Pereiti prie turinio
kicule

KosmoDiskas

Rekomenduojami pranešimai

Tai tu dar kartą pasiskolink (išsinuomok) iš to žmogaus, kur pirmiau skolinaisi ir ilgiau panešiok..ir matysi.

Matai, as noriu pirkti ji dovanu savo maciutei, kuri turi visa gyvenima problemu su nugala ir labai vargsta, o mociute mano Baltarusijoje gyvena, tad nelabai iseitu paskolinti kad isbandyt :super::super:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Esu girdejus kad jis tikrai padeda, ir apsimoka investuoti pinigelius i ji

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is vyro pusseseres pasiskolinau kosmodiska.Turiu savaite.Manau,kad cia daug kas priklauso ir nuo ligu.Jai -isvarza,tai sake,kad labai padeda,lengviau darbus dirbti.Man-ataugos,kazkokie slanksteliu sugumbejimai...Nepasakyciau,kad labai padeda.Vis tiek skauda.Jauciasi,kad ji nesioju.Nera taip,kad "prilimpa prie kuno" ir nejauti.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar patikslinimas...Vakar visa diena su juo pravaiksciojau-kaip ir geriau.Vadinasi,ji reikia nesioti nuolat(bent jau man),o taip buna ne kiekviena diena...Panesioju ji,einant i lauka nusiimu,o lauke vel ne kas...Pasedi biski ar patupi ir atsistojus issitiesti iskart negaliu.Po biskuti "atlauzti" save reikia...

Dovanėlė

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano vyras jau savaite nesioja kosmo diska ir patenkintas. Jis turi problemu su stuburu, o kadangi yra vairuotojas tai visa diena prasedeti masinoje jam sunku, isiskausta virsutiniai stuburo slanksteliai. Budavo pavaziuoja apie simta kilometru ir pradeda jam skaudeti nugara o dabar visa diena isvazineja be jokiu skausmu net ir paciam keista.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geras, pasirodo tai ne tik reklaminis triukas :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Geras, pasirodo tai ne tik reklaminis triukas :)

As tai netikejau, man itartinai atrode. Kai grizo pirma diena is darbo ir pasake, kad neskauda nugaros tai galvojau, kad meluoja bet pasirodo, kad nemeluoja :)

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano dede turi kosmodiska ir yra labai patenkintas juo,o siaip as dovanu pirkau tevams dar dormeo pagalveles tai tikrai malonu miegoti,prisitaiko prie tavo galvos liniju ir siaip smagu tik va vienas minusiukas-PRAKAITUOJA galva. :rolleyes: Tai manau tos reklamos gal ir teisybe rodo,reklamuoja,bet yra ir savu minusiuku... Bet kol pats neisbandysi -nesuzinosi! ;)

270987.gif

270989.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Geras, pasirodo tai ne tik reklaminis triukas llaime:

Ko gero vienintelis daiktas is Topshopo, kuris pasiteisino ;) noreciau ir as jo B)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is kur zinai,kad pasiteisino?bandei? :victory:

Dovanėlė

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as girdejau atsiliepimus, kad tai tik rkelaminis triukas :flowers:

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as pati naudoju ta kosmodiska, ir tikrai man sumazina skausma, bent trumpam atpaliduoja nugara, kadangi man nelemta visiskai skausmo panaikinti ir nebejusti jo tai dizaugiuosi kad bent kaskas apmazina ji. taip pat turiu ir dormeo ciuzini, kuriuo tiek as tiek vyras patenkinti, tikrai patogiau issimiegam :flowers:

salduyq3.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.