Pereiti prie turinio
Nicole

Juodoji rase

Rekomenduojami pranešimai

Na ir priraset jus cia :D O as is dalies sutinku su Indre, bet kaip ir minejau, man labiausiai istrigo nigerieciai..Na jau kas per zmones, tai jetau..niekam nelinkeciau ''uzsirauti'', nes jie isivaizduoja save pasaulio bambom, o jau kas per grubumas, tai tyliu...Nei labas, nei aciu, nei viso gero..tik pamurma kazka ir tu juos turi is puses zodzio suprasti, o neduok Dieve, tu ju nepaklausysi, tai rasistais apsauks ir toki suma sukels, kad ka tu...tik patyleti belieka :) jie absoliuciai jokios pagarbos aplinkiniams neturi..vargsai man ju vaikeliai, kai pasiziuri, kaip tos mamos juos tampo, atsiprasant uz vienos rankos kelia i vezima (taip ir ranka gali isnarint), parduotuven ateina, tai jiems 2 dydziais didesnius batus perka..kazkoks kosmaras :mamba: O paauge vaikai, tai tikraja to zodzio prasme, kaip is lauku paleisti..kur eis, ten vis kazka blogo turi padaryti..spiegia, klykia, o motinos jokio demesio i tai nekreipia :) na bet gal uzteks apie tai kol kas..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
[/color]

Pati kalta

Lai tai buna, man tikrai gyvenimo nesugadins mano anukai, proanukiai ir t.t.

Kuom kalta?

O kuo tau ji gadina juodaodziu rase(visa?). Neapykanta didelei pasaulio daliai- labai sunki nasta.Ar panesi?

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as nesu pries juos nusistacius tikrai, jie man netrukdo. o beje ir pati manau, kad apie zmogu negalima spresti is isvaizdos, o tuo labiau is odos spalvos..nesakau, tarp juodaodziu yra tikrai nedoru, yra ir tikrai geru..bet taip kalbet apie juos..

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
<...> nes jie isivaizduoja save pasaulio bambom, o jau kas per grubumas, tai tyliu...Nei labas, nei aciu, nei viso gero..tik pamurma kazka ir tu juos turi is puses zodzio suprasti <...> jie absoliuciai jokios pagarbos aplinkiniams neturi..vargsai man ju vaikeliai, kai pasiziuri, kaip tos mamos juos tampo, atsiprasant uz vienos rankos kelia i vezima (taip ir ranka gali isnarint), parduotuven ateina, tai jiems 2 dydziais didesnius batus perka..kazkoks kosmaras :) O paauge vaikai, tai tikraja to zodzio prasme, kaip is lauku paleisti..kur eis, ten vis kazka blogo turi padaryti..spiegia, klykia, o motinos jokio demesio i tai nekreipia :)

negi tikrai manai, kad tarp baltaodžių tokių nėra?

Redagavo Eitvydė

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
negi tikrai manai, kad tarp baltaodzių tokių nera?

Tai zinoma, kad yra, bet tik vienas kitas, palyginus su nigerieciais..man su juodaodziais tenka bendrauti vos ne kiekviena diena, todel jau is tolo galiu atskirti, kurie juodaodziai is kitu saliu, o kurie butent is Nigerijos..Vienintelis dalykas, kuris mane labiausiai nervina, tai kad jie naudojasi tuo, kad yra juodaodziai..pvz. uzlenda eileje ir kai kas nors jiems tai primena, pakelia toki suma, tvirtindami, kad jie visada eileje buvo ir pan. negi gincysiesi su jais visa diena..o jei ir pradesi gincytis, rasistais apsauks ir dar i teisma paduos :) ir dar daug visokiu dalyku jie pridare, kuriuos prie progos papasakosiu :)

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazkodel manau, kad chamiskumas nera rases ar salies kulturos bruozas. Tai asmens savybe. Kartais tautieciu issireiskimai ar poelgiai kvepia didziausiu juodasikniskumu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kazkodel manau, kad chamiskumas nera rases ar salies kulturos bruozas. Tai asmens savybe. Kartais tautieciu issireiskimai ar poelgiai kvepia didziausiu juodasikniskumu.

Suprantu, kad jums sunku kazka sakyti, nes nesate susidure su jais, bet siuo atveju, chamiskumas tikrai tos salies bruozas...kiek bekalbejus su kitais zmonemis, kiekvienas, pazymiu KIEKVIENAS, is ju buvo pasibaisejes nigerieciu tautos atstovais..manau, tai si ta reiskia :) apibendrinant, tiesiog sunku i kitus juodosios rases atstovus ziureti normaliai, nes butent nigerieciai visa ju ivaizdi sugadina savo siaubingu elgesiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesa sakant neplociau katuciu, jei lietuvoje atsirastu(o atsiras) mase kitatauciu. Taciau neapykantos nejauciu. Tiesiog vengiu(gal). Ir, labiausia uz viska sunku priimti pagieza sklindancia is tos "gerosios" puses. Kiek baltaodis chamas skiriasi nuo juodaodzio chamo? Tik odos spalva?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:) o gal dauguma nigeriečių patys rasistai? (nekenčia baltaodžių)

Redagavo Eitvydė

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:) o gal dauguma nigeriecių patys rasistai? (nekencia baltaodzių)

Uzburtas ratas. Kazi kiek butum ne rasiste, jei tave vadintu susikta baltasikne.

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Uzburtas ratas. Kazi kiek butum ne rasiste, jei tave vadintu susikta baltasikne.

Jie mus vadina white trash. Zinai ka tai reiskia?

Indre, kitam gyvenime busi juodaode :)

As tikiu, kad ne tik busiu kitame gyvenime, bet jau ir buvau :)

Nemoki priimti zmonių tokių, kokie jie yra, Indre. Juodaodziai cia niekuo deti. Tik tavo problema, kad tu nekenti juodaodzių...

Aisku kad cia tik mano problema ir jum as jos patikekit tikrai neuzkraunu. Taip kaip jus juos mylit as jų nekenciu. Ir ka, man reik dabar tyleti?

Vien jų smarve kokia klaiki, fui ir apsivemt galima vien prisiminus :)

Redagavo Nicole

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

White trash- ar tikrai nieks nenusipelno tokio pavadinimo? Gal noretum, kad tave princese vadintu, kai pati tokius purvelius drabstai, kad man siek tiek koktu darosi del savo tauticiu.

Man jie visokie. Kaip jau minejau "nesivelku" nuo ju. Yra ir tiek. Lygiai, kaip ir tu. Esi ir tiek. Nesvarbu, kad kartais poelgiai ar zodziai vemt vercia. Tiesiog yra dalyku, kurie egzistuoja nepriklausomai nuo mano minciu. O jei jie yra, vadinasi turi buti. Ne man spresti kas kiek sioje zemeje vertingesnis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.