Pereiti prie turinio
Snapė

žaliuzės,rolėtai,romanetės

Rekomenduojami pranešimai

turb?t dienin?s u?uolaidos ir vietoj naktinių vertikalios ?aliuz?s...gana ?domus variantas..b?tų ?domu pamatyt :P

Nu niekaip a? tokio varianto ne?sivaizduoju, niekaip... :)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Man labai gra?u ir prakti?ka vertikalios, bet daug kas sako ofisinis ?ia tik dalykas.

Mano nuomone,ia nuo seniau visi taip priprato galvot, o vertikaliu zaliuziu yra dabar visuokiu visokiausiu,gali derint keliu spalvu :lol:

Miegamajam gal ir noreciau uzuolaidu,bet kolkas net ir pati nezinau kaip ir ka ten darysiu.... tai kad laiko pamastyt dar turiu ...

Pas mano bendradarbe visambute vertikales sudetos,priderintos spalvos prie baldu ,sienu... man grazu... aisku cia tik mano nuomone :lol:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man vis dėl to praktiškiausiai atrodo vertikalios žaliuzės. Ir dabar tikrai žinom kad pirksim jas. Tik vis dar neapsisprendžiam ar ilgis iki palangių ar iki pat žemės bus? :rolleyes: Ir dėl spalvos galvojam.

Redagavo kicule

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tai kaip atrodo vertikalios ?aliuz?s ir ?uolaidis :rolleyes: ? Gal tur?jai omeni horizontalios :D

Ne aš nesuklydau :hm: vertikalios žaliuzės iki palangės,todėl be užuolaidų iš vidaus atrodo,bent man,kaip kažkokios įstaigos kabinetas,todėl ir užėjau tik dienines užuolaidas iki grindų.Patik?k jei paderinsi užuolaidų ir žaliuzių spalvas - gerai gaunasi :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dienin?s iki grindų, o žaliuzės trumpos :lol: , man būtų nejauku, man atvirkštinis variantas labiau priimtinas, nors geriausia, kai ir tos ir tos ilgos :rolleyes:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sutinku kad geriausias variantas - vienodos,tačiau aš kai užsakiau žaliuzes kažkaip nepagalvojau.Aš žaliuzes dėjau už užuolaidų - arčiau lango,tai kai jos atsūktos dieną - užuolaidos jas tiesiog paslepia ir iš vidaus na vaizdas tiesiog akims neužkliūva,o vakare užsukus žaliuzes,jos atstoja naktinę užuolaidą.Jei dieną prireikia užsukti na tai aišku matosi :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aišku :unsure:

Gana įdomus variantas. Net mintis tokia nekilo, kad vertikalias galima dėt už dieninių užuolaidų :D

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man labai patinka vertikalios zaliuzes.kolkas turiu tik uzailaidas,bet kai pastatysim nama tada virtuveje pakabinsiu horizontales zaliuzes,o kambaryje tik vertikalias.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vertikalias zaliuzes galima derinti su uzuolaidomis ir labai graziai atrodo. Vertikalios zaliuzes eina kaip dienines, o ant virsaus kabinasi uzuolaidos, jos sonuose surisamos. Graziai suderinus spalvas atrodo liuks.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man nepatinka nei vertikalios, nei cia minimos horizontalios zaliuzes, man kazkaip visada ofisa primena, visai nesijaucia namu jaukumo :unsure: Na bet cia mano nuomone, vieninteles zaliuzes, kurias zadu ir namie kabinti kartu su uzuolaidomis, butu vadinamos romanetes arba roletai :D Stai keletas roletu pavyzdeliu..

4.jpg7.jpg

r14.jpg1.jpg

arba romanetes, bent jau man sitos labiau prie sirdies..

lg_roman_unlined.jpgcat_07_0201fs_bd.jpg

roman%20blind%202.jpgFrescos.jpg

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O man nepatinka nei vertikalios, nei cia minimos horizontalios zaliuzes, man kazkaip visada ofisa primena, visai nesijaucia namu jaukumo :unsure: Na bet cia mano nuomone, vieninteles zaliuzes, kurias zadu ir namie kabinti kartu su uzuolaidomis, butu vadinamos romanetes arba roletai :D Stai keletas roletu pavyzdeliu..

4.jpg7.jpg

r14.jpg1.jpg

arba romanetes, bent jau man sitos labiau prie sirdies..

lg_roman_unlined.jpgcat_07_0201fs_bd.jpg

roman%20blind%202.jpgFrescos.jpg

MAN IRGI LABAI PATINKA -KAI RASIAU VISAI BUVAU PAMIRSUSI APIE TOKIAS. KAIP TIK VIRTUVEJE PAS MANE DABAR KABA . :D

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mergaites, klausymukas toms kurios jau turi tentus (rolėtus).

Kai užsakinėjote pačios matavote ar atvažiavo pas jus išmatuoti? Ar patys dėjote ar įdėjo.

Kokie šiaip neatsiliepimai?

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.