Pereiti prie turinio
uogyte

Būsto kreditas

Rekomenduojami pranešimai

Bet jeigu taip nuoširdžiai tai man klaiku pagalvot apie šildymo sezoną, o dar žinant mūsų senovinius langus buto(vis dėl to nuomuojamas) kiauras balkono duris, ir kiek aš papildomai prisišildau, tai košmaras, nes ir elektros prisuku papildomai daugybę....

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
kaune truputį pigesni. bet ar nemanote, kad po lakričio gruodžio mėnesių butukai atpigs, kai pensininkai negalės išlaikyti savo keturių kambarių butų?

ne nemanau, as esu tuo garantuota :hm:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
oj kaip cia ziauriai pasakyta- siaip man atrosokad ne vien tik pensininkai negales islaikyti butus, bet ir iprasti zmones... ne visi milijonus uzdirba, kad galetu apmoketi buta, komunalines paslaugas....

sutinku kad gal ir per žiauriai aš čia..., bet sutikit kad tokia jau ta mūsų realybė

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ne nemanau, as esu tuo garantuota :victory:

kodėl taip sakai, gal su nekilnojamu turtu dirbi?

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geras metas bus pirkti butus po naujų metų, kaip tik buvau susitikus vieną nekilnojamojo turto rinkos tyrėja, tai kaip tik ir kalba apie tai buvo. Ir ne tik kaune, tas pats klaipėdai ir vilniuj.

Man tai baisu pagalvoti, kaip reik mūm dviem išgyventi, buto nuoma, mokesčiai, būsto paskola, mokslai mano mokami, internetas ir visą kitą :victory: Tai kaip pvz tokiu metu susilaukti vaikų, jeigu patys galą sugalu sudurtim galim, bet ne daugiau į šoną?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Bet jeigu taip nuoširdžiai tai man klaiku pagalvot apie šildymo sezoną, o dar žinant mūsų senovinius langus buto(vis dėl to nuomuojamas) kiauras balkono duris, ir kiek aš papildomai prisišildau, tai košmaras, nes ir elektros prisuku papildomai daugybę....

kartais ir man baisu pagalvot apie sildymo sezona..... nors langai nauji ir balkono nebera :D

sutinku kad gal ir per žiauriai aš čia..., bet sutikit kad tokia jau ta mūsų realybė

as kartais nelabai ziuriu i realybe- stengiuosi uzsimerkti

Geras metas bus pirkti butus po naujų metų, kaip tik buvau susitikus vieną nekilnojamojo turto rinkos tyrėja, tai kaip tik ir kalba apie tai buvo. Ir ne tik kaune, tas pats klaipėdai ir vilniuj.

Man tai baisu pagalvoti, kaip reik mūm dviem išgyventi, buto nuoma, mokesčiai, būsto paskola, mokslai mano mokami, internetas ir visą kitą :victory: Tai kaip pvz tokiu metu susilaukti vaikų, jeigu patys galą sugalu sudurtim galim, bet ne daugiau į šoną?

oj Indrute musu laukia tokia pat situacijaa tik skiriasi tuom,kad mes jau turime vaika- ir ka suksimes, niekur nedingsime :lol:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
oj Indrute musu laukia tokia pat situacijaa tik skiriasi tuom,kad mes jau turime vaika- ir ka suksimes, niekur nedingsime :victory:

Oksana, pirmą skiriasi tuom jog jūs gyvenat Anglijoj. Čia tuom viskas ir pasakytą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Oksana, pirmą skiriasi tuom jog jūs gyvenat Anglijoj. Čia tuom viskas ir pasakytą.

Indrute is tikruju visur nelengva gyventi-visur viskas brangiai kainuoja ir reikia nemazai pinigeliu,kad gyventi pusiau normaliai...

kad gyvenam anglijoje, tai dar nieko nereiskia- cia irgi reikia dirbti labai sunkiai, kad bent siek tiek kazka tureti, o dabar mes nusprendeme tureti......

cia taip pat algos panasios kaip ir lietuvoje ir taip pat nera pigus pragyvenimo lygis-tik gal valstybe siek tiek atkreipia labiau i zmogu demesi ir stengiasi suderinti kainas ir algas...... ir kad as gyvenu anglijoje tai dar nieko nereiskia ir tuom nesiskiria :victory:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oi Oksana, nevaryk tu tik dievo į medį, ir nusispjauk tris kart per petį, kad neduok dieve gyvenimas nepataptų panašus į lietuvos.

Nekilnojamojo turto kainos taip gal dar ir didesnės aš tikiu, bet apsirengti pavalgyti užtektų ir minimum gaunant, o čia tai net juokingą iš minimum nieko nenusipirksi.....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Oi Oksana, nevaryk tu tik dievo į medį, ir nusispjauk tris kart per petį, kad neduok dieve gyvenimas nepataptų panašus į lietuvos.

Nekilnojamojo turto kainos taip gal dar ir didesnės aš tikiu, bet apsirengti pavalgyti užtektų ir minimum gaunant, o čia tai net juokingą iš minimum nieko nenusipirksi.....

Indrute gaunant minimuma tikrai nepragyvensi- as gaunu minimuma ( nu aisku dirbdama puse etato) as i savaite gaunu 150 svaru...ir jeigu netureciau vyro tikrai neisgyvenciau....nu aisku jigu eiciau nuomuotis kambariuko vieno, kuriame name gyvena apie 15 zmoniu, kur yra geriama, purvina ir panasiai- jo tada isgyvenciau....bet ar tokiom salygom gyvenant man vertetu dirbti ir gyventi anglijoje- nemanau....... tad nevarau dievo i medi..... :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na gerai jeigu taip, tu dirbdama puse etato gauni tiek, bet jeigu dirbtum pilną gautum 300. Tai gi paskaičiuokim, galėtum drąsiai susirasti normalų kambarį geram jau rajone už 100 svarų(ir tai čia daug) tai tau tai savaitei liktų dar 200, na gerai, dar 100 prasimaitint, ir dar 100 tau liktų pvz rūbam pramogom ir t.t.

Pasakyk dabar ką reiktų daryt lietuvoje su 800lt?

Vieno kambario nuoma nuo 500lt, na gerai imkim mano, 300lt mokesciai visi dar 200, čia be šildymo. Ir tau lieka 300lt, pragyvensi gal susispaudus na tris savaites daleiskim, o ką paskutinę savaitę daryt???? Pratint skrandį kvėpuoti? O apsirenkti ir apsiauti nereik?

O be to visur sunku dirbti, niekur pinigai ant medžių neauga, tik mes pasirenkam kur yra lengviau gyventi, o jūs pasirinkot Anglija, ir tai jau viską pasako.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na gerai jeigu taip, tu dirbdama puse etato gauni tiek, bet jeigu dirbtum pilną gautum 300. Tai gi paskaičiuokim, galėtum drąsiai susirasti normalų kambarį geram jau rajone už 100 svarų(ir tai čia daug) tai tau tai savaitei liktų dar 200, na gerai, dar 100 prasimaitint, ir dar 100 tau liktų pvz rūbam pramogom ir t.t.

Pasakyk dabar ką reiktų daryt lietuvoje su 800lt?

Vieno kambario nuoma nuo 500lt, na gerai imkim mano, 300lt mokesciai visi dar 200, čia be šildymo. Ir tau lieka 300lt, pragyvensi gal susispaudus na tris savaites daleiskim, o ką paskutinę savaitę daryt???? Pratint skrandį kvėpuoti? O apsirenkti ir apsiauti nereik?

O be to visur sunku dirbti, niekur pinigai ant medžių neauga, tik mes pasirenkam kur yra lengviau gyventi, o jūs pasirinkot Anglija, ir tai jau viską pasako.

na mano darbe zmones dirbdami pilnu etatu gauna 200.... o as kartais gaunu 100, 130-labai skirtingai....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.