Pereiti prie turinio
Nicole

Juodoji rase

Rekomenduojami pranešimai

jei jus ir jūsų giminės būtų paversti vergais, gal ir jūs nekęstumėt visa širdimi.

Taip ranką prie širdies pridėja visi pasakytų kad mūsų giminėje buvo vergų irgi. Tik jie vadinosi kitaip. O feodalinė tvarka? Kada buvau vergija pervadinta į feodaline tvarką, o be to buvo ir pažengus daug daugiau ir žmones engdavo baisiau, lietuviai tai išgyveno irgi.

Toliau, išvešti žmonės į sibirą. Ar tai ne baisiausia vergija??? Kodėl sakau baisiausią nes tad atskirdavo ir žmonas nuo vyrų ir vaikus nuo motinų, ko vergijoje nebūdavo.

Tai ar mūsų šeimose, giminėje nėra nei vieno vergo lašo???

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

juodos bezdziones :victory:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Taip ranką prie širdies pridėja visi pasakytų kad mūsų giminėje buvo vergų irgi. Tik jie vadinosi kitaip. O feodalinė tvarka? Kada buvau vergija pervadinta į feodaline tvarką, o be to buvo ir pažengus daug daugiau ir žmones engdavo baisiau, lietuviai tai išgyveno irgi.

Toliau, išvešti žmonės į sibirą. Ar tai ne baisiausia vergija??? Kodėl sakau baisiausią nes tad atskirdavo ir žmonas nuo vyrų ir vaikus nuo motinų, ko vergijoje nebūdavo.

Tai ar mūsų šeimose, giminėje nėra nei vieno vergo lašo???

bet tai darė baltieji baltiesiems - nekęskime bisų dbr

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
juodos bezdziones :unsure:

o mes kas?

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

baltos bezdziones :flowers: :unsure: :D :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:lol:

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tik nepriimkit gyliai i sirdeles- as tik juokauju :lol: :lol: :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dėl ko būtent juokauji - juodų beždžionių, ar baltų?

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As save laikau rasistu.....

Apie 90% babaju visas europietes moteris laiko paskutinemis (K).... Kaikurie galbut i akis sypsosi ir t.t... bet savo seimose netgi vaikus moko kenkti baltaodziams bei ju nekesti..... Esu girdejes istoriju paremtu tikrais faktais, kad babaju vaikai mazdaug 10-13 metu amziaus vakarais apstoja baltaodes moteris su pagaliais ir jeigu nepasitaiko koks praeinantis zmogus baltaodis ir nesurekia ''ka jus cia darote'' (ar kaska panasaus) tai jie sumusa ta moteri... arba dar is pazystamu esu girdejas kad Danijoje nuejo mergina i pakistanieciu kioska nusipirkti alaus vakare darbuotojai uzrakino kioska ir ja ten sumuse bei isprievartavo....Arba isvis 14-17 metu vaikai padegineja baltaodziu automobilius...

Dar man yra labai pikta kodel europietes moterys nuvaziavusios i ju salis turi nesioti tas ju chiadras(skaras) jeigu tai yra ne ju religija, o kaip babajes atvyksta i europa jos ju nenusiima, nes tai tipo tokia religija ju.... Jei jie negerbia musu religijos tai kodel mes turime gerbti ju religija?

Man tai pavizdziui net slykstu ziureti i tuos visus babajus. Kaskokie laukiniai, be visiskai jokios kulturos.

Beto dabar jie prades plaukti ir i musu sali.... Politikai tikisi gaus pigios darbo jegos, bet jie labai naiviai galvoja.... Babajai tinginiai paskutiniai, jie tik kaip triusiai sugeba vaikus darytis ir is pasalpu gyventi.........

as1cCF80g410000MDU5NzY2cHwzODUxNnB8SWtpIEthbGVkdSBsaWtv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O aš pritariu Indrei.

Man nesvarbu ar kas turi tėvų negrų, brolių, vaikų, seserų ar velniai žino ko.

Palyginkit negrą su baltaodžiu - beždžionė be plaukų ir tiek ;DD

o dėl geltonodžių kur pirmam puslapy užsiminė, tai aš anti kitos spalvos asmenys Lietuvoje.

Nu ko jiems čia?

Dovanėlėmenas.gif

snow is falling all around me, children playing, having fun.

it's the season love and understanding!

Merry Christmas everyone!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu o baltaodžiai beždžionės tokie patys :P

Man asmeniškai, tarkim, žmonės šie niekuo nesiskiria - vienodai turi smegenų (pažiūrėkim klausimėlį arba pakalbėkim su lietuviais neapsišvietusiais, tai tikrai protingesni sau neatrodysim), vienodai jaučiame skausmus, man visi žmonės. O tam tikrų žmonių bet konkrečių nemėgti visada glima

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kol nebuvau su 'jais' susidurusi- galvojau taip pat kaip cukriniai avineliai. Bet dabar turiu pasikeitusia ir galutinai susiformavusia nuomone- as juodaodziu nemegstu. Pas juos labai stiprus islikimo instinktas, o tai reiskia - kad bet kokio tikslo siekimas - pateisina bet kokias priemones... Gali lipti per galvas ir ant ju sh.....kti.

Kalbu ne siaip sau is idejos- o todel kad taip yra...

LAIME- tai lyg brangus kvepalai..Jei nesikvepinsi - niekas nezinos, kad juos turi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.