Pereiti prie turinio
Snapė

AMWAY

Rekomenduojami pranešimai

Aš už sutartį taip pat daugiau mokėjau,kaip ir Aqville :geda:

Jei butu 30 lt, gal ir aš pratesčiau... pirkimui dėl saves.

Gal pasakysit kiek dantu šepeteliai kainuoja... tiek laiko naudojau...nupirkau parduotuvei ir negaliu valyt su jo :mirksiukas:

sepeteliai -42 litai, taip.. mes priklausome Amerikos atstovybei, tik sandelys jos yra Lenkijoje..

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip idomiai :wub1: As taip pat pagrindinei amway atstovauju, bet temokejau 30 lt uz sutarti :flowers:

O dantu sepetukai kainuoja 34 lt :geda:

inga2.gif

ok31.gif

Laiko akimirka yra kaip trupinėlis aukso: brangink ją, saugok, nes ji prabėgs ir nebegrįš…

Loi Čingjuenas (Loy Ching-Yuen)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Och tas amway :geda: Kazkaip visur skirtingai viskas :flowers:

inga2.gif

ok31.gif

Laiko akimirka yra kaip trupinėlis aukso: brangink ją, saugok, nes ji prabėgs ir nebegrįš…

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kaip idomiai :wub1: As taip pat pagrindinei amway atstovauju, bet temokejau 30 lt uz sutarti :flowers:

O dantu sepetukai kainuoja 34 lt :geda:

na tu tiek mokejai uz papkute sutarties, o taskus manau uz tave surinko tas zmogus, kuris norejo, kad pasirasytum sutarti..o sepeteliu tai nzn ...nes kainyne ne tokia kaina

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kaip idomiai :lupos: As taip pat pagrindinei amway atstovauju, bet temokejau 30 lt uz sutarti :wub1:

O dantu sepetukai kainuoja 34 lt :wub1:

Nu ir kainu skirtumas :geda:

Gaila kad tolokai gyveni,o siusti neapsimoka :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na 30 lt tai tik sutarties kaina, o jus cia gal iskart sutarti su parduotuve pirkote? As tai labai lengvai surinkau per kelias savaites 200 tasku ir atsidariau savo parduotuvele :geda:

O del dantu sepetuku, tai pas mane tokia kainyte... Gal jus dar sau uzsidedate kazkiek, todel ir gaunasi didesne suma :wub1: As pardavineju uz savikaina :flowers:

Kicule as daznai vazineju i seminarus amway po lietuva, tad jei del prekiu gavimo nesijaudink :wub1:

inga2.gif

ok31.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na 30 lt tai tik sutarties kaina, o jus cia gal iskart sutarti su parduotuve pirkote? As tai labai lengvai surinkau per kelias savaites 200 tasku ir atsidariau savo parduotuvele :geda:

O del dantu sepetuku, tai pas mane tokia kainyte... Gal jus dar sau uzsidedate kazkiek, todel ir gaunasi didesne suma :wub1: As pardavineju uz savikaina :flowers:

Kicule as daznai vazineju i seminarus amway po lietuva, tad jei del prekiu gavimo nesijaudink :wub1:

na va matai ir pati susirinkai 200tasku.....taip pas mus perka sutarti su parduotuve...kicule, jei buni Alytuje galiu uzsakyti sepeteliu savikaina...pasiimtum.....

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū mergaitės, susisieksiu su kuria nors.

Ltkojote, jei važiuosi kada iki Kauno, Jonavos parašyk man :)

Paimčiau 2 (skirtingu spalvu) ir du vaikiškus :flowers:

Arba jei žinosiu kad važiuosiu į Dzukija, pranešiu Aqville tau :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ačiū mergaitės, susisieksiu su kuria nors.

Ltkojote, jei važiuosi kada iki Kauno, Jonavos parašyk man :hihihi:

Paimčiau 2 (skirtingu spalvu) ir du vaikiškus :flowers:

Arba jei žinosiu kad važiuosiu į Dzukija, pranešiu Aqville tau :flowers:

jeigu dar ko reiks kol vaziuosi i Dzukija, gali kreiptis.... Tau, Kicule visada bus savikaina :flowers:

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nepykit merginos bet man visas šitas reikalas kažkoks didelis Š.. Ta pati kompanija. įstojimo mokestis skirtingas. Platinamos "skirtingos" linijos. Kainos vapšė kaip vanduo nuo kisieliaus skiriasi. Nesąmonė.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na del tu skirtumu ir man labai jau idomiai atrodo :flowers: Bet ka padarysi, kiekvienas savaip daro versla :flowers:

inga2.gif

ok31.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na del tu skirtumu ir man labai jau idomiai atrodo :kadaryt: Bet ka padarysi, kiekvienas savaip daro versla :)

na man irgi idomu del tu kainu... amway.pl tinklalapyje, is kurio uzsakome prekes dantu sepeteliu kaina savikaina - 36,98 zl, o pardavimo - 48zl, tai padauginkite is einamo zloto kurso..siuo metu 0,86 ..ir kiek gauname, dar 0,04% kurjeriui mokame bent mes.... ( tiek nuskaiciuoja man darant uzsakyma )

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.