Pereiti prie turinio
Snapė

AMWAY

Rekomenduojami pranešimai

Tai dar net gi yra įstojimo mokestis? :blink:

Nu tai aišku kodėl visi platintojai akis užmerkę beria mintinai išmoktą tokią pačią dainelę, juk norisi pinigus atsiimti :lol:

uz sutarties pasirasyma kito zmogaus negauname jokiu pinigu...

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aqville, jus negaunate, gauna tas kam reikia gauti , o istojimo mokesti ar ne 179lt , jei klystu pataisykite mane prasom :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o kaip jus čia diskutuojat :blink:

aš naudoju kai ka, pvz lok visai nieko produktas o va orkaitėms valyti arba toks ššš arba nemoku naudotis :kadaryt:

ir dar nu brangi produkcija , galvojau pati imtis savo vardu vis pigiau bet kai sužinojau kiek istojimas ankis ant kaktos išoko :bredis:

kodel netiko orkaitems valyt, i butent kas netiko, ar neisvale :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aqville, jus negaunate, gauna tas kam reikia gauti , o istojimo mokesti ar ne 179lt , jei klystu pataisykite mane prasom :blink:

taip, istojimo mokestis toks.... bet jeigu surenki nesvarbu per menesi ar per du 200 tasku, nekainuoja visiskai... kas daro didele apyvarta taip, tikiu gauna didele ir premija..yra zmoniu kurie per puse metu sugebejo uzdirbti daugiau nei as savame darbe....ir visai negaila, juk tai verslas..tinklinis marketingas..tik sekmes jiems ir pirmyn..

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kodel netiko orkaitems valyt, i butent kas netiko, ar neisvale :blink:

o galima paklausti kaip naudojote orkaiciu valikli?

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o galima paklausti kaip naudojote orkaiciu valikli?

man jis tiko ir naudojau pagal instrukcija, tik klausiau Viltes kas jai netiko :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
taip, istojimo mokestis toks.... bet jeigu surenki nesvarbu per menesi ar per du 200 tasku, nekainuoja visiskai... kas daro didele apyvarta taip, tikiu gauna didele ir premija..yra zmoniu kurie per puse metu sugebejo uzdirbti daugiau nei as savame darbe....ir visai negaila, juk tai verslas..tinklinis marketingas..tik sekmes jiems ir pirmyn..

o kaip rinkti tuos taskus jei neesi dar konsultantas? Ir ka reiskia 100 tasku, tai lygu kokiai sumai lt ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš su orkaičiu valykliu valau ir puodus, arbatinį (kai apsineša) Puodai kai nauji atrodo :blink:

Tik va kvapas jo.... alergizuoja. :lol:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o kaip rinkti tuos taskus jei neesi dar konsultantas? Ir ka reiskia 100 tasku, tai lygu kokiai sumai lt ?

suma sumai nelygu, nes kiekviena preke duoda skirtinga suma tasku,,reikia tureti kataloga ir r kainyna, bent as visada zmogui ji duodu ar parduodu, kad matytu skirtuma kiek kainuoja perkant savikaina ir matytu taskus...

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

suma sumai nelygu, nes kiekviena preke duoda skirtinga suma tasku,,reikia tureti kataloga ir r kainyna, bent as visada zmogui ji duodu ar parduodu, kad matytu skirtuma kiek kainuoja perkant savikaina ir matytu taskus...kada matai prie kiekvienos prekes parasytus taskus..skaiciuoji,galima viena menesi uzsakyti per amway konsultanta prekiu uz 100 tasku, kita vel uz 100 tasku ir sutartele nekainuotu.. .. .. .. galima surinkti ir 100 tasku ir pasirasyti sutarti, tik tada reiktu dali sumos primoketi

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Indrute, tikrai patikeki..as gaunu premijos apie 20zl.. nemanau kad daug.... nes dirbu galima sakyti del saves.. kitu.. galiu tau juos pervesti :kadaryt:. juk cia ne mano pagrindinis darbas..tik saves isbandymas kitoje srityje ...vilite, net idomu kiek tau sake kainuoja sutarties pasirasymas..jei surenki 200 tasku..sutartis nekainuoja visiskai ....na panasiu principu veikia ir oriflame, avon, mery key..ir t.t.. bet kodel apie ju produkcija nera tiek daug diskusiju :bredis:.......

man sakė kad reikia išsipirkti licenzija ir stojimo mokestis apie 160 lt čia buvo prieš metus

nea aš oriflame platinu tikrai nebuvo jokio stojimo mokesčio nei lito nesumokėjau ir dar gavau medžiagos katalogu

kodel netiko orkaitems valyt, i butent kas netiko, ar neisvale :blink:

nu neišvalė, tai ir sakau arba nemoku naudotis arba š :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nu neišvalė, tai ir sakau arba nemoku naudotis arba š :blink:

taip saziningai pasakyki taip naudojai?

Naudojimas: Prieš naudojimą būtina labai gerai suplakti. Bet prieš tai reikia įsitikinti, ar gerai užsuktas dangtelis.

1.Nespausti indo dangtelio atidarymo metu.

2.Užsimauti gumines pirštines. 3.Išimti skardas, groteles ir visa kitą iš orkaitės.

4.Pasiruošti indą ir įpilti tiek valiklio, kiek planuojate naudoti.

5.Želė tepame šepetėliu – pirma orkaitės galines sieneles, po to šonus, dugną ir tada viršutinę sienelę.

6.Negalima želė purkšti,7.Palikti 30 min. (Labai nešvarius paviršius gali reikėti valyti pakartotinai).

8.Nuvalyti suminkštėjusius nešvarumus kempine ar skudurėliu, išmirkytu karštame vandenyje.

9.Pašluostyti nuvalytus paviršius vandens – acto tirpale sumirkyta kempine ar skudurėliu iš viršaus žemyn.

Dėmesio: naudoti tik emaliuotiems orkaičių paviršiams, emaliuotiems dujinių ir elektrinių viryklių paviršiams, skardoms ir grotelėms orkaitės viduje ir emaliuotiems puodams valyti.

Nenaudoti: nevalyti aliuminio, chromuotų ar dažytų paviršių. Nenaudoti savaime išsivalančioms orkaitėms valyti, griliams (visi jo elementai).

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.