Pereiti prie turinio
kicule

Pasiūlymai forumui

Rekomenduojami pranešimai

Svečias Vandenis

Na va jau ir pakeltas tonas atsirado O ar galiu paklausti MODERATORIŲ ,kokia jų paskirtis forume?Aš maniau,kad MODERATORIUS- aptarnaujantis personalas,padedantis dalyviui forume jaustis patogiai o pasirodo,kad tai vos ne dievybės,į kurias reikia kreiptis didžiosiomis raidėmis,nes kitaip gali supykti ir

jei kažką įžeidžiau.

O terminas Moderatorius,nerekomenduojamas( paskaitykit čia http://www.vlkk.lt/konsultacijos/ar-tiesa-...ltacija.15.html (aš čia nepiktai)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Na va jau ir pakeltas tonas atsirado :hm: O ar galiu paklausti MODERATORIŲ ,kokia jų paskirtis forume?Aš  maniau,kad MODERATORIUS- aptarnaujantis personalas,padedantis dalyviui forume jaustis patogiai :geda o pasirodo,kad tai vos ne dievybės,į kurias reikia kreiptis didžiosiomis raidėmis,nes kitaip gali supykti ir :bam:

:pack2_worthy[1]: jei kažką įžeidžiau. :gele[1]:  :grin:

O terminas Moderatorius,nerekomenduojamas( paskaitykit čia http://www.vlkk.lt/konsultacijos/ar-tiesa-...ltacija.15.html :bee (aš čia nepiktai)

Tu ne taip supratai turbut, aš tik norėjau pabrėžti kad yra moderatoriai, o ne moderai ar dar kaip nors.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Vandenis

Supratau teisingai,bet man atrodo,kad ar verta aplamai d?l tokių dalykų bangas kelti,o ?iaip tai visi paskutiniai postai tur?tų "emocijose"b?ti :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Laukiu jusu pasiulymu xforumui.

Gal turite kokiu ideju? Gal truksta kokio nors forumo? :mirksiukas:

Aciu.

zinai as visai ne piktai, bet kazko tokio, tikrai truksta....sorrry net nzn ko, :doh

ech, man tai tas nepatinka, kad forume aktyviu dalyviu tik kokis 10, jie pastoviai raso, tai truputi truksta nuomoniu ivairoves, bet cia jau ne admin, darbas....reik dziaugtis tuo kas yra ir bandyt izvelgti tai kas gerai :clap:

Papildita:

valio, ne as viena blogiete forume, yra ir VANDENIS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai truksta sitam tinklapiui reklamos, reiktu ji pareklamuoti, nezinau kaip as ji atradau :doh

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galetu del vyru atsirasti skyrelis apie zvejyba.......! Butu labai saunu, manau, kad gal kai kurios moterys prisijungtu, nes pakankamai populiarus poilsis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Galetu del vyru atsirasti skyrelis apie zvejyba.......! Butu labai saunu, manau, kad gal kai kurios moterys prisijungtu, nes pakankamai populiarus poilsis.

Tai imk ir atidaryk toka skyrela pats. o mes jau ateisime ten padiskutuoti. :mirksiukas:

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pastebejau, kad kai kur raso neprisiregistrave forume nariai. Ar nebutu galima uzdrausti rasyti neprisiregistravus? Man tas netrukdo, bet siaip idomu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pastebejau, kad kai kur raso neprisiregistrave forume nariai. Ar nebutu galima uzdrausti rasyti neprisiregistravus? Man tas netrukdo, bet siaip idomu.

Rašo neprisiregistrave? Negali būti !!!

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir nuo kada tokia naujove :bigsmile: pirma kart girdžiu , jog neprisireginę turi galimybę rašyti forume .

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ji gal anskeiau rašiusius išregistruotus narius turi omeny.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.