Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Auskariukai dukrytei? Kada?

Rekomenduojami pranešimai

Nicolė prašė atidaryti temą. Prašom.

kokia Jūsų nuomone :(

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aciu, Geiste :mirksiukas[1]: Tiesiog butu idomu suzinoti jusu nuomones, ar geriau mazylems verti ausytes praejus keliems menesiams po gimimo, ar palaukti, kol paaugs, o gal isvis sulaukti paauglystes :( Bent jau as manau, kad reiktu kuo anksciau tai padaryti, kol mergyte dar nesupranta..Manau, butu daug lengviau priziureti ir veliau nebutu to baimes barjero :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As asmeniskai lauksiu ,kol mano dukra pati pareiks nora tureti auskariukus. Gal ji ju visai nenores...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
As asmeniskai lauksiu ,kol mano dukra pati pareiks nora tureti auskariukus. Gal ji ju visai nenores...

Bet juk galima skylutes uzsiauginti, jei nenori :P o va tas baimes barjeras veliau gali buti daug didesnis...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei po ausyciu pradurimo atsiras baime,vadinasi netures mano mergicka daugiau auskaru

: nei bamboje,nai antakiuose,nei lupose,nei kur kitur... :P

Dovanėlė

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aciu, Geiste :mirksiukas[1]: Tiesiog butu idomu suzinoti jusu nuomones, ar geriau mazylems verti ausytes praejus keliems menesiams po gimimo, ar palaukti, kol paaugs, o gal isvis sulaukti paauglystes :) Bent jau as manau, kad reiktu kuo anksciau tai padaryti, kol mergyte dar nesupranta..Manau, butu daug lengviau priziureti ir veliau nebutu to baimes barjero :P

man tai grazu kai mergaites su auskariukais bet as bijociau tokiai mazutei praverti ausytes, kad neleis priziureti ju,na vis del to mazute gali neisedeti kol tvarkysi,na asiku cia tik mano muomone.

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar taip pagalvojau...Gal kaip tik didesnei mergaitei galima paaiskinti kas kur ir kaip ir tos baimes nebutu.O dabar mazute nutempi,ten ja "subado",o ji net nesupranta kas ir kodel...Gal tada baime kaip tik didesne butu...

Dovanėlė

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia kiekvienm vis kitaip atrodo..seip mano nuomone tokia,kad jei nores vaikas pats ir prasidurs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

baime visada buna pas vaika siuo atveju-as pati uzsimaniau ausytese tureti skilutes ir nesioti auskariukus kai man buvo 7metai.buvo didele baime,bet iskentejau viska,mano sesuo taip pat pati paprase auskariuku,kai jai buvo 9-10metu,o ji yra labai didele bailiuke sitais dalykais,bet taip pat istvere.savo mazulei dursiu ausytes tada kai ji to pati uzsinores.na bet kas zino gal dar viskas pasikeis ir pradursiu jai ausytes po kokiu puse metu. :mirksiukas[1]:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As labai noriu pradurti savo dukrytei ausytes, aisku ji pati praso,sako "noriu duti asytes" "nori aukariukus",manau kiekvienas vaikas bijo... ir tai normalu.

Nemazai turiu pazistamu mamu,kurios labai anksti pradure ausytes savo panelem ir sako kad uzgijo pakankamai greitai.

Svarbu, kaip jau apsisprendi pradurti ausys,reikia paziuret ar vaikui nera temperaturos,kad nebutu slogos :lol:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai ?gtels, tada ir pagalvosiu...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai gaila b?tų verti visai ma?utei,nieko nesuprantan?iai.

A? dukrai ?v?riau kai ji pati to papra??(10 metų)tuomet ji ?inojo kad ka?kiek skaud?s ir suprato kad eina savo noru.Ir sak? kad vos sp?jo pajusti t? pat? ??ovim?,labiau skaud?jo po kelių valandų,ta?iau u?gijo labai greitai.Manau kad i?vengti to baim?s barjero - reik?tų palaukti kol mergait? supras kur ir ko eina :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.