Pereiti prie turinio
oksana

Naminės gėlės

Rekomenduojami pranešimai

0c727e0194e6t.jpg

toks mano meiles-laimes medelis

o tai cia ne pinigu medis? man visa laika sake, kad cia pinigu medis..... as ir toki turiu.

turiu dvi dracenas, dvi kalijas, dvi-nezinau pavadinimo, virtuveje turiu augaliuku misini ant palanges, viena laimes-meiles medeli, viena geltonu ramuneliu vazoneli ir t.t.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pinigu medis yra kitoks. reiks kada ji isigyt. bent man tai jau labai grazus jis. kazkada sesei ant gimtadienio dovanojau, tai patenkinta, ir auga gerai.

Klystame visi, tik kiekvienas kitaip.

84f16ccdca521df0e1e5b7f0616d3a8f.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
pinigu medis yra kitoks. reiks kada ji isigyt. bent man tai jau labai grazus jis. kazkada sesei ant gimtadienio dovanojau, tai patenkinta, ir auga gerai.

na ir pinigu turbut turi jeigu auga gerai ;)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na ir pinigu turbut turi jeigu auga gerai :cocktail:

turi, aisku. anglijoj gyvena, patenkinti, net gryzt nezada. :mirksiukas:

Klystame visi, tik kiekvienas kitaip.

84f16ccdca521df0e1e5b7f0616d3a8f.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai sakyčiau, kad akmenukų reikia, tada šaknys tvirčiau laikosi ir oro ten daugiau būna. Vazone skylutės būtinai turi būt, nebent augalas itin mėgstantis drėgmę ir beveik galintis vandenyje stovėti... ir tikrai nereikia tų skylučių uždengt akmenukais :)

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu,Eitvyde uz pastebejima..Praverte...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

3d48c557e3d8.jpg

vakar gavau dovanu, gal kas zinote kaip priziureti? :geda:

ir dar vat kokia palme turiu :16:

6086203e0e06.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oksana kokios grazios gelytes,ispudingas tas medelis kuris ant palanges :geda::16: :lol:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Oksana kokios grazios gelytes,ispudingas tas medelis kuris ant palanges :geda::16: :lol:

aciu neila :lol:

tik man daug kas sake,kad tokie medeliai ilgai negyvena,kad tai tik del grozio nusiperki o poto zuna labai greitai, del to ir paklausiau gal kas turite ir auginate ir zinote kaip tinkamai priziureti :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai gražias dovanas gavai ;)

pasiieškok info gėlininkų forumuose, nemanau, kad čia tik tam kartui tas medelis, jei taip būtų nebūtų užaugęs iki tokio dydžio, reik tik tinkamai prižiūrėt mokėt, o neauginantys, tik pasamprotaut tegalim... gaila būtų jei numarintum...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal galite patarti,kokia gele galima sodinti i vazona,kur negalima padaryti skylutes?Na,kokia gele labai megsta dregme?

Tikrai,oksana,labai grazios geles... ;) Pasaka...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pinigų medį geriausia gauti dovanų, o ne pirkti pačiai

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.