Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Mūsų augintiniai

Rekomenduojami pranešimai

kai gyvenau pas tevus tai laikem suni, kate ir dar 240l akvariuma, o kai jau isejau tai neauginu nieko, nes nesinori netvarkos:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveikos visos,

mes savo mazyliui sumastem nupirkt irgi auginti, ir nusprendem kad norim visi voverytes degu...gal kas ja laikot?... :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Juodą kicę turim, nuosavas namas. Gaila, greitai išsikraustau, norėčiau pasiimt ją kartu - bet ji gi peles gaudyt įpratus, po lauką lakstyt... bute nepatiks. Teks palikt čia...

Ale kai juodą katę įsitaisiau, juodų kačių prietaru nebetikiu :gele: ir puse kitų :wub1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes auginam rusų mėlynąjį, dabar kjam 4 mėn. oi koks padykęs, turbūt tik man nekanda, nes aš su juo tik griežtai, o su vaikais ir vyru tai žaidžia savo žaidimus, apsikabina ir kanda :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano kaciukas

blizgisng1.jpg

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Narso miegojimo ypatumai:

efe096a09ac7b5cb89.jpg

O dėl šitos pagalvytės padarytų bet ką, neleidžia net tvarkant jo daiktus ar namus, pajudinti jos :rolleyes:

adfc500c7f0df5cc3a.jpg

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oi Indrute koks didziulis tavo suniukas :super: ,nezinau kazkodel isivaizdavau kad tavo suniukas turetu buti perpus mazesnis :gel: ir kur tokia jau pajudinsi :gel: .Na o musu kaciuka ana savaite palaidojom -kieme masina suvazinejo .Tai dabar likom jau be jokio augintinio :wub1: .Na seimynai dabar jau pasakiau jokio augintinio nebebus tik pirksim spanieli -labai noriu to suniuko jau nebezinau kiek metu svajoju tik gan brangoki :geda: teks turbut laukt kol visos sventes praeis .Nors namiskiai vis juokiasi kad kazi ar vel bus spanielis mat as kiekviena augintini vis is kur parsivedu -sutinku kur gatveji gaila pasidaro ir i namus

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute, koks fainas tavo augintinis :doh: Bet ir as ji kazkaip mazesni isivaizdavau :hysterical: Kazkaip galvojau kad augini koki Prancuzu buldoga :lol: :victory:

Klystame visi, tik kiekvienas kitaip.

84f16ccdca521df0e1e5b7f0616d3a8f.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A kodėl jūs čia taip įsivaizdavot kad mano mažylis yra??? :hysterical:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

2d16yh5.jpg

aš su Marti (a kirčiuota)

mano dama :lol:

2148oec.jpg

Supyko!

Vėliau įdėsiu daugiau.

(:

Dovanėlėmenas.gif

snow is falling all around me, children playing, having fun.

it's the season love and understanding!

Merry Christmas everyone!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o jau Akių žaluma :wub1: :wub1:

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.