Pereiti prie turinio
Snapė

Padažai, padažiukai

Rekomenduojami pranešimai

o as gaminu vistiennai, bei kotletams padaziuka-

-istirpinu sviesta ant keptuves,

-sutarkuota morka metu i keptuve su istirpintu sviestu,

-kitam puode buljona istirpinu vandenyje ir iberiu miltu,

- viska gerai ismaisau ir supilu i keptuve.... siek tiek pakaitinu ir uzpilu kotletus ar vistiena(kepta, virta).....

-na asiku prieskoniu pridedu ir cesnako :(


oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

angelique prašymu :wub1:

 

Pamidorų padažas

 

2kg pamidorų, 2 šaukštai druskos,2 šaukštai cukraus, 6 skiltelės česnakų, truputis maltų juodųjų pipirų.

 

Pamidorus nulupame, stambiai supjaustome ir paverdame puode, kol sumikštėja. Sutriname per tinklelį, atskiriame odeles ir sėklas, sudedame prieskonius, susmulkintus česnakus ir verdane, kol padažas sutirštės.

 

O aš darau taip- pamidorus imerkiu i verdanti vandeni nulupu odeles, tada arba išimu sėklas arba ne :) susmulkinu pamidorus elektrine trintuve, sudedu prieskonius ir verdu atvirame puode. sutirštėjus padažui supilstau i mažus stiklainiukus ir užsuku žiemai.

 

PAmidorus dedu netik raudonus, bet ir kitu spalvų ir griežtai naminius, ar iš turgaus, bet svrbu kad butu tikrai lietuviški, ne idealus. NEs ne pagal sezoną, nelietuviški pamidorai kieti.

padažas gaunasi rugštokas, bet jaučiasi kad tikrų pamidorų natūralus, o svarbiausia be E :D

 

2009praktika130.jpg

 

siūlau išbandyt skanaus :grin:


Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

 

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

 

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

bolonijos padazo receptas:

reikia: 0,5 kg farso (tiek maniske seimyna suniamnioja), 1 svoguno, 1 dideles morkos, 1 indelio pomidoru pastos [perku skarbonkese, labai liux, bo pati tai tingiu vasara konservuoti], vasara galima deti kokius 4 pomidorus, 3-4 saukstu aliejaus, 3 saukstu vyno [gereusiai baltas, bet ish tikro sueina belenkoks], 100ml pieno, lauro lapo, 4-5 grudeliu pipiru, truputeli druskos, raudonelio, baziliko [tinka ir dziovintas], kokiu 4 saukstu pomidoru padazo [geriausiai tinka kedainiu naturalus] ir surio pabarstymui [as naudoju rokiskio parmazano, tai jau labai skanu]

gaminti: smulkiai supjaustot svoguna ir sutarkuojat morka. pilat alieju i keptuve, dedat supjaustyta svoguna ir ta morka, apkepinat. tada dedat farsa. dar nepaminejau kad geriausia farsa maisyti. jautienos farsas gaunasi kietokas, todel gerai yra maisyti kiaule su jautiena arba kiaule su versiena. cia nuo kisenes storumo priklauso. tas farsas apkepa, kol nebuna raudonas, tada dedat pomidorus. jei konservuoti tai paprasta, o jei zali, tai reikia pirma kisti i verdanti vandeni kad graziai nusiluptu ir tada susmulkinus deti. tada pili piena, vyna ir krauni visus prieskonius. tik atsargiai su druska. jei perdaug - mesa sukieteja. ir taip palieki troskinti ant mazos ugnies kokia 15 minuciu. paskui jau kai pakvimpa, tai ishgriebi lauro lapa, dedi pomidoru padaza ir ant makaronu i lekshte. pabarstai suriu ir su kokiom salotom valgai. skanaus


Dovanėlėflow14.gif

 

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.