Pereiti prie turinio
Snapė

Pavydas

Rekomenduojami pranešimai

O a? tai galvoju kad pavydas gali b?t tik PAVYDAS, nei jis juodas nei baltas. Jeigu jau pavydi tai pavydi, Ne tai ne.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bet gi gali pavyd?ti nieko blogo nenor?damas (baltai) ir nor?damas, kad kas atsitiktų (juodai)...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Bet gi gali pavyd?ti nieko blogo nenor?damas (baltai) ir nor?damas, kad kas atsitiktų (juodai)...

Bet jeigu jau tu pavudi tai ir pavydi, nesvarbu ar link?damas ko ar ne. Jeigu pavydi, visada linki sau irgi to pa?io. Taip kad arba tik pavydi arba NE.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galima ne sau link?ti to pa?io, o tam kuriam pavydi link?ti bloga, pvz.

Indr? turi liuksi?k? auto:

oi ir a? tokio noriu..kaip ?ia ji turi, o a? ne, alia jai faina..m?stau i? kur gaut pinigų, kad nusipirkt - baltas pavydas.

tikiuosi, kad ji j? sudau?ys..o gal nueit nakt? padangas pradurt arba sm?lio ? bak? ?pilt...ot kad kas nuvarytų ir t.t. - juodas pavydas

nu ?ia a? taip ?sivaizduoju... :D

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Galima ne sau link?ti to pa?io, o tam kuriam pavydi link?ti bloga, pvz.

Indr? turi liuksi?k? auto:

oi ir a? tokio noriu..kaip ?ia ji turi, o a? ne, alia jai faina..m?stau i? kur gaut pinigų, kad nusipirkt - baltas pavydas.

tikiuosi, kad ji j? sudau?ys..o gal nueit nakt? padangas pradurt arba sm?lio ? bak? ?pilt...ot kad kas nuvarytų ir t.t. - juodas pavydas

nu ?ia a? taip ?sivaizduoju... :hm:

Tu taip galvoju juokaudama, o kazkas taip gali galvot visai rimtai ir tam zmogui visai neatrodo kad jis pavydi "baltai" :rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

a? tai pavyd?iu, kad ka?kas turi gamtos duot? gra?esn? k?n?, kad moka daug kalbų, kad turi daug pa??stamų ir ry?ių, kad turi humoro jausm? ir yra m?giamas ?monių, t.t.

visko pavyd?iu

bet tai nerei?kia, kad jiems blogai linkiu

tiesiog pavyd?iu

nors kita vertus, ?inau, jog kai kurie man daug ko pavydi, nors a? manau, kad nieko ypatingo gero neturiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

baltas pavydas mano nuomone tai ne pavydas nes daznai tai buna nekaltas dalykas. o tikrasis pavydas tai jau kiekvienam zmogui vis kitoks yra. as asmeniksia esu siek tiek pavydi jauciu ribas ir ju neperzengiu kas be atsitiktu.

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

baltas pavydas, mano nuomone, nieko

blogo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jezau...as tai tikriausiai sito klausimu esu nesveika,tikrai....as begalo pavydi,visu atvieju...Pvz:galiu supavideti savo vyra jo sesei,argi tai normalu? pavydziu drauge kitai draugei....pavydziu suniui,kad jam nereikia dirbti arba pvz.plauti indu,ar liginti drabuzius.....nu argi tai sveika?????? :super: Nzn kodel man taip?:o

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal tu pilna vidinių baimių?

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Gal tu pilna vidinių baimių?

nezinau,gal....? o kokios tos vydines baimes,ivardink.....idomu butu paklausyti.....

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pvz pasamonėj gali bijoti, kad vyras tave liausis mylėjęs gal mažiau mylės, gali bijot likt vieniša, tad pavydi savo vyro visiem kam tik įmanoma; panašiai su draugėm, jei ji yra su kita drauge, tai gali jos labiau susidraugaut, gali likt nuošaliau, o tau gal reikia daugiau artimų žmonių šalia; o dėl šunio, tai reiktų dar pagalvot :super:

Beja aš neteigiu, aš sakau GAL

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.