Pereiti prie turinio
Snapė

AMWAY

Rekomenduojami pranešimai

IS Anmay esu isbandziusi tik dantu pasta Glister, jau kokias pora savaiciu ja naudoju, tai tikrai esu patenkinta, man net dantys ne taip greit apsinesa, kaip su kitomis pastomis, jeigu ryte issivalai dantis tai jau i vakara jauciasi kad dantukai dar svarus, tikrai pirksiu dar karta. :wub1:

Dovanėlėcompliment.gif

cec9e6c82f5c.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Turiu orkaičių valiklį,dar LOC,skalbinių baliklį (atšviežintoją),tai nelabai kas ten ypatingo,arba nemoku naudot :flowers:

Dovanėlėgrom.gifzvaigzde.gifpagalba.gif

Nepatinku-tai tavo problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

greičiausiai trumpesnis sąrašiukas gautųsi jei vardinčiau ko neturiu :geda:

man patinka ši firma ir jos gaminiai, naudoju viską pagal paskirtį ir dar niekuo nenusivyliau, gal labiausiai patiko vonios šveičiamoji priemonė gerai išvalo kalkių nuosėdas ir išbalina tą likusį geltonį :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nor ir labai ziauri chemija, bet patiko orkaiciu valiklis, kuris tikrai man isvale orkaite kaip per reklama :D turiu tuoletui valikli, labai skaniai kvepia, o su valymu tai nelabai ka galiu pasakyti, kazkaip nepastebejau, kad stebuklas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turėjau ir LOC, ir dėmių valiklį, ir miltelius, bet nieko ten ypatingo nemačiau. Valė taip pat kaip ir kiti, įprasti dalykai. Purškiamas dėmių valiklis iš viso pinigai išmesti į alą, nes nieko nuo jo nesivalydavo, nors pagal visas instrukcijas naudojau.

Taigi manau, kad už tokią kainą galima n kitos firmos produktų nusipirkt. Va parveža maniškis iš Vokietijos parduotuvių įvairių priemonių už 1 eurą ar pigesnių- rezultatas toks pats, o kartais ir geresnis...

Dovanėlėflow9.gif

zinule.gif

--------------------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesa, dabar perskaičiau visą temą: giria tos, kurios platina. Kaip ir visada. O aš kiek turėjau pažįstamų, kurios bent vieną prekę nusipirkusios buvo, nė viena nebeperka. Puskei nuo orkaičių valiklio alergija, naudoja kitą, viskas tvarkoj, tik panaudodavo šitą- beria. Atidavė draugei. Mano brolienė nusipirko valiklį tualetui, voniai. Spjaudės, kad š, nieko nevalo. Dar aš kalta likau, nes pati pirkau, ir ją į pristatymą nusitempiau... :blush: Pas pažįstamą LOC pamačiau, užklausiau, kaip valo. Sakė taip pat kaip Fairy, o ir dėmės lieka, jei gerai neperplauna :flowers: Vienu žodžiu...

Dovanėlėflow9.gif

zinule.gif

--------------------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kiekvieno cia asmeniska nuomone.. bet tikrai jei naudoji pagal instrukcijas efektyviai veikia, net pati daug kam isvaliau ir vonia sena ir orkaite pridegusia.., ko nesugebejo patys.. jeigu butu tokia bloga produkcija gal nebutu siemet sventusi 50 metu... bent musu kolektyve nera nei vieno zmogaus, kuris nebutu bandes sios produkcijos prekiu ir nenorejes uzsisakyti dar karta..o dirba apie 30 zmoniu... ir tikrai perka ne tik is manes... nes amway tikslas - ne "isiulyti " pirkti prekes, o kurti sava komanda..ir tikrai nepasakyciau kad labai brangu, jeigu preke gali naudoti puse metu.. atsiprasau, as tik issakiua savo nuomone..

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viena moteriske naudojo dantu pasta , ji labai dziaugesi, vale labai gerai, buvo patenkinta, bet dziaugesi iki tol kol neisigijo antros tokios tubeles, tai vat skirtumas akivaizdus , visiskai ne ta pasta, tarp dantu net velesi, o ne plove. :doh: gal kada nors ir turejo tas amway savo gera produkta iki tol kol nepradejo jos stampuoti lenkai. Turiu ir pazysta , kuriai ten kazkas rekomendavo ir itikino , kad super dalykas Amway, vos ne gerti gali :geda: na ji patikejo, kadangi moteriske pinigu kaip ir turi, tai ir patikejus nusipirko ten ir Loku ar kaip jie ten vadinasi na ir kitu priemoniu, na ir ka jus mano skundesi atejusi , rode savo rankas , kokia elergija isivare , :doh:tai tai vat gal kas ir dziaugiasi tuom Amway, platintojai jie turi irodyti , kad tai gera preke juk tai biznis. :grin: cia mano nuomone :mda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
gal kada nors ir turejo tas amway savo gera produkta iki tol kol nepradejo jos stampuoti lenkai. Turiu ir pazysta , kuriai ten kazkas rekomendavo ir itikino , kad super dalykas Amway, vos ne gerti gali :grin: na ji patikejo, kadangi moteriske pinigu kaip ir turi, tai ir patikejus nusipirko ten ir Loku ar kaip jie ten vadinasi na ir kitu priemoniu, na ir ka jus mano skundesi atejusi , rode savo rankas , kokia elergija isivare , :doh: tai tai vat gal kas ir dziaugiasi tuom Amway, platintojai jie turi irodyti , kad tai gera preke juk tai biznis. :doh: cia mano nuomone :mda:

Taip pat girdėjau tokia pat nuomone jau ne viena karta.

Mano rankom L.O.C taip pat netinka.

Dabar naudoju dantu pastą (ne lenku, o Voketijos).

Neperseniausiai pirkau muilą, indu šveistukus už kainą mažesne negu pirkdavau sau pati platindama :mda: Prekės yra atvežamos ir užsakomos Airijoje :geda:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Taip pat girdėjau tokia pat nuomone jau ne viena karta.

Mano rankom L.O.C taip pat netinka.

Dabar naudoju dantu pastą (ne lenku, o Voketijos).

Neperseniausiai pirkau muilą, indu šveistukus už kainą mažesne negu pirkdavau sau pati platindama :doh: Prekės yra atvežamos ir užsakomos Airijoje :geda:

jei ne is lenku tada kokybe gera , :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kadangi Lietuva neturi atstovybes, tai prekes kad butu arciau imame is Lenkijos..o lenkai ju nepasuoja ir tikrai nieko neperdaro, neperpila... juk viskas buna uzstampuota, tiekiama is JAV, tik ant buteliuku instrukcija lenkiska, bet aiskiai parasyta, kad pagaminta USA....niekada nesistengiu irodyti zmogui, kad tai gera preke, padarau pristatyma, pademonstruoju..o sprendzia pats perkantysis, pats jas ivertina....kaip jau sakiau amway tikslas - ne prekiu pardavimas..o savos komandos kurimas..

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kadangi Lietuva neturi atstovybes, tai prekes kad butu arciau imame is Lenkijos..o lenkai ju nepasuoja ir tikrai nieko neperdaro, neperpila... juk viskas buna uzstampuota, tiekiama is jJAV, tik ant buteliuku instrukcija lenkiska, bet aiskiai parayta, kad pagaminta USA....

Aqville, nebūk naivi :mirksiukas: ar stovėjot ir matėt visą procesa kad nieko jie nedaro? Iš vieno buteliuko gal perdaro į tris. O užtampuot juokų darbas :flowers: Mano draugai kada turėjo spaustuvę kaune dar, tai patys nelegaliai spausdino užsakymą calgono su vokiškais paaiškinimais ir t.t. tipo iš vokietijos, o pildavo patikėk kokį š :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.