Pereiti prie turinio
kicule

Ar priaugo svorio jūsų vyras po vestuvių....

Ar priaugo svorio jūsų vyras po vestuvių  

64 nariai prabalsavo

1. 1. Ar pasikeite jūsų vyras po vedybų

• Vyras priaugo daug...
      23
    • truputelį...
      22
    • Jis atrodo taip,kaip ir ankščiau...
      14
    • Vyras biški sukūdo...
      5

Rekomenduojami pranešimai

etaruj yra kaip yra pirstu saules neuzdengsi :blink: :blink: :lol: sitiek nesciu vyru, o sako gimstamumas mazas :lol: :D

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
etaruj yra kaip yra pirstu saules neuzdengsi :wub1: :super::flowers: sitiek nesciu vyru, o sako gimstamumas mazas :sird1::sird1:

oj geras :sird1::sird::sird::sird: :) mano vyras ir darosi nescias :D :D :D

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oksana ir kaip tu jautiesi ziuredama i necia vyra :coffee: :D

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
oksana ir kaip tu jautiesi ziuredama i necia vyra :) :D

...va ir išaiškėjo, kodėl Lietuvoje gimstamumas mažėja, jei jau vyras nėščias, galima sakyti visą gyvenimą... :hm:

Man netrukdo vyro viršsvoris, tai yra sava ir mylima, tik knarkti labiau pradėjo :coffee: ....gražių nuogų vyrų prisižiųriu darbe.... :D o "pačiupinėti" geriausia savas,,,,, :tongu:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
...va ir išaiškėjo, kodėl Lietuvoje gimstamumas mažėja, jei jau vyras nėščias, galima sakyti visą gyvenimą... :super:

Man netrukdo vyro viršsvoris, tai yra sava ir mylima, tik knarkti labiau pradėjo :D ....gražių nuogų vyrų prisižiųriu darbe.... :D o "pačiupinėti" geriausia savas,,,,, :)

na ziurint kurioj vietoj tas virsvoris, ir ar labai knarkia :D :D :D, o man miela paziuret i sava ir grazu, nei laizyt medu per stikla

nors virsvoris mano vyrui negriasia kaip ir nestumas :D genai jau tokie , na gal senatvej :brunette: :D

seip visai smagu ta tema pakalbet su dalede humoro :D

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
oksana ir kaip tu jautiesi ziuredama i necia vyra :lol: :)

pasijuokiu, pajuokauju ir tiek... man malonu,kad mano vyras pastambejas- nera virssvorio, nes jo genai kitokie, o vat pilvukas atsirades :) grazu- del to,ad tai mano pastangom....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
vat pilvukas atsirades :) grazu- del to,ad tai mano pastangom....

Oksana tu gal vyra specialiai peni :) :) ,o paskui kepsi, kaip pasakoi :lol: :D :D

man tai tie pilvai vyru negrazu, nenoreciau tokio nuopelno :D :D( nes mintyse i pilva ziurint kyla mintis ir kaip isert toki rajuna:D )

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Oksana tu gal vyra specialiai peni :) :) ,o paskui kepsi, kaip pasakoi :lol: :) :D

man tai tie pilvai vyru negrazu, nenoreciau tokio nuopelno :D :D( nes mintyse i pilva ziurint kyla mintis ir kaip isert toki rajuna:D )

oj ne ne jokiu budu- mano vyro pilvas nera toks kaip pas dauguma- jis nedidukas visai, bet siek tiek uzauges. as ne specialiai ji penu- nes man nupeneti vyrai ir negrazu, o tuo labiau,kad mano vyro ir neimanoma ispeneti, nes jo organiznas kitoks:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
etaruj yra kaip yra pirstu saules neuzdengsi :) :lol: :) sitiek nesciu vyru, o sako gimstamumas mazas :) :D

oij geras, juokas, kad sueme :D :D :D

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
oj ne ne jokiu budu- mano vyro pilvas nera toks kaip pas dauguma- jis nedidukas visai, bet siek tiek uzauges. as ne specialiai ji penu- nes man nupeneti vyrai ir negrazu, o tuo labiau,kad mano vyro ir neimanoma ispeneti, nes jo organiznas kitoks:)

palaukim gal dar paaugs per kokius 20 metu :D :flowers: tas pilvukas :lol:

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
palaukim gal dar paaugs per kokius 20 metu :) :rolleyes: tas pilvukas :D

na po 20 metu jeigu ir paaugs tai bus jau dzyn manau :) :( :super: tiek metu kartu nugyvenau-tai keli lisni 10 metu nieko nepakeis ;) :( :) :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.