Pereiti prie turinio
oksana

vaiko indai

Rekomenduojami pranešimai

Sveikos mamytes!Mano panelei eina 11men.Bet dar stelerizuoju buteliukus, taipat plaunu vaikisku plovikliu.Stelerizuoti galvoju iki 12men.

[immeter18310.pngg]http://vsdi.net/count/meter34275.pngwed/i/meter34274.png[/img][/url]=http://vsdi.net/count]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Zinai prie tuo daugiau pripranta pati mama :D

As pamenu darydama misinuka, vistiek su verdanciu van., praskalaudavau buteliuka,iprotis manau ir tiek :gele:

O nuo buteliuko mes atpratom gan anksti, nors labai dukrytej patiko :wub1:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dabar mano mergytes indai tokie patys kaip ir musu,nieko atskirai neperkam.nuo buteliuku atpratom nelabai anksti gal kokiu metuku.nesterelizuoju indus jau labai senai,gal nuo tada kai mazylei buvo puse metuku,o gal siek tiek veliau....jau nepamenu....is puoduko vaikas pradejo gerti gal pries kokius metus....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as buteliuka isplaunu su vandeniu is krano o po to perpilu su virintu vandeniu... na nzn maniskiu nberia tai manau nieko blogo nedarau:P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kaip plaunate vaiko indus?ir su kuom?ar sterilizuojate juos ar tiesiog isdziovinate?man labai idomu,nes savo leliukes indus as plaunu su vaikisku fairy,perskalauju ir poto perpilu karstu vandeniu(virintu). llaime:

aš visada išplaunu su indu plovikliu, gerai perskalauju ir dar su virintu karštu vandeniu perpilu, kol kas taip darau, vėliau trubūt taip nebesiterliosiu :victory:

u944085.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dabar mano mazosios indai yra musu indai- nesterilizuoju ir neperpilineju karstu vandeneliu.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as irgi nesterilizuoju kiekviena karta indu savo vaikucio, tik kas kuri laika, kas pora savaiciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirmą pusmetį plaudavau soda, tada sterilizuodavau sterilizatoriumi kasdien, nuo pusmečio iš pradžių kartą per savaitę dar sterilizuodavau, bet gan greitai lioviausi taip daryti, vėliau išvis indaplovėje pradėjau plauti, tik po to po tekančiu vandeniu dar pakišdavau prieš naudojimą. O kai pradėjo valgyti normalų maistą, tai niekaip ypatingai nebeplaunu, nes valgom iš tų pačių indų, tais pačiais įrankiais :rolleyes:

1h3l1i0j4cc848j23j9j5326233336333b6e656c697569.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.