Pereiti prie turinio
oksana

Mergelės ženkliukas

Rekomenduojami pranešimai

Tai aš gražuolytės,galiu pabūti vyriška mergele,bet labai bjaurus, net pats sau.

Geriau jau manęs ko nors prašykite,būsiu dosnus,o pats niekada nesiūlau :( :rolleyes::rolleyes:

385864ad89a73b1431d1878d8d9ed828.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O gal cia tik tau paciam atrodo kad esi bjaurus :rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:flowers: ;) :sird: Nekenčiu mergelių

385864ad89a73b1431d1878d8d9ed828.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

realiai labai jau mazai teko bendrauti su mergelem :sird: o kokia pati esu tai kitiems labiau matyt ;)

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai žinoma,ištikrųjų kitas žmogus apie tave gali papasakoti daug daugiau nei apibūdintum save pats. Tikrai pritarčiau,jog mergelės dosnios,būna netgi taip,jog kažką pasiūlau,o po to galvoju,nu blyn kodėl pasiūliau,taigi ir pačiai dar reikia..... na man tokie "gerumo" priepuoliai dažnokai pasitaiko,esu iš tų,kurie mėgsta dovanoti,tačiau nelabai priima dovanas iš kitų...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man ir taip buna :)

O ka is galit pasakyt apie savo bloga puse :D :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

2008 metų horoskopas

Mergelė

Mergelėms 2008-ieji žada būti geri metai, per kuriuos Jūs tikra nenuobodžiausite.

Jupiteris yra Ožiaragyje, t.y. penktame Mergelės name. Per 2008, Jupiteris padės jums vystyti jūsų kūrybiškumą ir sumanumą. Taip pat tai turėtų pasireikšti ir sėkme meilėje. Jei jau suradote savo meilę, santykiai gali plėtotis iki santuokos ir šeimos pradžios. Jei Jūs dar neturite gyvenimo partnerio, iki 2008-ųjų pabaigos tai turėtų išsispręsti. Tuo labiau, kad 2008 sausį Plutonas prisijungia prie Jupiterio šiame, penktame, Mergelės name ir atneša gilius, ilgalaikius pakeitimus.

Uranas tęsia savo kelionę per Žuvų ženklą, atnešdamas netikėtus pasikeitimus santykiuose su kitais. Dalis santykių gali būti nutraukti arba atsitikti priešingai - Jūs pradėsite naują draugystės ar partnerystės ryšius.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bloga pusė :unsure: na,vyras sako kad dažnai bambu,reikia to ar ne.....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu Indrute uz horoskopa :)

bloga pusė :) na,vyras sako kad dažnai bambu,reikia to ar ne.....

Pas mane panasi situacija :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ooo pasirodo turim panašių bruožų :) :) :)

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mergelė. Jūsų bučinys toks subtilus ir švarus, kad mylimasis ar mylimoji bučinį gali pastebėti tik tada, kai jis jau baigiasi.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Liabas visoms mergelėms :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.