Pereiti prie turinio
Snapė

AMWAY

Rekomenduojami pranešimai

Mane šie gaminiai ne itin žavi o ypač platintojai labai jau įkyriai nori įbrukti tas prekes(kiek pačiai teko su jais susidurti) .Šiais laikais yra labai daug įvairių priemonių kurie išima visas dėmes ir pan. o kaina daug mažesnė

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as viena drauge taip praradau :)

ji aktyviai pradejo dalyvauti Amway veikloje, tai jei susitikdavome, kitos kalbos ji daugiau ir neturejo, viskas sukosi tik apie Amway, jeigu kviesdavo mane pasimatyti, tik tokia proga, kas susije su Amway, kviete i seminarus ir t.t. As kelis kartus jai pasakiau, kad man siuo metu tai yra neidomu, as tik naudoju kaip kuriuos produktus ir taskas, bet ji pastoviai ikyriai vis siulydavo, jei pasikviesdavo i svecius, tai abu su vyru kaip tik begaledami gyre Amway

Galu gale viskas baigesi tuom, kad as pradejau nebereaguoti i jos skambucius ir ignoriavau jos visus pasiulymus.

Tu draugu su metais kazkaip nedaugeja, todel is dalies Gaila, kad jos veikla taip sugadino musu draugyste, bet toks jau jos pasirinkimas :gele:

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as viena drauge taip praradau :pardon:

ji aktyviai pradejo dalyvauti Amway veikloje, tai jei susitikdavome, kitos kalbos ji daugiau ir neturejo, viskas sukosi tik apie Amway, jeigu kviesdavo mane pasimatyti, tik tokia proga, kas susije su Amway, kviete i seminarus ir t.t. As kelis kartus jai pasakiau, kad man siuo metu tai yra neidomu, as tik naudoju kaip kuriuos produktus ir taskas, bet ji pastoviai ikyriai vis siulydavo, jei pasikviesdavo i svecius, tai abu su vyru kaip tik begaledami gyre Amway

Galu gale viskas baigesi tuom, kad as pradejau nebereaguoti i jos skambucius ir ignoriavau jos visus pasiulymus.

Tu draugu su metais kazkaip nedaugeja, todel is dalies Gaila, kad jos veikla taip sugadino musu draugyste, bet toks jau jos pasirinkimas :tongu:

gaila, kad tokiu zmoniu pasitaiko, as pati platinu sia produkcija, bet niekada ikyriai nelendu, nesiulau...paklausiu tik gal noretum isbandyti,( jeigu nori, duodu kazka dovanai pabandyti ) ar suzinoti, jeigu , gaunu atsakyma " Ne", tada tik draugiskai apie visai ka kita snekuciuopames su draugemis.... negalima juk prievarta " Brukti" , tuo tik atbaidysi zmones...

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vat būtent, kiek susitinki su amway platintojais, jie neklausia nori ar ne tiesiog imk juk tai nuostabi prekė...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Vat būtent, kiek susitinki su amway platintojais, jie neklausia nori ar ne tiesiog imk juk tai nuostabi prekė...

....nepatinka, man tokia argesyvi pardavimo politika...Pažystama yra , jez kaip ji naxalniai bruka, o va buvusi auklė labai taktiška, pas ją ir perkuosi, o ne pas piraniją.... :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, as pati dirbu su Amway ir esu labai geros nuomones apie ja, tikrai nieko nezinojau kol neisbandziau. Dabar pati uzsakineju prekes ir darau uzsakymus, jei ka domina kreipkites. As is Siauliu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip naudoju sia produkcija ir net prekiaujiu ir galiu tik viena pasakyti kad tai yra tikrai gera produkcija :flowers:

jai ka domina kreipkites as is kauno :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naudoju sios produkcijos tik dantu pasta esu patenkinta :rolleyes: kitu gaminiu nesu ismeginusi, neber manosios platintojos, atsiliepimu esu girdejus apie sia produkcija labai geru (na ir kaina nera pigi)

Pagal savo prigimtį visos moterys yra angelai.

Tačiau kai joms aplaužo sparnus, tenka skraidyti ant šluotos..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bagyyra1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Naudoju sios produkcijos tik dantu pasta esu patenkinta :super: kitu gaminiu nesu ismeginusi, neber manosios platintojos, atsiliepimu esu girdejus apie sia produkcija labai geru (na ir kaina nera pigi)

nepigi, bet sios produkcijos vienos prekes pakanka ilgam...

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kadangi AMWAY gamina koncentruota produkcija todel ir uztenka ilgai. :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gyriau gyriau Amway,

o vat nusipirkau sampuna nuo pleiskanu, tai ju tiek atsirado, kad net galva papurtyt bijau

blyn, teks kazka daryt :kadaryt::kadaryt:

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na nezinau as pats vartoju sampuna ir man jis tinka. plaunu tris kart su pleiskanu o po to tiekpat su svelniu ver tris kart su pleiskanu paskui vel su svelniu. :kadaryt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.