saly sostinej gyvent tada nors jaustumeis kad mieste gyveni o ne kaime,noreciau gyvent kur silta ne nuo gimimo esu saltise ir nepernesu salcio,noreciau kaip kicule kokioj ispanijoj gyvent bet neturim pazinciu kad issitremt :mirksiukas: o lietuvoj jokiu perspektyvu nematau ypac kai turi mazai apmokama darba apie jokias net paskolas negali mastyt o taip noris turet savo buta :x1:

1_14_6_956088000_6d65732076656465.png

1_10_134_967147200_4a555354554b4153.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute gyvena Lietuvoje, jos tik mama ir sesuo su seima gyvena Amerikoje, kiek zinau :mirksiukas: O del Lietuvos tai esi teisi..Mano irgi toks pats poziuris, tikrai labai sunku normaliai gyventi..Toks jau tas gyvenimas, jei negali sau leisti busto isigyti, nes turi nezinia koki darba tureti, kad atlyginimas tai leistu :rolleyes: Man Airijoje kol kas gerai, bet ir as svajoju kada siltoje salyje gyventi..Nors kaip sako, kiekviena salis turi savu pliusu ir minusu..Labai noreciau i Australija arba Kalifornija persikelti, bet tada nezmoniski atstumai nuo seimos ir artimuju :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na va mergaites vel tema pradejo...

as taip pat svajoju gyventi kitur, ne Lietuvoje :mirksiukas::rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kaip su tomis svajonemis, Kicule :rolleyes: Ar realiu galimybiu yra persikelti, ar vis dar tai lieka svajonemis :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Indrute gyvena Lietuvoje, jos tik mama ir sesuo su seima gyvena Amerikoje, kiek zinau :mirksiukas:

Kol kas :hm:

na bet aš kol kas ir nesiruošiu niekur kitur išskyrus lietuva gyventi. Na čia mano kraštas :rolleyes: Ir čia turiu viską ko noriu, negeriau ir kažkur kitur gyventume manau :super: nes maniškis tikrai daug(palyginus lietuvos mastu) uždirba tad užtenka ir čia, ir galiu nedirbti drasiai, tad...

Bet niekada nespjausiu į USA, ten irgi mano dalis širdies liko, tikriausiai puse širdies čia puse ten :x1: na bet yra kaip yra, ir nieko nepakeisi.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man ir patinka anglijoje labai ir tiek kaimai patinka.ramu gera. :hm:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oi kaip noriu nesdintis is tos lietuvos,noriu i siltus krastus,pasimkit mane kas norsssssssssssssssssssssssssssssss :hm: cia jau uzkniso darbo neimanoma rast arba tik uz minimuma kutio man net uz buta sumoket neuztektu,reik uzdirbt mum 4000 kad gautume busto paskola ar cia realu durdomas kaskoks,jei ne mano teta gyvenime cia nebuciau o teta yra man kaip mama visa gyvenima mane augino dabar mano vaika be musu net dienos neisbuna kai isvaziavom i norvegija visi su sirdim blogai pasidare tai visi issigando sakaiu gyvenime nebevaziuosiu jei jos kartu negalesiu pasimti o taip noris ismaut kur geriau :x1:

1_14_6_956088000_6d65732076656465.png

1_10_134_967147200_4a555354554b4153.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.