Pereiti prie turinio
oksana

Mergelės ženkliukas

Rekomenduojami pranešimai

O ka galit apie vyrus mergeles pasakyti, labai idomu kito nuomone su savaja palyginti

Mano vyras mergelė :kadaryt: Nu jau baisiai panašus į mane (arba aš į jį), ir tuo pačiu labai daug kuo skiriamės. Jis tvarkingas labai, mėgsta gamint, plepa daug, kai noras yra, nemoka ilgai pykt, tačiau jei būna bloga nuotaika jam visi aplinkui būna blogi :lol: Darbą myli savo, su sūnumi neišskirami: dūksta, laksto, ant žemės abu vartosi ir panašiai. Pavydus tik tada, kai tam yra pagrindo. Nekontroliuoja manęs taip, kad sakytų: "Ne, šiandien tu neisi su draugėm brendžiuko gert!!!". Atvirkščiai, ragina dažniauj su jomis susitikti, o jis su vaikiu namie būna. Žodžiu, iš mano pusės, visai geri vyrai tie mergelės :kadaryt:

taitikas.jpg

Juokis pro ašaras, nes gyvenimas per trumpas liūdėti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kadangi mano vyras irgi mergele tai zinok, mullti panasumu su tavo vyru radau, irgi visada tik uz jei rosiuosi iseit susitikti su draugem, kartais net sako, jei nevaziuosi tai pats nuvesiu per prievarta :kadaryt: pykti ilgai nemoka,visai nepavydus, arba gerai moka paspelti savo pavyda (nors as ir neprovokuoju pavydos scenu) labai aktyvus ir energingas visada, megstantis savo darba, nepainioja seimos ir darbo, jei darbe yra nesklandumu viska ir palieka darbe namo grista su gera nuotaika, del to man kartais labai sunku su juo bendrauti nes jis nemegejas issipasakoti.Nera pedantiskas ir nesikabina prie smulkmenu, jei kambary betvarke jis i tai reaguoja ramiai (atvirksciai negu as)

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Maniškis irgi darbe visas problemas palieka, tačiau kad ir kaip stengiasi nuslėpt, aš juk vistiek matau. Nelinkęs per daug išsipasakot, bet vienu metu prisėda ir susako kas jam ant dūšios negerai. Aš kažkaip irgi galvojau, kad jis nepavydus, bet va per neseniai buvusį klasės susitikimą įsitikinau, kad jis tiesiog tai moka slėpti, nes mes vėliau visi važiavom į klasioko sodą baaaliavot, tai maniškis kelis kartus skambino ir klausė: "Kada grįši???? Kaip sekas??? Ar daug išgėrėt???" ir panašiai :kadaryt: Kažkaip mane gyvenime supa mergelės. Dvi pačios pačiausios draugės irgi - mergelės :kadaryt:

taitikas.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu o aš saktčiau labaaaai :kadaryt: pavydi, nors su metais galiu pasakyt, kad tiesiog pavydi :lol:

Kažkaip mane gyvenime supa mergelės. Dvi pačios pačiausios draugės irgi - mergelės

Kaip smagu ;)

Mano mama mergele. Daugiau nelabai ir bendravus su mergelėm :kadaryt:

Na išskirus forumo :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš asmeniškai esu irgi pavydi :kadaryt: bet va vyras kaip jau minėjau labai moka tai slėpti :kadaryt:

taitikas.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Idomu o kas pagal profesija mūsų mergelės? :kadaryt:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš dar pakeliui į profesiją :kadaryt: būsima verslo vadybininkė rinkodaros srityje :kadaryt: neakivaizdžiai studinu, tai jau taip daėdė....

taitikas.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu viena pažystama tokia, mes neesam draugės, verčiau priešės, tai kiek žinau Mergelės lb užsispirusios ir skuba gyventi. Ta prasme ji lb lb jauna ir jau berna turi. Ji net nepilnamete, tai nežinau nežinau. Gali būt kad tavo dukra irgi gali būt panaši. Nesuprask manęs neteisingai, bet tiesiog išsakiau savo nuomonė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jungiuosi prie Mergelikių (ir savo MB prijungiu :( ) O kokie mes esam? Visiškai skirtingi. Aš pobjaurė, drebiu viską į akis. Tiesiog paniškai nekenčiu melo ir nenuoširdumo. Draugystę vertinu aukščiau visko. Va, kaip tik žiūrėjau "Tris muškietininkus, (rusų pastatymo) ir supratau, kad jų požiūris į draugystę atitinka mano. Per kategoriška esu, nes matau tik juoda ir balta, kitos spalvos pradėjo pas mane atsirasti visai neseniai :flowers: Va, maždaug tokia Merga-Gyvatė esu :P

Non rex est lex, sed lex est rex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Panašumu radau Kukuška su tavim :lol:

O vyras?

Karta susipažinau su panele viena, kažkaip išėjo kalba apie zodiako ženklus...sakau aš mergele, o jį -Negali buti :look: :lol: :lol: Jos vaikinas taip pat mergele, bet sako jis toks ramus, santurus :lol: Isivaizduoju ka apie mane pagalvojo, jei suligino su savo vaikinu :katyte:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Panašumu radau Kukuška su tavim :lol:

O vyras?

Karta susipažinau su panele viena, kažkaip išėjo kalba apie zodiako ženklus...sakau aš mergele, o jį -Negali buti :sd::hm: :lol: Jos vaikinas taip pat mergele, bet sako jis toks ramus, santurus :lol: Isivaizduoju ka apie mane pagalvojo, jei suligino su savo vaikinu :hm:

Vat vyras ramus, nesinervuojantis... Jis kelis kart pagalvos ir tik tada padarys, o aš užsidegu idėja ir ji tuojau pat turi būti įgyvendinta. Man patinka, kai daiktai visada savo vietose, jam nėra skirtumo. Iš vis aš sakau: "rutina - mano geriausia draugė". Man patinka, kai iš anksto žinau kur, kas, kada bus, kur kas padėda ir t.t. Jam jokio skirtumo. Skirtingi beveik visur. Sutampa tik vienas pomėgis - šunys :D Ir tai, tas pomėgis tik mano dėka. Kai pirkau pirmąjį šunį, jis net neįsivaizdavo kaip jie atrodo, galvojo kad bokseris bus :D Bet kažkaip tie skirtumai mums netrukdo. Su metais tik geriau viskas :)

Non rex est lex, sed lex est rex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man patinka, kai iš anksto žinau kur, kas, kada bus, kur kas padėda ir t.t.

Ir man taip pat... viskas turi buti suplanuota ir pan., Pas mane "šiaip sau" nebuna :sird2:

Kartais pamastau ir galvoju gal reiktu kiek keistis... Bet kur čia keisis... :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.