Pereiti prie turinio
kicule

Ar pasikeitet Jus po gimdymo?

Rekomenduojami pranešimai

subrendau :angry::super::super:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na as kaip ir Skrajokle pasidariau ligu maisas, nezinau kaip cia toliau bus..Paskutiniu metu ir man, jau kai blogai, tai tiiikraaai blogai :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na as kaip ir Skrajokle pasidariau ligu maisas, nezinau kaip cia toliau bus..Paskutiniu metu ir man, jau kai blogai, tai tiiikraaai blogai :rolleyes:

o kas tau blogai yra? :geda:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Net nezinau, kaip paaiskinti :rolleyes: Vakar visa diena vos ne prasedejau i viena taska ziuredama :mda: Galvojau, kai turesiu masiniuka, tai nors priezastis bus kur nors nulekti, bet vakar niekaip negalejau saves priversti is namu iseiti :tongu: Kazkokia apatija uzejo viskam, nenoriu su zmonem bendrauti, kiekviena vakara vis galva skauda, net nezinau, kas cia man darosi :geda::geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nicole,cia gali but depresijos pradzia :rolleyes:

tiesa, ziurejimas ilagai i viena taska (pvz., ) skaitosi viena is siptomu.Nuvaziuok pas daktare,pakalbek... tik neuzleisk,man tai baigesi kad relanium leido :geda:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia gal uztektu jei su kokia drauge nuo dusios pasikalbetum ir issikalbetum. :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nicole,cia gali but depresijos pradzia :geda:

tiesa, ziurejimas ilagai i viena taska (pvz., ) skaitosi viena is siptomu.Nuvaziuok pas daktare,pakalbek... tik neuzleisk,man tai baigesi kad relanium leido :mda:

Tai as turiu tokia nuojauta, bet kad nesinori 50 euru moketi, kad kazkas tau kazkokiu vaistu israsytu ant lapelio :tongu:

cia gal uztektu jei su kokia drauge nuo dusios pasikalbetum ir issikalbetum. :rolleyes:

Aciu, Dinariuk, bet man zinok nesinori net apie tai kalbeti, net nezinau, ka pasakyti tiesa sakant :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasikeiciau i bloga puse,pasidariau didesne isterike,zliumbike,nervuota,kompleksuota del figuros kokia turejau grazia dabar tik nudribes pilvas ir strijos :x1:

1_14_6_956088000_6d65732076656465.png

1_10_134_967147200_4a555354554b4153.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as taip pat ilga laika kompleksovau dek savo kuno ir striju :geda: :lol: :doh:

bet kazkaip po kiek laiko pradejau vis maziau kreipti demesio i tai (strijas).

nors man visada grazu kai pas gimdziusia moteri grazus pilvukas :blink: ka padarysi,ne visoms lemta matyt :mirksiukas:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
pasikeiciau i bloga puse,pasidariau didesne isterike,zliumbike,nervuota,kompleksuota del figuros kokia turejau grazia dabar tik nudribes pilvas ir strijos :x1:

Mes panasios.As irgi zliumbike pasidariau,jautri,greit susinervinu,neturiu tiek kantrybes kiek anksciau,o apie kompleksus visai patylesiu... :mirksiukas:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nepasakyciau,kad pasikeiciau,bent jau man atrodo kad nepasikeiciau vidumi,o isore tai oj kokia negera,daugiau nei 15 kg virsvorio

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.