Pereiti prie turinio
kicule

Ar atsimenate pati pirma...

Ar prisimenate savo pacia pirma diena mokykloje?  

12 narių prabalsavo

1. 1. Rugsejo 1d.

• Taip
      7
    • Ne
      5
    • As mokyklos nelankiau :)
      0

Rekomenduojami pranešimai

Ar atsimenate pacia pirma diena mokykloje? :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip.

Buvo labai gra?i, ?ilta diena. ?vent? vyko mokyklos stadione. A? buvau su trumpa uniforma, baltom kojinuk?m iki kelių, basut?m ir dideliu baltu kaspinu plaukuose. Tada dar nene?iojau akinių, tai buvau linksma pasitinkinti savim mergai?iuk?. Mokytojai ne?iau didel? raudon? kardel?. Mama man parod? mano klasiokus, aukl?toja mus gra?iai surikiavo ir prasid?jo ceremonija, kuri man bei kitiem klasiokam ner?p?jo :gele: Labiau r?p?jo susipa?int. Po ceremonijos visi nusifotografavom ir ?jom ? klasę kur labiau susipa?inom... tada susidraugavau su baltap?ke mergaite i? gretimo kaimo su kuria pradraugavau 3 metus. Oi kokie metai buvo...buvau baisiai i?dykus :)

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atsimenu savo pirmos klas?s rugs?jo pirm?j?.

Buvau ka?kokia i?sibla?kiusi ir vis laukiau ka?ko ypatingo. Net kai jau keliavome namo su kaimyn?mis, vis dar laukiau- tai kas gi ?ia bus. Ka?kieno mamyt? i?rikiavo mus tris kaimynes pirmokiukes nufotografuoti, tada jau nusprend?iau, kad jau va ?itas momentas ir buvo tas ypatingiausias, svarbiausias. Tik steb?jausi, kod?l ka?kokiame svetimame kieme.

Mano klausimų suaugusieji nesuprato, jiems pats mano at?jimas ? mokykl? ir s?d?jimas suole buvo ka?kas svarbaus. Tik man tai buvo kasdienyb?. Mano senelis buvo kaimo mokyklos pradinukų mokytojas ir kartu ? klasę vesdavosi ir mane, nes mes gyvenome toje mokykloje- vienam gale senelių kambarys- kitam namo gale klas?. B?dama penkių- jau ra?ydavau kartu su pradinukais diktantus, skai?iuodavau. Tik tas mano buvimas ka?kod?l nebuvo ?formintas kaip mokyklos lankymas. Paskiau t?vai i?sive?? ? Vilnių ir patalpino savaitiniame dar?elyje- metai prie? mokykl?.

Keisti laikai buvo.

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gaila,bet ne :) .Ne?inau ar tokios trumpos atminties buvau,ar metų jau tikrai daug pra?ję :gele:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gaila bet atsimenyu nelabai ryskiai-atsimenu tik tokiais tarpais. :mirksiukas[1]:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oi atsimenu kuo puikiausiai :wub:

Bet gaila mano rugs?jo 1 buvo rugs?jo 10(ma?daug).

Rugpj??io m?nesi mes abi su mama i?skridom ? Alma Ata, d?l mano pusbrolio problemų. O kaip susiruo??m gry?ti, ?vyko perversmas ka?kos maskvoje ir neleido l?ktuvam skristi apie 20 dienų(m?sų skrydis buvo per maskv?). Tad mano rugs?jo pirma buvo alma atoj. O sesuo i? to strioko kad jai reiks nupirkti man uniform?, nupirko vyresnių klasiu ir pama?ino.

Tad vien ?o, ? mokylk? at?jau ne kaip visi, su kitokia uniform? ir nieko nepa?inodama, kaip tuo tarpu visi jau buvo susipa?inę. Bet a? nebu?iau a?, jeigu ne per pirm? pamok? su visais susipa?in?iau :schmoll:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisimenu,kad pirmokus i klase vede dvyliktokai.Tai mane vede toks aukstas dvyliktokas.I ji ziurint sprandas paskaudo :baby:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip seniai buvo,kad nieko jau nebeprisimenu...

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisimenu ar as :D

O dar geriau kai reikejo daryt namu darbus, o taip tingejau :geda:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir as prisimenu tiek,kad dvyliktokai is klasiu i kiema ir atvirksciai vedziojo :wub:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisimenu. Tada mūsų mokykla buvo darželyje, todėl Rugsėjo pirmosios šventė vyko, šalia esančios mokyklos, kieme. Išdalino vėliavėles baltai geltonas (Popiežiaus spalvos), dar kažką davė- atrodo varpelius. Ir nuėjom į klases. Dar prisimenu savo pirmą kurpinę- tokia tamsiai mėlyna su "Na palauk" herojais- vilku ir triušiuku, žaidžiančiais šachmatais. :lol:

Vyras kaip pašto ženkliukas, gerai palaižius ilgam prilimpa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.