Pereiti prie turinio
Snapė

AMWAY

Rekomenduojami pranešimai

Na as vadovaujuosi kaininiku, nes ten kainos surasytos tokios pat kaip amway puslapyje, pritaikius kursa ir 4% kurjeriams man ir gavosi uz dantu sepetukus ta kainyte :hhh:

inga2.gif

ok31.gif

Laiko akimirka yra kaip trupinėlis aukso: brangink ją, saugok, nes ji prabėgs ir nebegrįš…

Loi Čingjuenas (Loy Ching-Yuen)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Na as vadovaujuosi kaininiku, nes ten kainos surasytos tokios pat kaip amway puslapyje, pritaikius kursa ir 4% kurjeriams man ir gavosi uz dantu sepetukus ta kainyte :hhh:

o tu pasitikrinki dabar kainas kainininke ir amway.pl puslapyje.. taskai sumazejo kai kuriu prekiu, o kaina padidejo

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nu nepykit merginos bet man visas šitas reikalas kažkoks didelis Š.. Ta pati kompanija. įstojimo mokestis skirtingas. Platinamos "skirtingos" linijos. Kainos vapšė kaip vanduo nuo kisieliaus skiriasi. Nesąmonė.

man irgi taip atrodo, o čia straipsniukas http://ekoblogas.wordpress.com/2007/04/24/...ir-thebodyshop/

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man labai patiko vieno protingo zmogaus auskiniai zodziai, tiksliai ju neatsakysiu, bet mintis tokia: jeigu norite apsunkinti smegenis niekais, atsidarykite interneta... Na kazkaip panasiai sake <_ bet patikekit taip ir yra src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_kadaryt.gif" alt=":kadaryt:">

Neatmenu kazka nusipirkau is produktu parduotuveje ( berods valymo priemone) , tai paskui idomumo delei pavarciau internete puslapius apie ta produkta :D patikekit geriau buciau ne neziurejus :P vieni giria, kiti smerkia ir t.t. Tad maziau gilinuosi i tokias avantiuras ir laimingiau gyvenu :flowers: Nes ka bepaimsime, kad ir is maisto, tas yra su chemijom, vaistai chemiski taip pat... O apie ta puslapi kur idejai SOPHIA as jau senai zinojau...

Ir tiesa kai gavau amway indu plovikli iskart sulyginau su fairy sudetimi (nes sako kad tokia pat), ir nieko nebuvo sutampancio. Nezinau, kas ta puslapi sukure, bet matosi, kad zmogus kuris neturi ka veikti :flowers:

Nepykit uz toki ilga pasisakyma, bet mes cia susirinkome aptarineti amway imone, jos prekytes... Bet ne smerkti tuos kurie tuo uzsiima :D

inga2.gif

ok31.gif

Laiko akimirka yra kaip trupinėlis aukso: brangink ją, saugok, nes ji prabėgs ir nebegrįš…

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu smerkti ar kitaip kaip įžeidinėti tikrai nesiruošiu, gerbiu kiekvieno pasirinkimą, o kad sudėtis analogiška amway ir fairy taip pat esu girdėjusi, tik niekad to nelyginau

man tik labai keista tie skirtingi įstojimo mokesčiai, kainos ir visa kita, o kad ši produkcija geresnė nei kitos irgi nelabai tikiu, visi gamintojai ir platintojai apie savo produktus kalbą tą patį, kažkada buvau pasirašius sutartį su FOREVER LIVING kalbėjo lygiai tą patį :geda:

bet prašau nepriimti tai už asmeniškumą, smerkimą ar dar kokį įžeidimą, tai tik mano nuomonė ir ji neskirta niekam asmeniškai :)

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

SOPHIA viskas gerai :wub1:

O del to istojimo mokescio, tai as mokejau 30lt, bet pati susirinkau 200 tasku, kuriu reikia norint prisiregistruoti, o AQVILLE mokejo didesne suma ir turejo surinkti mazesni kieki tasku... Yra 3 budai istojimo, as pasirinkau sunkesni, bet maziau kainuojanti... Nors man labai lengva buvo surinkti tuos 200 tasku :rolleyes:

O kas cia per imone FOREVER LINIVG? Pirma karta tokia girdziu... :)

inga2.gif

ok31.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sophia, užsuk štai čia :rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
SOPHIA viskas gerai :wub1:

O del to istojimo mokescio, tai as mokejau 30lt, bet pati susirinkau 200 tasku, kuriu reikia norint prisiregistruoti, o AQVILLE mokejo didesne suma ir turejo surinkti mazesni kieki tasku... Yra 3 budai istojimo, as pasirinkau sunkesni, bet maziau kainuojanti... Nors man labai lengva buvo surinkti tuos 200 tasku :rolleyes:

O kas cia per imone FOREVER LINIVG? Pirma karta tokia girdziu... :)

SOPHIA..tikrai viskas gerai.. kiekvienas juk gali išsakyti savo nuomonę..... taip įstojimo yra įvairių būdų..kiekvienas renkasi koks jam prieinamesnis.. vakar vienas žmogutis pasirašė sutartį, sumokėjo 30 litų ir per pusę mėnesio labai lengvai surinko 200 taškų..tad sutartis kainavo irgi tik 30litų.. LTkojote, aš prieš metus, kai rašiausi sutartį tai irgi mokėjau tik 30litų, o taškus rinkausi pati... o kiti nenori rinktis taškų, tai pasirenka kitą kelią - mokėti už sutartėlę daugiau..

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
SOPHIA..tikrai viskas gerai.. kiekvienas juk gali išsakyti savo nuomonę.....kiekvienas gali juk pasirinkti kokį nori jam prieinamesnį tinklinį marketingą.... taip įstojimo yra įvairių būdų..kiekvienas renkasi koks jam prieinamesnis.. vakar vienas žmogutis pasirašė sutartį, sumokėjo 30 litų ir per pusę mėnesio labai lengvai surinko 200 taškų..tad sutartis kainavo irgi tik 30litų.. LTkojote, aš prieš metus, kai rašiausi sutartį tai irgi mokėjau tik 30litų, o taškus rinkausi pati... o kiti nenori rinktis taškų, tai pasirenka kitą kelią - mokėti už sutartėlę daugiau..

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai be abejo, kiekvienas renkasi kas jam atrodo naudingiau :wub1: Beje turiu klausimeli, ar esate kas nors naudoje Funkhouser tusa? Kazkodel mano drauge sako kad jis byra jai nuo blakstienu... Bet kai as pabandziau - tai man super viskas, nei byra nei akiu griauzia :rolleyes:

inga2.gif

ok31.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai be abejo, kiekvienas renkasi kas jam atrodo naudingiau -_- Beje turiu klausimeli, ar esate kas nors naudoje Funkhouser tusa? Kazkodel mano drauge sako kad jis byra jai nuo blakstienu... Bet kai as pabandziau - tai man super viskas, nei byra nei akiu griauzia :victory:

[/quot

mano kliente naudojo, bet nesiskunde kokybe.

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui Aqville uz atsakyma :flowers:

inga2.gif

ok31.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.