Pereiti prie turinio
uogyte

MARY KAY

Rekomenduojami pranešimai

Labai malonu :)

O pati Orchideja - Asta Avon neplatinot seniau? Gal mes pazystamos? :flowers:

:flowers: Avon platinau paauglystėje :rolleyes: tačiau daug pinigėlių neužsidirbdavau, tad prieš kelerius metus mečiau... :doh: nepatiko man katalogą paduoti ir po to grįžti paimti... :unsure:

Tai ar pažįstamos? pas ką grupėje buvote ir koks jūsų vardas? :coffee: :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
ka manote apie sia kompanija?

Gana nepigi, bet gal gera kosmetika, ar bandete ka nors? :doh:

gal norėtumėte išbandyti? <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:( Avon platinau paauglystėje <_ ta daug pinig neu tad prie kelerius metus me src="%7B___base_url___%7D/uploads/pana2.gif" alt=":pana2:"> nepatiko man katalogą paduoti ir po to grįžti paimti... :(

Tai ar pažįstamos? pas ką grupėje buvote ir koks jūsų vardas? :flowers::doh:

Net nezinau, pazystu kirpeja Asta kuri AVON platino :doh:

(Is Jonavos)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Net nezinau, pazystu kirpeja Asta kuri AVON platino <_<

(Is Jonavos)

Tada ne ta pati :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu buvus pristatyme, tai odele po proceduru atrode gana graziai. Na ir kauke teko isigayti drekinancia. Ypatingo efekto nepastebejau, kaip ir iprasta drekintanti kauke, tik manau, galima ir pigiau isigyt. Šiaip man nelabai patinka tie asmeniskumai tokiose kosmetikos platinimo kompanijose, nepatinka kai lenda i zmogaus gyvenima ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Esu buvus pristatyme, tai odele po proceduru atrode gana graziai. Na ir kauke teko isigayti drekinancia. Ypatingo efekto nepastebejau, kaip ir iprasta drekintanti kauke, tik manau, galima ir pigiau isigyt. Šiaip man nelabai patinka tie asmeniskumai tokiose kosmetikos platinimo kompanijose, nepatinka kai lenda i zmogaus gyvenima ir t.t.

Gražiai odelė galėtų atrodyti ir kiekvieną dieną :flowers: na o dėl kaukės - tokio efekto, kokį patyrėte pristatyme - vien kaukės naudojimas nesuteiks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveikos mergaites,

esu MK nepriklausoma grozio konsultante, galiu atsakyti i visus jums rupimus klausimus.

vien kauke neduos efekto, si kosmetika naudojama sistemom. su kitu kompaniju kosmetika ji pykstasi galit gauti baisinga alegija, aba kita kosmetika tiesiog uzgesins teigiama kaukes poveiki. todel ir rezultatu ant veido nematote

taip kosmetika nepigi, bet paskaiciuokim- jos uztenka minimum pusmeciui, pigios parduotuvines duok dieve men, o jei dar kas netiko viskas keliauja siuksledezen arba renka dulkes lentynose vonioi. MK koncepcija kitokia- jei netinka, alergizuoja viskas yra keiciama arba neradus to kas tinka grazinami pinigai :flowers: jeigu reikia pagalbos kreipkytes- padesiu kuo galesiu. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

MARY KAY PRODUKTŲ IŠPARDAVIMAS (Klaipėda)!

Siūlau įsigyti Mary Kay produktus su nuolaida (20%-25%)!

Susidomėjusios rašykite:

formarykay@gmail.com

Pagarbiai,

Mary Kay

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

merginos niekada nebuna taip kad kiekvienam zmogui tinka visos kosmetikos, kiekvieno zmogaus oda kitokia, vienu jautri kitu sausa, as pavyzdziui platinu amway kosmetika ir avon kosmetika, bet negaliu pasakyti ir nesakysiu kad cia yra idealios kosmetikos ir pacios geriausios, jei prisitaikysi kazkoki gamini sau tada jis tau ir bus idealus o jei neprisitaikysi tai visa kosmetika nereiskia kad yra s....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mergaitės, šį ketvirtadienį , lapkričio 5 d. 18val., pas mane namuose bus Mary Kay Grožio vakarėlis, pasakos apie kosmetiką ir pasiišdykausim kosmetika. Produktą pristatys mano pažystama, o aš fotkinsiu....lauksiu Kauniečių, ,,,vis šioks toks relaksius šiais nesmagiais laikais.... :victory: Jei dalyvausite, rašykite į AŽ...... :flowers::flowers::flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip norėčiau, bet kaip visada: viskas kas geriausia, būna kai aš dirbu. Kad būtų kokia valandėle vėliau, būtinai atlėkčiau.

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.