Pereiti prie turinio
kicule

Nuo meilės iki neapykantos...

No meil?s iki neapykantos...  

17 narių prabalsavo

1. 1. Ar sutinkat?

• Taip
      13
    • Ne
      4
    • 0

Rekomenduojami pranešimai

manau kad nuo meiles iki neapykantos tik vienas zingsnis, todel kad jei jus uztiksite savi mylimaji su kita lovoje nemanau kad nekenciu taves bus tik zodziai,na bent jau mano charekteris to neleistu jis juk mane iskaudino pazemino tad nekesti jo turiu pilna teise :hm::geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Po meil?s lieka prisiri?imas, atsakomyb?, galb?t netgi gailestis...

O prie neapykantos nuo meil?s, tikrai tik keli ?ingsneliai, nedaug reikia, kad ?mogus ?iandien myl?jęs, ryt prad?tų nekęsti... :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne?sivaizduoju k? tur?tų i?kr?sti man vyras.kad ?iandien myliu o rytoj jau nekęsiu,tfu,tfu,tfu.Manau kad ir i?kr?stų dar bandytume kalb?tis,i?siai?kinti .Tikiu,kad meil? ir neapykanta - ?alia viena kitos ir tik laukia tinkamo momento m?sų ?irdyse,ta?iau kad jas skiria tik ?ingsnis... :hm: na ne?inau :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
manau kad nuo meiles iki neapykantos tik vienas zingsnis, todel kad jei jus uztiksite savi mylimaji su kita lovoje nemanau kad nekenciu taves bus tik zodziai,na bent jau mano charekteris to neleistu jis juk mane iskaudino pazemino tad nekesti jo turiu pilna teise :hm::rolleyes:

cia bus ne tai kad tu jo nekesi is tikruju,tiesiog tu jausies iskaudinta ir pazeminta todel tas nekentimas bus tiesiog laikinas kol apsiraminsi ir viskas.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
cia bus ne tai kad tu jo nekesi is tikruju,tiesiog tu jausies iskaudinta ir pazeminta todel tas nekentimas bus tiesiog laikinas kol apsiraminsi ir viskas.

na galbut :huh: bet neapykanta bus del to kad pazemino ir iskaudino :mirksiukas[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na galbut :huh: bet neapykanta bus del to kad pazemino ir iskaudino :mirksiukas[1]:

taip,bet jinai bus laikinai kol tu apsiraminsi,o poto pradesi ieskoti ir savo klaiu-galvoti kodel jis taip padare ir net gali buti taip kad vel susioeisit.

na bet cia mano nuomone

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
taip,bet jinai bus laikinai kol tu apsiraminsi,o poto pradesi ieskoti ir savo klaiu-galvoti kodel jis taip padare ir net gali buti taip kad vel susioeisit.

na bet cia mano nuomone

na taip galbut,kol nepapuolei i tokia situacija gali tik spelioti :mirksiukas[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.