Pereiti prie turinio
kicule

Ar priaugo svorio jūsų vyras po vestuvių....

Ar priaugo svorio jūsų vyras po vestuvių  

64 nariai prabalsavo

1. 1. Ar pasikeite jūsų vyras po vedybų

• Vyras priaugo daug...
      23
    • truputelį...
      22
    • Jis atrodo taip,kaip ir ankščiau...
      14
    • Vyras biški sukūdo...
      5

Rekomenduojami pranešimai

visai nepriaugo, jai ne as tai ir pavalgyti uzmirstu grizes... o ir siaip jei neskanu tai gali buti nevalges, jam uztenka sokolado ar saldainiu...

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Maniskis priaugo ne po vestuviu o kai pradejom kartu gyventi per metus pries vestuves, dabar jis apkudes ypac kai atsirado sunus, daugiau veiklos namuose atsidaro :D

Dovanėlėcompliment.gif

cec9e6c82f5c.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Maniskis priaugo ne po vestuviu o kai pradejom kartu gyventi per metus pries vestuves, dabar jis apkudes ypac kai atsirado sunus, daugiau veiklos namuose atsidaro :mirksiukas:

vargsas vyrukas :victory:

niu nieko paaugs suelis ir vel savi kilogramai gris :victory:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
...maniškis 20kg solidumo priaugino... :flowers:

po mano atostogu maniskis ir pradeda jau priaugineti prarastus kg. :victory::mirksiukas::mirksiukas:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Maniskis ir pries vestuves buvo kudas ir po vestuviu kudas,toks jau jo organizmas mehanizmas :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Maniskis ir pries vestuves buvo kudas ir po vestuviu kudas,toks jau jo organizmas mehanizmas :victory:

yra tokiu organizmu- bet kodel gi dazniausiai pas vyrus,o ne pas moterys ? :mirksiukas:

mano vyras pries vestuves buvo laaaabaaai kudas....dabar paziurejus i nuotrauka-jetau kaip narkomanas..... :mirksiukas: o dabar atrodo kaip tikras vyras :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
....o pas mane vakar vyras pareiškė, ką nori ta daryk, o turiu numesti svori....sutikau, bet turėsi laikytis mitybos rėžimo ir daug daržoviu.Žinot koks atsakymas....mirsiu badu....lia.gif

:victory: :) :) :doh::hm: vargsiukas :) :) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
...tai aš vargšiukas, nes tek tokį 120 kg " užlaužti" ant dietos... :flowers:

ooooo :kadaryt: ;) :lol: :lol:

na dar neaisku ar uzlauzei- matysis tik jeigu numes svori :)

bet vyrui grazu kai daug sveria..... man patinka :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na man taip pat patinka vyrai is stuomen ir is liemens ne kudeskos, bet tikrai nepatinka tokie kaip nusipenejusios kiaules, su tooookiu atsikisusiu pilvui, kad tuoj gimdys :lol::D :) :flowers::kadaryt: ir dar tokie savo ........ net per sventes nepamato, nes visa oda i pilva isitempia ;) :lol: (cia mano vyras pasake, tai juokiausi visa diena )

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.