Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Mūsų augintiniai

Rekomenduojami pranešimai

Maciau maciau... :victory: Labai labai fainas...ir toks pypliukas... :flowers: Uzniurkyti imanoma... :)

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kicule, koks Fainas suniukas jusu :D

:flowers::victory: :)

ir as uzniurkyciau :D

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ačiū mergaites už komplimentus :D

Dory, gal kada nupirksi :)

mano draugem ir dideli įspudi paliko... ir tokio nori :D

Gal kada ir nusipirksiu :D, dabar tai vaikas dar per mažas, gali užgauti tokį mažą šunelį, o jie tokie trapūs :D

Kita priežastis, vyras nesutinka tokio šuniuko pirkti :doh: , sako nenoriu tokio šuns, kuris savo šešėlio bijo :D . Bet kaip nors įkalbėsiu, bet reik palaukt kol vaikas paaugs :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano mažajai bus 1m10men.,dėl to labiausiai ir pergyvenau, bet nuo pirmos dienos tiesiog neleidau ant ranku vaikams imti ir tiek :D

O dėl baimes... tai labai klaidinga nuomone, mano Džipui vakar 2 men., suejo... o harakteris ogo-go koks jau :D kažin kas toliau bus :D jau dabar reaguoja į svetimus žmones, taip lengvau nepaglostisi jo. Žmones labai klysta, kai pradeda liginti vos ne su kate, nes šiame mažame šunelyje gyvena didingas šuo :D

Ir aišku bet kokiu atveju manau reiktu daugiau paskaitineti apie pasirinkta veisle, kad žinot apie šunio temperamentą, koks jis bus :mirksiukas:

Kažkada auginau "juodaji auksą" :D :) :doh: iki šiol per širdi šiurpuliukas eina kai pamatau juodaji terjerą, bet nėra galimybiu auginti tokio šunelio :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Gal kada ir nusipirksiu :D, dabar tai vaikas dar per mažas, gali užgauti tokį mažą šunelį, o jie tokie trapūs :)

Kita priežastis, vyras nesutinka tokio šuniuko pirkti :doh: , sako nenoriu tokio šuns, kuris savo šešėlio bijo :D . Bet kaip nors įkalbėsiu, bet reik palaukt kol vaikas paaugs :mirksiukas:

Aha kazkodel vyram visada turi buti suo didelis, agresyvus ir piktas. Tipo suo turi but suniu, maniskis irgi panasiai galvoja. Nes as baisiai noriu tokio irgi sako guzikas, nors ir nezadu pirkt bet vistiek man jie nerealus :D

v1ltofnwlyokazq49z7f.jpg

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aha kazkodel vyram visada turi buti suo didelis, agresyvus ir piktas. Tipo suo turi but suniu, maniskis irgi panasiai galvoja. Nes as baisiai noriu tokio irgi sako guzikas, nors ir nezadu pirkt bet vistiek man jie nerealus :mirksiukas:

Fainuoliai :D

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aha kazkodel vyram visada turi buti suo didelis, agresyvus ir piktas. Tipo suo turi but suniu, maniskis irgi panasiai galvoja. Nes as baisiai noriu tokio irgi sako guzikas, nors ir nezadu pirkt bet vistiek man jie nerealus :mirksiukas:

v1ltofnwlyokazq49z7f.jpg

Aha man taip pat šitie labai patinka, anksčiau visad svajodavau apie tokį :doh:

Kicule o "juodasi auksas" tu turi omenyje Škotų terjerai? Pas mano uošvius yra Škotų terjeras. Tai mes galvojom kai turės šuniukų mes vieną pasiimsim, bet paskui pamastėm kad neverta, nes daug išlaidų, vien kipimas šuns kiek kainuoja, o kirpti reikia dažnai :) Be to šitie šunys mėgsta šeimininkams atkeršyti :D . Kai uošviai už ką nors subara ar šiaip palieka vieną namie, būtinai turi balučių namie pridaryt :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne, tai Rusu juodasis terjeras :)

Auginom 10 metu, paskui del ligos teko uzmikdyti, praejo virs 4 metu... tik dabar uzsimaniau kito suniuko... iki siol net negalejau pagalvot apie kita suni <_>

9683a972f4b7.jpg10a64c6acf5c.jpg

Vakar paroduoje pamaciau, net asaros akyse :mirksiukas:

Jis reikalauja daug prieziuros su kailiu... reikia kirpti, triminguoti ir t.t. Po valgio plauti barzda su sampunu, po lietaus leteneles ir t.t.

Kol vaikuciai mazi... nebent kai paaugs :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokie gražūs :mirksiukas: , bet įsivaizduoju kiek jiems priežiūros reikia <_>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ne, tai Rusu juodasis terjeras :wub1:

Auginom 10 metu, paskui del ligos teko uzmikdyti, praejo virs 4 metu... tik dabar uzsimaniau kito suniuko... iki siol net negalejau pagalvot apie kita suni :doh:

9683a972f4b7.jpg10a64c6acf5c.jpg

Vakar paroduoje pamaciau, net asaros akyse :mirksiukas:

Jis reikalauja daug prieziuros su kailiu... reikia kirpti, triminguoti ir t.t. Po valgio plauti barzda su sampunu, po lietaus leteneles ir t.t.

Kol vaikuciai mazi... nebent kai paaugs :)

oho koks didelis :victory:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano Narsas, cia tiek uzkaites miske kad pasedet ramiai be sansu :victory:

b984e2f31780a4df8f8c2c6075999a64.jpg

Miske geriausias dalykas supuve medziu sakos :doh:

64c9a60ab2346e27cdd30ffbf221b9db.jpg

O cia siaip lepsiukas guli balkone :mda:

04f1dd7c0b2a33a02028c3b87ce2d81d.jpg

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.