Pereiti prie turinio
Svečias kicule

Lietuviai užsienyje

Rekomenduojami pranešimai

Mano senelis(is tecio puses) ir mano mociute(is mamos puses) puvo gryni vokieciai... tai pas mano puse kraujo vokiskas :rolleyes: nu tevai gal pries kokius 10 metu pradejo trvarkytis dokumentus kad gautu pilietybe... nu ir pires 5 metus gavom pilietybe ai ir isvaziavom( tiksliau tevai isvaziavo ir as gavau kartzu vaziuot, nors lb nenorejau..) db tai jau pripratau, bet vistiek planuoju po mokslu gryst i Lietuva :victory: zinoma, vokietija gera salis... tusiniesi kiek nori, bet vistiek netas kaip lt... ir zmones kazkaip kitokie... lietuviai kazkaip kitaip... daug geriau bendraujasi, o su vokieciais as nelabai bendra kalba randu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

vat ir pas drauge tokia pati situacija (taip pat isvaziavo),bet ji sako su vokieciais jie ir nebendrauja :victory:

Ji pati rusakalbe, sako pilna draugu yra rusu, lietuviu, taip visi ir bendrauja :rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na taip, vokieciai gali buti pernelyg santurus ir nesuprantantys paprasciausiu juokeliu, del to su jais bendrauti gali buti sunkoka..Mano tetos buves vyras dabar Vokietijoje gyvena su seima, bet taip pat nenori grizti i Lietuva, ten gyventi lengviau :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, gyventi en daug lengviau, tik kad nelabai idomu... :victory:(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, kadangi Nicole mane nukreipe mane čia - tai galiu trumpai (nes truputi pritingiu šeštadienio ryta) taigi gyvenu anglijoje jau 5 metelius su visa savo didžiule šeimyna... turiu 2 kareiviukus ir 1 princese... gyvenu gerai- jaučiuosi ne visada taip...

LAIME- tai lyg brangus kvepalai..Jei nesikvepinsi - niekas nezinos, kad juos turi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Artimiausius 10-15 metu ne... mano chebrytė i mokykla drožia čia... laisvai kalba ir skaito (dydysis laisvai), mažieji dar po truputi - angliškai... visada sakau - kai gausiu angliška pensija tada bus super gyventi lietuvoje...

LAIME- tai lyg brangus kvepalai..Jei nesikvepinsi - niekas nezinos, kad juos turi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš tikro važiuojam vasarai atostogauti i lietuva- ne tiek atostogauti kiek aplankyti tevuku.... tai i atostogu pabaiga taip norisi grižti atgal... nes namai kaip ir čia....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Smagu rasti bendraminte :victory: :victory: :victory: Mes irgi taip paciai, vasara vaziuojam tevu lankyti, nors kartais taip norisi kur nors kitur vaziuoti atostogu, o ne i Lietuva :rolleyes:

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žiūriu daugelis taip emigrantų taip masto. grįžta vasarom tik pas tėvukus, draugus ir t.t. Ir visi kaip bebūtų gaila nori jau greit "namo" į anglija, airija, amerika....

Bet, daugelis jau ir grįžta iš užsienio gyvent į lietuvą, dabar banga jau nebe išvažiuojančių bet grįžtančių. Ir tai laaabai smagu :rolleyes:

O šiaip man tai įstrige kažkodėl kad visi emegrantai lietuviai gyvenantys anglijje airijoje grįže moką tik pavaryt ant lietuvos, kokie čia keliai baisūs, kokios kainos kavinėse, koks aptarnavimo lygis ir t.t. Tada visiem pasakau, o ko čia važiuojat? Važiuokit juk į ispanija, turkija ten gausit ko norit. Bet vistiek visi nori grįžti čia į Lietuvą.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na bet is dalies, jei niekas nesiskus tokiu aptarnavimo lygiu, tai niekas ir nepasikeis..Manau, tie griztantys (nepatenkintieji) kaip tik gali padeti, gal jie sugalvos kurti versla, kur teiks auksto lygio paslaugas, vien todel, kad pajaute, koks malonumas jas gauti..Bet rimtai, jei aptarnavimas Lietuvoje bent jau vidutinis butu, tada niekas nevarytu ant lietuviu..Aisku, as cia nekalbu apie visas vietas, manau daug kur paskutiniais metais zmones susimaste ir pradejo kitaip elgtis su klientais..Ir tikrai zinau, jog tai butent emigrantu nuopelnas :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Smagu rasti bendraminte Mes irgi taip paciai, vasara vaziuojam tevu lankyti, nors kartais taip norisi kur nors kitur vaziuoti atostogu, o ne i Lietuva

Nicole, ir man smagu :rolleyes: . Manau, kad tikrai yra daug tokiu, ypač tos šeimos, kurios išvykusios su vaikučiais planuoja gyvenima panašiai- juk visi nori stabilumo ir vežioti juos pirmyn atgal- beprasmiška- taip dar labiau traumuojant atžalas.... o kur dar ir pačiu suaugusiu adaptacija... Man atrodo normalu - kad žmones turi pasirinkima kur gyventi... Nes as žinau , kad esu rami su savo sažine - jog padariau viska- kas man atrode teisinga del mano šeimos ateities...

šiaip man tai įstrige kažkodėl kad visi emegrantai lietuviai gyvenantys anglijje airijoje grįže moką tik pavaryt ant lietuvos, kokie čia keliai baisūs, kokios kainos kavinėse, koks aptarnavimo lygis ir t.t.
Indrute, jeigu tave tai nuramintu - tai , ko gero, ta pati kategorija žmoniu dažniausiai keikia ir ta šali kurioje gyvena- tokiu apstu mano aplinkoje- tada ir as jiems sakau - tai KO ČIA gyvenate.... Jiems visur blogai...

O tokie faktai kaip: blogi keliai- prastas aptarnavimas- jie yra ir bus tol - kol žmones nesupras, kad galima gyventi kitaip...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.