Pereiti prie turinio
Nicole

Juodoji rase

Rekomenduojami pranešimai

Žinau, kad lietuviai ne rasė, bet 'rasė', tai tiesiog toks skirstymas kaip ir 'tauta'..pagal tam tikrus bruožus ir pan., tad manau, kad mano palyginimas tiko..

ir manau, kad tie kurie bijo jų "invazijos" tiesiog nesijaučia pakankamai stiprūs...

ir kame čia jau civilizacija, jei tokia didžiulė baimė kitos spalvos žmonių...

Redagavo Eitvydė

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip tik gali kalbet zmogus, niekad nesusidures su jais...

O civilizacija tame, kad jie bezdziones, istrauktos is misko. Nebereikalo sakoma apie juodasiknius taip : "bezdzione is dziunglių gali istraukt, bet dziungles is bezdziones NE"/

Redagavo Nicole

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bezdžionės?

O Nelsonas Mandela?

Man labai gaila, Indrute, kad tau teko susidurti tik su nekokiais juodaodžiais, bet tiesiog keista, kad tu iš kelių, kelių šimtų ar net tūkstančio sutiktų juodaodžių (o dar klausimas su keliais iš jų tau teko tiesiogiai bendraut) sprendi apie visą rasę..

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Eitvyd? parašė:
Bezdžionės?

O Nelsonas Mandela?

Man labai gaila, Indrute, kad tau teko susidurti tik su nekokiais juodaodžiais, bet tiesiog keista, kad tu iš kelių, kelių šimtų ar net tūkstančio sutiktų juodaodžių (o dar klausimas su keliais iš jų tau teko tiesiogiai bendraut) sprendi apie visą rasę..

O man gaila Eitvyde tavęs, kad tu juos VISUS gini, nei vieno nepazinodama...

Redagavo Nicole

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ką reiškia "VISUS" aš sakau, kad NEVISI juodaodžiai blogiečiai, tik tam tikra dalis, kaip beje ir baltaodžių...

O apie Mandelą neatsakei..

Redagavo Eitvydė

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as labai palaikau Indrute. Jos poziuris tikrai toks ne is dangaus ar del ju ypatingosios spalvos susiformaves. Del manes jie gali buti kad ir zali, bet kai 95% sutiktu zmoniu yra kazkoks siaubas pradedi pastebeti ju bendra bruoza t.y. spalva.

Niekas tikrai nesidziaugia, kad jie sukelia tokius pristaringus jausmus, taciau tikrai ju vieta tik tarp dziungliu, nes yra visiski bezdziones.

As kiekviena diena bandau i juos kitaip ziureti ir galvoju 'nu vsio, nuo siandien man visi vienodi', bet jie kaip elgesi klaikiai ir nepaise kitu, taip ir toliau varo. Nesuprantu, kodel jiems viskas galima, ju visi bijo, visi turi prie ju necivilizuotumo prisitaikyti??? ;) visi turim buti tokie??? nes jie kazkodel neima pavyzdzio is issivysciusio pasaulio, o savo neisprusima visur skleidzia :geda: :(

O be to geltonodziai daug priimtinesne rase nei anie tamsuoliai!!!

Ir nereikia varyti, kad jei esi rasistas, tai esi neispruses ir t.t. jei daugiau tokiu 'ispruseliu' bus tai tuoj visi po palmem sedesim ir autobusuose suvalgytos mcdonaldo vistytes kaulus mesim tiesiog po kojom ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as praeita vasara atostogavau pas sese Anglijoj, tai juodaodziu ui kiek prisiziurejau. neteko man nei su vienu bendraut, bet man jie labai grazus. tiesiog labai. :rolleyes:

Klystame visi, tik kiekvienas kitaip.

84f16ccdca521df0e1e5b7f0616d3a8f.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

wa a gwaan? wah mek ya all so rude?

Mano nuomone:

Visu pirma: kiekviena tauta/salis/rase turi savo "URODU", taigi nepazystant visu negalima teigti jog visi jie "URODAI".

Antra: Indrute, sakai sugrusti juos visus atgal i Afrikos kontinenta ir ten juos izoliuoti. Bet juk ar mes ne is to paties kontinento kile? Zmonijos evoliucija, pagal Carlza Darvina, prasidejo butent Afrikoje.

Trecia: Tai kodel JUS, "baltashikniai", atsigabenote juodaodzius zmones i savas zemes, ir pavertet jais vergais? Jie tokie patys kaip ir mes zmones, galvojot ju galvos tuscios kaip puodynes ir jie ilgai kes vergove, bet deka tokiu zmoniu kaip Martinas liueteris Kingas jie issikovoje teise ir paplito po visas JAV ir toliau visa pasauly, kaip civilizuoti zmones.

Ketvirta: Indrute, tas anekdotas apie bezdziones ir dziungles liecia ir tave, mes juk ir kile is bezdzioniu. Ar tu tiki biblija, kur neva zmogus gyvenantis danguje sukure zmones, t.y vyra o poto, kad jam nebutu liudna, is jo sankaulio moteri? Apgailetina teorija, tada mes visi esame broliai ir seseris, kraujomaisos rezultatai. Aciu ne.

Jei dar ka prisiminsiu, pridesiu veliau.

Aciu, nepiktai cia :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Teko metus man pagyvent Anglijoj, kur susipazinau su nemazai juodaodziu. Nerealus, labai shilti ir malonus zmones, nei vieno blogo zodzio apie juos negaleciau pasakyti.

Vieni turi proto, o kiti neturi, ir viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

asmeniškai labai bendrauti neteko, bet šiaip nesu aš prieš juos nusistačiusi ir nieko neturiu, man jie tokie patys žmonės kaip ir visi kiti, svarbu žmoguje įžvelgti žmogų, o mes tipo tie baltieji, gražieji, puikieji kartais esame daug šlykštesni manau. Ir tai kad jų yra bajurių irgi normalu, ir tai, kad kai kurie nekenčia mūsų irgi normalu, jei jus ir jūsų giminės būtų paversti vergais, gal ir jūs nekęstumėt visa širdimi.

Bet šiaip esmė - pats žmogus. O tarp mūsų yra visokių.

Bet dėl temos juodaodžių paplitimas Lietuvoje išties manęs nežavi.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.