Pereiti prie turinio
Svečias kicule

Lietuviai užsienyje

Rekomenduojami pranešimai

puikiai suprantu apie ka kalbi, nes butent ir as jauciu ( yra ir man toks jausmas, nemoku apsakyt ji) kad butent ne gyvensiu as cia, kad lemta man kitur gyventi,gal but net kitoj sali :pana3:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labai tikiuosi, kad tavo svajones issipildys, Kicule :sird: Tik turek kantrybes :sird::mirksiukas:

Oksana, pavydziu, kad turi toki stipru rysi su savo teveliais..Vis delto tai labai daug ka duoda :sird::mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
puikiai suprantu apie ka kalbi, nes butent ir as jauciu ( yra ir man toks jausmas, nemoku apsakyt ji) kad butent ne gyvensiu as cia, kad lemta man kitur gyventi,gal but net kitoj sali :doh:

as ir linkiu tau kicule kad tik tavo svajones iisipildytu :lol: ir kad gyventum ten kur labai troksti :mirksiukas: :lol:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labai tikiuosi, kad tavo svajones issipildys, Kicule :pana3: Tik turek kantrybes :pana3::doh:

Oksana, pavydziu, kad turi toki stipru rysi su savo teveliais..Vis delto tai labai daug ka duoda :pana3::flowers:

Nicole,o tavo rysiai su tavo teveliais nestyprus? :flowers:

taip mano rysiai tikrai styprus,nes as esu uzauginta tokioje seimoje,kurios palinkeciau visiems-nuostabius tevus turiu-tikrus tevus!!!!! :flowers::pana3:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne, Oksana, tikrai nestiprus, ypac su tevu :rolleyes: Jis visa laika labai grieztas ir mane pastoviai zemindavo, jei ka ne taip padarydavau, o su mama kazkaip ir neturejau tokio artimo rysio, kad galeciau apie viska kalbeti..Aisku paskutiniu metu mano tevas pradejo gailetis ir keleta kartu atsiprase uz savo elgesi, bet man vistiek nemalonu su juo vienai pasilikti ir apsimesti, kad viskas gerai..Sensta matyt, tai pradejo i gyvenima truputi kitaip ziureti..

Dziaugiuosi, kad tavo tevai tokie faini, Oksana :) Turetum buti labai laiminga, kad turi tokius artimuosius :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ne, Oksana, tikrai nestiprus, ypac su tevu :pana3: Jis visa laika labai grieztas ir mane pastoviai zemindavo, jei ka ne taip padarydavau, o su mama kazkaip ir neturejau tokio artimo rysio, kad galeciau apie viska kalbeti..Aisku paskutiniu metu mano tevas pradejo gailetis ir keleta kartu atsiprase uz savo elgesi, bet man vistiek nemalonu su juo vienai pasilikti ir apsimesti, kad viskas gerai..Sensta matyt, tai pradejo i gyvenima truputi kitaip ziureti..

Dziaugiuosi, kad tavo tevai tokie faini, Oksana :super: Turetum buti labai laiminga, kad turi tokius artimuosius :super:

na suprantu tavo santykius su tevais,nes mano vyro tevas labai negeras yra. jis niekada nemylejo savo sunaus.gedijosi jo,zemindavo.....niekada neduodavo pinigu pavalgyti mokykloje ir panasiai.tik dabar kai sunus turi jau svo seima ir gyvena uzsienyje pradejo didziuotis sunumi... bet zinau kad jeigu gyvenimas mus isspirs i lietuva atgal tai jis vel nepripazins sunaus.... oi ir visko buvo kad visko nenupasakosi apie vyro teva.nemegstu jo,bet aki susitinkam tai ka galvoju tiesiai reziu-niekada netyliu, nors mano budas yra gan ramus.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oksana, o jus kiek supratau nama norite Lietuvoje statyti, tad Anglijoje nezadat pasilikti visam laikui, ar ne?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Oksana, o jus kiek supratau nama norite Lietuvoje statyti, tad Anglijoje nezadat pasilikti visam laikui, ar ne?

mes dar nelabai apsisprende esame. as pavyzdziui noriu pasilikti anglijoje, bet zinau kad cia nelabai kokios perspektyvos is darbo puses, o lietuvoje nori buti vyras- jis nori namo lietuvoje. sako kai as baigsiu mokslus skrisim i lietuva, nes anglijoje nelabai galesiu pritaikyti savo specialybe-reiktu perstudijuoti, nes skiriasi istatymai ir tvarka.... o as noriu but anglijoje, tai dar vis galvojam. aplamai buvo minciu. statytis lietuvoje nama ir imti issimoketinai anglijoje-vaikas auga ir namai nesutrugdys.... :ledai:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sunkoka bus nuspresti, jei vienas nori pasilikti, o kitas grizti i Lietuva :super: Na bet manau vistiek nuspresit, kaip jums visiems geriau :pana3:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bus lengviau apsispresti kai turesim tinkama pinigeliu suma.... :pana3:

tada galesime lengviau spretsi kur buti, ar leituvoje statytis nama ir likti gyventi ar imti lizingu anglijoje nama ir likti cia.... :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man siandien vel uzejo :hm:

taip noriu,taip noriu.... i Ispanija, bet reikia dar biskiuka palakti...

Kai lialiukas biski paaugs,gal ir nuskrysime,bet nezinau ar galesiu gryzti cia... atgal i LT ,zinodama kad atostogu vos ne 3 metai :super::pana3:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kicule, bet jums ir faina, kad net 3 metus galite namie sedeti ir vaikiukus auginti :geda: Manau ir Ispanijoje tada galesi siek tiek ilgiau pabuti :geda: O mes nieko pries jei ten ir pasiliktum, tik ziurek musu nepamirsk :lol: :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.