Pereiti prie turinio
Kenas

Prag?riau ?irgel?, ir kam man jo reik...

Rekomenduojami pranešimai

Ir vyrai, ir moterys geria, tik skirtingais kiekiais, o kaip prisigeria jiems ne motais, o kai ryte dar nieko neatsimeni, vadinasi nieko ir nebuvo.....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip galima neprisimint :hm: nebent mirtina doz? reik akalt .Nors sako , jei po baliaus kita ryt nebuna geda - rei?kia balius buvo prastas :laugh: Su nuotykiais adomiau , bet keturiom vaik?eiot nereikia .

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kaip galima neprisimint  :hm:  nebent mirtina doz? reik akalt .Nors sako , jei po baliaus kita ryt nebuna geda - rei?kia balius buvo prastas  :laugh: Su nuotykiais adomiau , bet keturiom vaik?eiot nereikia .

Nuotykiai-nuotykiams nelygu...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vienas iš pagrindinių dalykų, kurių negaliu pakęsti, tai pasigrėręs vyras.

Net meilė gali dingti akimirksniu.. na, meilė gal nedintų, jei taip imant, po vieno karto, bet jei daugiau būtų, tai dingtų pagarba, pasitikėjimas ir tuo pačiu meilė. man tiesiog šleikštulį kelia pasigėrę vyrai.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano vyras tai turi ipatybe jai tik isgere stikliuka tai jau amen pils iki pergales ;)

paskui vems bele kur , kad ir salia sedinciam ant keliu :grin:

zodziu kita diena jis negyvas, jam bloga, bandziau pakalbint, kad reik turet saika laiku sustot, bet jis teisinosi, kad tik isgerus atsijungia protas it t. t.t juokiausi is tokiu kvailu pasiteisinimu iki negalejimo isvadinau apsimeteliu ;)

Ir viena karta sudauze girtas mano fotoporata darbini tai va tada jau paskutinis lasas buvo. dabar jau i sventes viena arba koki drauga pasikalbinu jai reik poros, nes kaskart temt luzusi vyra namo tai jau nelabai zavi vakarelio baigtis. :) , nu ka darysi jai kitos iseities nera ir kalbos nepadeda.

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano vyrelis tai kada nori tada jaučia ir ribas ir saiką ir viską. Bet kartais nieko nebejaučia nieko nebegirdi reik iki galo :)

Ir aš jam pati sakius ne kartą, kad jo gyrto nekenčiu, kad vieną dieną jį nudėsiu savo rankom, ir sėsiu į kalėjimą dėl to, bet nieks nepadeda....

Šlykštus ir neapkenčiamas mano mano pačios vyras girtas fuuuu net šiurpas nupurtė pagalvojus, bet ačiū dievui tai retai būną ;)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vaizdziai cia tu Indrute :D :lol:, man tai nekyla noras nudet, bet va ispirt i sikna tai tikrai norisi, ale ranka ir koja nekyla :wacko:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:flowers: O mano kaip tik lipsnus ir geras palieka...Atsiprasineja koki 100 kartu,kad net uzknisa.Svarbiausia,kad nepykstu-retai galima ir "padalyvauti"-bet jam tada mat kitaip atrodo.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip nekenciu savo vyro girtu-man jis fuiiii koks slykstus darosi.... bet nepykstu-svarbiausia,kad prie manes nelistu, o visada buna atvirksciai- tada atsiprasineje, lenda, apkabineja ir panasiai- aciu dievui retai gere :flowers: uzmusciau ;) nors isgeres labai geras buna :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.