Pereiti prie turinio
Sindi ♥

KAKTUSAI

Rekomenduojami pranešimai

Na,uzsiimsiu kaktusu auginimu.Jei sis nenupus,reikes gal dar koki isigyti...

Dekui uz pagalba.

Ka?kada ir man kaktusas buvo tik ka?koks skaud?iai durian?ių spyglių kamuolys :unsure: ,net nepamenu kaip mano namuose atsirado pirmasis kaktus?lis :hm: ,ta?iau ka?kokiu b?du :rolleyes: jie daug?jo ,dabar jau nebepraeinu pro juos parduotuv?j,va ir ?iandien parsine?iau 2 :rolleyes: - nesusilaikiau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal kas ?inot kaip auginamas toks kaktusas? Kiek esu nusipirkus vis numarinu :blink:

9541.jpg

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

?iam kaktusui reikia daug ?viesos ir labai saikingo laistymo,jis paken?ia sausum? :cray:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai suprantu, kad a? j? paskandinau, nes paliedavau normaliai..kaip visus kvietkus. Saul?s jis gaudavo labai daug. Stov?jo ant palang?s pietų pus?j..rod?s, kad kepa..?em? i?d?i?davo labai greit..tai kas kelias dienas ir liejau..nuskuro nuskuro ir kaput :cray:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na k? gi - b?na :cray: Jis n?ra retas,jei nor?si nebrangiai ?sigysi v?l :mirksiukas[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aha, ?inau..pas mus ma?utis 5,50Lt kainuoja..jau ne vienam kaput buvę, o jis mane ka?kuom traukia (?iedai grei?iausia :cray: ), tai v?l teks ?sigyt..o jau ?itas garantuotai i?keps :hm:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aha, ?inau..pas mus ma?utis 5,50Lt kainuoja..jau ne vienam kaput buvę, o jis mane ka?kuom traukia (?iedai grei?iausia :geda: ), tai v?l teks ?sigyt..o jau ?itas garantuotai i?keps :baby:

Tu jo gal taip nepakepk :hm: ant saul?s,jis m?gsta ?vies? bet ne tiesioginius saul?s spindulius :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:geda: tai, kad nelabai tada turiu kur d?t..arba ant saul?s arba gaus tik ankstyvos rytin?s saul?s...

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va ir mano kaktusai :baby:

4495599fe2940.jpg

449559e9322a6.jpg

(o ?ia bi?k? matosi k? matau pro savo balkono lang? :D )

4495573a17466.jpg

449556925da6b.jpg

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokie faini.Kai kuriuos ir a? i? jų turiu.Pripratau laistyti kart? per m?n.,tai dabar pas mane jie jau nebestimpa.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na va ir mano kaktusai :D

4495599fe2940.jpg

449559e9322a6.jpg

(o ?ia bi?k? matosi k? matau pro savo balkono lang? <_>

4495573a17466.jpg

449556925da6b.jpg

Labai ?aunu kad parodei savo kaktusus jie tikrai gra??s.?iaip tai turiu visus ta?iau tas kur pas tave labai auk?tas pas mane visai neauga jau turb?t metai kai stovi vietoje,galvojau kad numir? :doh: ,bet ne - gyvas :D Kiek reikia laiko kad jis toks b?tų :hm: ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.