Pereiti prie turinio
Snapė

AMWAY

Rekomenduojami pranešimai

Tai labai smagu :flowers:

Tikrai labai idomu buvo isgirsti nuomone butent "veteranu" :flowers:

o man loco kokybė tai tikrai pasikeitė, dabar jo net nebenaudoju nes visvien ar pirkti feirį ar naudoti locą, man jis susinaudoja labai greitai, ko ankščiau nebūdavo

bet čia gali būti ir dėl to kad iš žmogaus perku

nežinau bet man nebelabai

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

...tai, kad Loc'as ne indams plauti. :coffee: SidabrĄ puikiai man išvalo, stiklinės liuks parsiskalauja, blizga..aš su juo ir dėmes ant skalbinių budėjimui, užpilu, ir grindis su skiediniu praplaunu, ir riebalinius paviršius nuima, ir langus išsivalau...o kur dar kvietkelius nuo skydamario išgelbėjau :sird1: ....myliu aš jį,,,, :flowers: nesiskūndžiu... :lupos::sird:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mna nuo L.O.C. kokios rankos buna :sird1: Paskui kremuose mirkau :flowers: Tas pats ir mano draugei, kuriau pati ir užsakinėjau :coffee:

Liudna, bet taip yra ...

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
...tai, kad Loc'as ne indams plauti. :coffee: SidabrĄ puikiai man išvalo, stiklinės liuks parsiskalauja, blizga..aš su juo ir dėmes ant skalbinių budėjimui, užpilu, ir grindis su skiediniu praplaunu, ir riebalinius paviršius nuima, ir langus išsivalau...o kur dar kvietkelius nuo skydamario išgelbėjau :sird1: ....myliu aš jį,,,, :flowers: nesiskūndžiu... :flowers::flowers:

bet aš kalbu apie tą kur indams plauti

o tas apie kurį tu kalbi tai labai :sird::lupos::flowers:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai pasirasai sutarti turi uzsakyti uz 200 litu per menesi, jeigu nori gauti procentu kita menesi, jeigu uzsakai maziau nieko tokio, tik negausi premijos ir tiek ir maziau procentu gaus po tavimi pasirasiusieji zmogiukai, o pasirasius sutarti galima ir sau prekes tik pirkti savikaina...

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš girdėjau kad kai pasirašai sutartį reikia sumokėti 1200lt arne?

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai ne :flowers:

Jei nori iskarti gauti daugiau tasku, tada turi pirkti uz didesne suma ir tiek :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš klausiau norėjau pasirašyti sutartį tai man pasakė kad reikia nusipirkti prekių už šitą sumą, tada tikrai pasirašai sutartį

o jei nesumoki, tai visos prekės eina tam žmogui kuris virš tavęs stovi, nežinau ar aiškiai parašiau

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sutartis pasirasyti metams kainuoja -200 litu, jei siuos pinigus pirma karta susirenki uz prekes ji galima sakyti pasirasoma kaip ir dovanai,

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš jumis tikiu

ar tai reiškia kad mane norėjo išdūrti, kad aš nisupirkčiau prekių už tokią sumą

nu joooooo, nu nesuprantu tokių žmonių

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jeigu yra merginu norinciu isigyti amway gaminiu panevezyje ar siauliuose, galiu pagelbeti. Mano nr 860958258 taigi jei noresite skambinkite arba rasykite sortukai@gmail.com

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.