Pereiti prie turinio
Snapė

AMWAY

Rekomenduojami pranešimai

Kartais pamastau vėl atnaujinti sutarti. Sakykit, man dabar nauja reikėtu sudaryti ar sena kažkaip atnaujinti? :manikiuras:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Kartais pamastau vėl atnaujinti sutarti. Sakykit, man dabar nauja reikėtu sudaryti ar sena kažkaip atnaujinti? :)

naują, nes amway jau atstovybė Lietuvoje ir YRA DAUG NAUJOVIŲ.

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O užsakymas per pl., puslapi ar LT bus :)

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O užsakymas per pl., puslapi ar LT bus :)

greitu laiku bus lietuviskas..

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū Aqville, man su tais užsakymais, "krepšeliais" PL kalba, nelabai patiko :) Matyt to metu ir nustojau platinti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ačiū Aqville, man su tais užsakymais, "krepšeliais" PL kalba, nelabai patiko :) Matyt to metu ir nustojau platinti [/Quote]

MAN IRGI PL NELABAI.. BET LAUKIU lietuvisko meniu..dabar aju uzsakymus galima daryti lietuvisku adresu.. ir nereikia pranesineti jokiam kurjeriui.. 2-3 dienu laikotarpiu prekes pasiekia tavo namus..

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandžiau amway.lt, bet rašo kad tokio pslp., nera :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Bandžiau amway.lt, bet rašo kad tokio pslp., nera :)

laikinai kol viskas derinama.. ieiname per si tinklapi http://www.amway-lithuania.com/

sausio mėnesį visoms forumietėms prekes galiu užsakyti savikaina, rašykite į až.. jei kas domina..

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveikos,

bet jus nei viena nesugebesit irodyti, pagrindziant konkreciais cheminiu medziagu palyginimais, kad Amway yra ekologiskiau uz pvz. Neutral produkcija (lyginant atitinkamus produktus). Amway nera ekologiska, jei taip jau tiesiai sviesiai (arna nezinot, kas yra ekologiska). Yra kitu produktu is tikro be kvapo. Ne taip, kaip cia rase zinove, kad minkstiklis "beveik be kvapo" :unsure:

Tiesa, idomu, kas cia darosi su tom pertvarkom, ar dabar visos platintojos pereinate po tuo "legaliu brendu" ? Nes cia vienas naujasis platintojas laksto ir sneka, kad visi platintojai bus uzraukti, kas dirba ne per sita nauja legalia internetine prekyba :geda: Bet turbut, kas platina nuo seniai, turi savo klientus, tai nebaisu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš neįrodinėjau tikri niekad kad amway ekologiška produkcija :unsure:

Tiesiog yra prekiu kurios man patinka.

Apie vidine tvarka kažkaip nieko ir nežinau, nes įpatingai ir nesidomiu :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.