Pereiti prie turinio
uogyte

MARY KAY

Rekomenduojami pranešimai

ka manote apie sia kompanija?

Gana nepigi, bet gal gera kosmetika, ar bandete ka nors? :icon_king:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Lygiai toks pat ? kaip ir oroflame arba avon. Tik lietuvoj ka?kokiu b?du sugeb?jo ?i? ?... kosmetika i?kelt, nors visur ji laikoma prastesn? u? avon.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Lygiai toks pat ? kaip ir oroflame arba avon. Tik lietuvoj ka?kokiu b?du sugeb?jo ?i? ?... kosmetika i?kelt, nors visur ji laikoma prastesn? u? avon.

Nu nieko sau :lol: O as girdejau tikrai gerus atsilepimus :doh:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nu nieko sau :lol: O as girdejau tikrai gerus atsilepimus :doh:

Nu a? teisybe pasakius net neband?ius nieko, bet kiek tko gird?t tai tik kad ?... geras :lol:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mielosios, as naudoju Mary Kay kosmetika ir tikrai esu ja patenkinta.Taip, kad tos, kurios nebande, nemanau, kad gali ja ivertinti. O lyginti su oriflame ar su avon, tai tuo labiau - nieko panasaus i sia kosmetika. Pabandykit - suzinosit. Ypac man patinka sios firmos seseliai akims, bei "barchatines lupytes" (tai pilingas ir balzamas lupoms - lupos visada buna lygios, neserpetoja).

Taip pat naudoju visą seriją veido priežiūros priemones (pagal savo veido odos tipą).Nežinau ar sutapimas, bet po poros mėnesių klausė kokius vitaminus geriu, kad tokia graži veido oda. Tai, ar kosmetika padėjo, ar iš prigimties graži? :mirksiukas: (aisku, juokauju)...

MK Kompanijos dekoratyvine kosmetika yra pripazinta garsiausiu pasaulio profesionalu. Visos kitos priemones gaminamos pagal auksciausias technologijas, taikant naujausius metodus ir griezciausius reikalavimus.Dauguma preimonių yra patentuotos. Jei kam kyla abejoniu del kainos ir savikainos santykio, pagalvokite, kokia Kristianos salonuose siulomu produktu savikaina, jei reikia islaikyti ir personala, ir patalpas, ir taikyti brangiausia reklama?O be to- kurioje parduotuveje jums leistu nemokamai viska ismeginti ir tuomet priimti sprendima?

Raskite gera konsultante, tuomet nusivilti neteks tikrai! Sekmes!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ka manote apie sia kompanija?

Gana nepigi, bet gal gera kosmetika, ar bandete ka nors? :flowers:

bandziau tusa,veido valikli,krema ir tonika,uz tusa mokejau 40lt,bet man jis labai nepatiko,ant blakstienu likdavo tuso gabaliukai,trupedavo tusas,o veido prieziuros priemones smarkiai netiko,veida isbere

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nebandziau, bet pazistamoks gyre...... :flowers:

beja, gal yra kur pasiziureti kataloga?

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nors tema jau senai pradeta ir laiko praejo nemazai, bet girdejau tik gerus atsilepymus :flowers:

Noreciau ir pati ka nors isbandyti :super:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nors tema jau senai pradeta ir laiko praejo nemazai, bet girdejau tik gerus atsilepymus :flowers:

Noreciau ir pati ka nors isbandyti :(

Laba :rolleyes:

as esu Vyresnioji Mary Kay konsultante. jei norite profesionalaus aptarnavimo - kreipkites del grozio vakarelio :unsure: Rengiu grozio vakarelius Kaune ir aplink ji (Jonava, Kedainiai ir kt).

Jei domina platesnė informacija - rašykite, klauskite, mielai atsakysiu.

Iki tol, kol atradau Mary Kay kosmetiką - turėjau labai sausą odą :coffee: tada dar nežinojau, kad sausai odai riebus kremas tik kenkia... Kartą draugė suorganizavo grožio vakarėlį, kuriame konsultantė mums kiekvienai parinko kosmetiką pagal odos tipus ir problemas. keista, net pati nesitikejau, bet jau po 1 valandos aš pamačiau rezultatą :flowers: ilgą laiką tepiau drėkinančius kremus, tačiau mano oda vis tiek pleiskanojo, o tada aš rezultatą jaučiau iškart... Mane pavergė ši kosmetika, o kai sužinojau kompanijos filosofiją - tapau konsultante. Mary Kay galimybėms visiškai neprilygsta tokios kompanijos kaip Oriflame, Avon. Mary kay kompanijoje mes esame vertinamos.

Jei mano pasakojime jūs bent šiek tiek pamatėte save - pabandykite ir jūs.

Tokios galimybės suteikiamos kiekvienai, kuri tampa Mary Kay kompanijos grožio konsultante : Galimybė pačiai būti sau viršininke, lankstus darbo grafikas, neribotas uždarbis, Profesionalus apmokymas (bei nemokami veido priežiūros ir makiažo mokymai), Kompanijos apdovanojimai, pripažinimas.

Jei Jums atrodo, kad tai nerealu, tačiau visada to norėjote, kad Jūsų veikla būtų būtent tokia, aš su malonumu Jums papasakosiu, kaip tai įgyvendinti :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
bandziau tusa,veido valikli,krema ir tonika,uz tusa mokejau 40lt,bet man jis labai nepatiko,ant blakstienu likdavo tuso gabaliukai,trupedavo tusas,o veido prieziuros priemones smarkiai netiko,veida isbere

Sveiki,

Tinkamai parinktos Mary Kay kosmetikos priemonės negali pakenkti odai. Gaila, kad Jūsų konsultantė netinkamai parinko jums sistemą. Suprantu jus, kad bandyti dar kartą nesinori, tačiau jei išdrįstumėte dar kartą išbandyti mūsų priemones - kreipkitės, aš individualiau jums parinksiu sistemą.

Vyresnioji Mary Kay grožio konsultantė Asta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as esu Vyresnioji Mary Kay konsultante. jei norite profesionalaus aptarnavimo - kreipkites del grozio vakarelio :flowers: Rengiu grozio vakarelius Kaune ir aplink ji (Jonava, Kedainiai ir kt).

Jei domina platesnė informacija - rašykite, klauskite, mielai atsakysiu.

Iki tol, kol atradau Mary Kay kosmetiką - turėjau labai sausą odą :unsure: tada dar nežinojau, kad sausai odai riebus kremas tik kenkia... Kartą draugė suorganizavo grožio vakarėlį, kuriame konsultantė mums kiekvienai parinko kosmetiką pagal odos tipus ir problemas. keista, net pati nesitikejau, bet jau po 1 valandos aš pamačiau rezultatą :flowers: ilgą laiką tepiau drėkinančius kremus, tačiau mano oda vis tiek pleiskanojo, o tada aš rezultatą jaučiau iškart... Mane pavergė ši kosmetika, o kai sužinojau kompanijos filosofiją - tapau konsultante. Mary Kay galimybėms visiškai neprilygsta tokios kompanijos kaip Oriflame, Avon. Mary kay kompanijoje mes esame vertinamos.

Jei mano pasakojime jūs bent šiek tiek pamatėte save - pabandykite ir jūs.

Tokios galimybės suteikiamos kiekvienai, kuri tampa Mary Kay kompanijos grožio konsultante : Galimybė pačiai būti sau viršininke, lankstus darbo grafikas, neribotas uždarbis, Profesionalus apmokymas (bei nemokami veido priežiūros ir makiažo mokymai), Kompanijos apdovanojimai, pripažinimas.

Jei Jums atrodo, kad tai nerealu, tačiau visada to norėjote, kad Jūsų veikla būtų būtent tokia, aš su malonumu Jums papasakosiu, kaip tai įgyvendinti :coffee:

is tikruju labai idomiai papasakojai. o ar galima kataloga pasiziureti?

ir siaip ar gali placiau papasakoti apie tapima sios kosmetikos konsultante ir apie pacia kosmetika? gali rasyti man i AZ :doh:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as esu Vyresnioji Mary Kay konsultante. jei norite profesionalaus aptarnavimo - kreipkites del grozio vakarelio :flowers: Rengiu grozio vakarelius Kaune ir aplink ji (Jonava, Kedainiai ir kt).

ai, pripažinimas.

Labai malonu :unsure:

O pati Orchideja - Asta Avon neplatinot seniau? Gal mes pazystamos? :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.